Byggevarepriser.dk

Blokhøvl

Stanley blokhøvl 1-12-116
275 kr.
Se produkt
Stanley blokhøvl 0-12-105
155 kr.
Se produkt
Stanley blokhøvl 1-12-020
429 kr.
Se produkt
Blokhøvl & multirasp 140 x 40 mm
36 kr.
Se produkt
Blokhøvl 160 mm - høvlblad 45 mm
79 kr.
Se produkt
Blokhøvl & multirasp alu 140 x 40 mm
56 kr.
Se produkt
IRWIN Blokhøvl, sideindstilling 42x150mm
671 kr.
Se produkt
IRWIN Blokhøvl, 12.1/2 gr. 42x150mm
629 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt udvalg af varer, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare blokhøvl.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du kigge hos de andre.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge firmaets regler.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige blokhøvl fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste tilbud, og andre satser på et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring blokhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler varer fra alverdens leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt sortiment af blokhøvl online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har folk tilbuddet om at købe online og hente produkterne selv. I kraft af det kan man blive fri for fragtomkostningen, og samtidig få varerne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er eksperter i de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund vil du opleve ekstremt indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop blokhøvl.
Forskellige webshops i små nicher er producenter af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du få bedre priser.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små familievirksomheder, som oftest er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at købe blokhøvl online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
blokhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

blokhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

blokhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

blokhøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det bør overvejes at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt ift. store byggerier. Omfangsrige ombygninger bør udføres af flere folk. Endvidere bliver det bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Der viser sig altid uforudsete hovedpiner i forbindelse med svære opgaver, og på grund af det viser det sig afgørende at man har afsat nok tid i agendaen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
3Du må aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt når du tager fat på byggeriet. Det er desuden vigtigt at inkludere de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
4Det er afgørende at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så du har kontrol over udgifterne. Det må være en god idé at dokumentere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende finde frem til ens omkostning ved hver enkelt.
5Du kan finde et stort udvalg af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube yder assistance med enormt meget almennyttig oplysning, særligt når man leder på engelsk.
6For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette bør du tit lægge mærke til vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
7Nogle gange kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes når renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
8Du må ikke forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko der sikrer dig imod hændelige risici. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
9Forinden du opstarter byggeprojektet er det ganske afgørende at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
10Forberedelse vil være metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en velovervejet plan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
11Det kan blive fundamentalt at have de nødvendige byggematerialer til disposition før du tager fat på arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel liste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og derefter eftergå materialerne, så du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
12Husk at vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til noget af projektet. Såfremt du ønsker hjælp fra en professionel kan det være en god idé at lede efter tilbud fra diverse leverandører.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er meget flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er absolut flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

En del internet firmaer tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragttyper til blokhøvl. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare de købte varer når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså ualmindeligt nem, samt ofte også den mest prisbevidste slags levering.

Du kunne tillige vælge at få pakken bragt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Den er i regelen en anelse dyrere, men ydermere særdeles simpel med blokhøvl online. Den billigste fragtmetode er unægtelig selv at hente varerne, men det stiller krav om at du lever nærved internet forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på blokhøvl er selvfølgelig ekstremt væsentlig forudsat vi har behov for produktet fluks, så herved er det helt relevant at man ser nærmere på leveringstiden på blokhøvl. Masser af internet virksomheder – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en række produkter online, som imidlertid antager at ordren gennemføres før et aftalt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren sendt afsted forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Indtil flere webshops byder på levering uden betaling på blokhøvl online, men ofte er det påkrævet at du aftager for en præcis sum. I øvrigt kunne man udvælge den prisbilligste fragtløsning, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

En hel del netbutikker tildeler afhentning hvor du køber billig blokhøvl derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af blokhøvl i disse områder:

Kalundborg, Varde, Lystrup, Odense, Nørresundby, Risskov, Hørsholm, Nykøbing Falster, Esbjerg, Rødovre, Brøndby, Herning, Greve, Brabrand, Virum, Albertslund, Herlev, Viborg, Holstebro, Hedehusene, Gentofte, Svendborg, Kolding, Haderslev, Hvidovre, Nyborg, Birkerød, Korsør, Rønne, København, Hjørring, Tårnby, Skanderborg, Aalborg, Vordingborg, Frederiksberg, Åbyhøj, Ølstykke, Hobro, Valby, Vanløse, Lillerød, Gladsaxe, Roskilde, Horsens, Tilst, Randers, Jyllinge, Frederikshavn, Søborg, Glostrup, Aabenraa, Ballerup, Kokkedal, Odder, Allerød, Holbæk, Frederiksværk, Farum, Ikast, Haslev, Dragør, Frederikssund, Charlottenlund, Værløse, Hillerød, Højbjerg, Taastrup, Brønderslev, Nakskov, Brønshøj, Solrød Strand, Stenløse, Silkeborg, Skive, Nærum, Middelfart, Ishøj, Fredericia, Grenaa, Slagelse, Rudersdal, Ringsted, Vallensbæk, Struer, Thisted, Sønderborg, Lyngby, Næstved, Hedensted, Vejle, Køge, Aarhus, og Helsingør, .

