Byggevarepriser.dk

Blæsepistol

Metabo Trykluft-blæsepistol BPA 15
200 kr.
Se produkt
Metabo Trykluft-blæsepistol BP 500
200 kr.
Se produkt
Metabo Blæsepistol BP 10
140 kr.
Se produkt
Metabo Trykluft-blæsepistol
110 kr.
Se produkt
Grunda Blæsepistol 100mm
35 kr.
Se produkt
Luna Blæsepistol ABG-PBP 1/4
39 kr.
Se produkt
Grunda Blæsepistol 300mm
40 kr.
Se produkt
Cejn blæsepistol serie 210
310 kr.
Se produkt
Luna Blæsepistol AP/3
69 kr.
Se produkt
Metabo Trykluft-blæsepistol BP 210
150 kr.
Se produkt
Cejn blæsepistol serie 208
135 kr.
Se produkt
Blæsepistol til trykluft
70 kr.
Se produkt
Blæsepistol ANI 25 AN
100 kr.
Se produkt
Blæsepistol Cejn serie 208
145 kr.
Se produkt
Blæsepistol til trykluft
60 kr.
Se produkt
BP1 Blæsepistol
124 kr.
Se produkt
Blæsepistol BP4 - 1000mm
225 kr.
Se produkt
BP3 Blæsepistol med nippel - 500mm
213 kr.
Se produkt
Cejn Multi Flow 210 Blæsepistol
312 kr.
Se produkt
Blæsepistol med cykelnippel
174 kr.
Se produkt
Blæsepistol med boldnippel
199 kr.
Se produkt
METABO BLÆSEPISTOL BP 210
99 kr.
Se produkt
METABO BLÆSEPISTOL BP 200
119 kr.
Se produkt
METABO BLÆSEPISTOL BPA 15 S ALU
260 kr.
Se produkt
METABO BLÆSEPISTOL BP 500
159 kr.
Se produkt
METABO BLÆSEPISTOL BPA 15 ALU
159 kr.
Se produkt
METABO BLÆSEPISTOL BP 10
89 kr.
Se produkt
Rawlink Trykluft Blæsepistol Super
38 kr.
Se produkt
Rawlink Trykluft Blæsepistol
43 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment af varer, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot blæsepistol.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de gængse byggekæder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige blæsepistol hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og nogle har fokus på faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Dermed kan du vælge en online byggeshop, hvor du kan få gode råd til valg af blæsepistol.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man kende virksomhedens betingelser.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i de større byer, og på grund af det har man tilbuddet om at handle online og transportere varerne personligt. Derfor har man mulighed for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet have varerne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af blæsepistol online.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, som typisk er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber blæsepistol online hos dem.
Diverse nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af nichefokuserede webshops har en enorm viden om deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du forvente endnu mere kompetent service fra ansatte der er eksperter i netop blæsepistol.
Danmarks største byggecentre

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

blæsepistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

blæsepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

blæsepistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

blæsepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed ift. omfangsrige projekter. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Der præsenterer sig typisk pludselige hovedpiner ved svære projekter, og herved vurderes det essentielt at der er afsat rimelig tid i planen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
3Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund bør du regelmæssigt holde øje med prognosen for vejret i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det uventet starter med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det store byggeprojekt.
4Måske det viser sig vigtigt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed på forhånd inden du indleder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udfærdige en punktforms liste hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, så du føler dig overbevist om at du har det hele.
5Du kan overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en fagperson til noget af det. Når du sikrer dig assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at søge en pris fra diverse firmaer.
6Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på udgifterne. Det vil være forstandigt at kortlægge alle udgifter, og dernæst dokumentere ens købspris for dem enkeltvis.
7Man skal aldrig nogensinde fattes udstyr. Tit kan det være vigtigt at have grejet parat idet du starter arbejdet. Det er desuden vigtigt at tillægge de medfølgende udgifter i din økonomi.
8I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes forudsat at ombygningen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen forbedrer miljøet.
9Du har adgang til utallige guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er formidler af utrolig meget gavnlig information, særligt når du skriver søgeordene på engelsk.
10I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det vise sig vanvittigt meningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
11Du skal unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse inklusiv hjelm og sko som sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
12Forberedelse er vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder oversigten.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ekstremt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Temmelig mange online outlets yder efterhånden et hav af forskellige billige leveringstyper til blæsepistol. En af favoritterne er i dag afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