Click-and-collect af blokhøvl er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Ved indkig i data bliver det klart, at internetbrugere som regel søger for eksempel køb blokhøvl og blokhøvl tilbud. Vi ser desuden jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis billig blokhøvl, blokhøvl priser samt blokhøvl online, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Tilbud på blokhøvl

Det er jo meget nemt for folk at finde frem til de bedste priser på billige blokhøvl online på tværs af webbutikker, og for det har en hel del online selskaber set sig tvunget til at trykke prisen på blokhøvl kolossalt, og i øvrigt præstere fragtfri levering.

Det kan dog trods alt være lukrativt at studere et par e-firmaer efter rabatter og tilbud på blokhøvl online før du bestiller, således at man er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man må ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en online shop afsætter billige blokhøvl online til en salgspris der kan virke uforståeligt billig, så kan det tit være et faresignal om en fup online butik. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en vedtægt, der dækker kunden overfor falske internet forretninger.

Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du udnytte en løsning som fx ViaBill, ifald du higer efter at honorere omkostningerne til blokhøvl senere. Dette foreslåes normalt ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Når der ses på data bliver det klart, at folk tit søger efter for eksempel køb blokhøvl og blokhøvl tilbud. Foruden dette ser vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis billig blokhøvl, blokhøvl online og blokhøvl priser.

Se nærmere på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot yder de facto pålidelige muligheder for at kigge nærmere på diverse øvrige kunders tanker og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemgår internet shoppens kritik forinden du handler billige blokhøvl online.

Facebook fremskaffer endvidere ganske pæne chancer for at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Her er der mange butikker på nettet hvor kunder kan aflevere en evaluering af ordreforløbet, som på samme måde burde drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige blokhøvl online på en e-shop behøver man i og for sig gennemse netshoppens handelsbetingelser, men det er for det meste et omfattende projekt, i særdeleshed på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at tjekke om internet selskabet er e-mærket medlem, siden det bør være et billede på at webshoppen efterlever de officielle danske regler, udover at shoppen fra tid til anden monitoreres af specialister der er meget bekendte med reglerne.

Derudover tilbydes du genvej til assistance, hvis du møder udfordringer som følge af dit indkøb af blokhøvl. Tillige støtter vi at køber er opmærksom på de elementære vilkår der kan have betydning for købet af blokhøvl online, som fx hvilken returpolitik shoppen tilbyder.

Her er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk gemmer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevidne bestillingen af blokhøvl, uanset om man shopper fra Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma eller 10-4.

Anders gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Charlotte gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Mads Poulsen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Hans Mortensen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot indebærer helt hæderlige muligheder for at se nærmere på ganske mange øvrige konsumenters vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du tolker internet butikkens omtaler før du shopper billige blokhøvl online. Facebook forærer dig for øvrigt visse hæderlige chancer for at få et kig ind i netbutikkens pålidelighed.
2Fragtperioden kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant ifald du mangler dine nye produkter øjeblikkeligt, og herved er det komplet relevant at man kontrollerer leveringstiden ved blokhøvl. Størstedelen af webshops giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, men vær vagtsom da det er betinget af at ordren lægges forinden et nøjagtigt tidspunkt.
3Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er et billede på at e-butikken accepterer de opstillede regler, udover at internet forretningen ofte besigtiges af sagkyndige der er meget fortrolige reglementet på området. Før nogen shopper billige blokhøvl hos en internet butik bør man sådan set tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser.
4Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men det beroer på at du bor med kort afstand til online firmaets arbejdslager. Den leveringsløsning er ret væsentlig hvis man skal bruge blokhøvl straks. Alternativt så præsterer flere forhandlere på nettet levering uden betaling, men i reglen er det så nødvendigt at der indkøbes for en konkret pris.
5En hel del webshops i Danmark giver efterhånden diverse billige løsninger til levering til blokhøvl. Den mest anvendte er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragttypen er jo super bekvem, samt ofte endda den mest letkøbte form for fragt.
6Før nogen bestiller billige blokhøvl hos en shop på nettet bør de når alt kommer til alt se på butikkens forretningsaftale, men det er typisk et omfattende arbejde. Yderligere er det prisværdigt at kunden er vaks omkring de fundamentale forhold der influerer på bestillingen af billige blokhøvl online, som eksempelvis den ombytningspolitik e-handlen har.
7Det har vist sig at være særligt bekvemt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige blokhøvl hos flere forretninger på nettet, og altså yder en hel del butikker på nettet levering uden beregning. Men det kan immervæk vise sig lønnende at inspicere nogle få netbutikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris.
8Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en foranstaltning, der støtter køberen overfor uærlige forretninger på nettet. Alternativt burde du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage regningen senere.
9Visse internet virksomheder sikrer levering uden gebyr på blokhøvl, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt kan du udse dig den prisbilligste løsning til levering, der tit vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragttypen bliver tit på den anden side temmelig uproblematisk. Den mest billige form for fragt vil dog altid være at hente varerne selv.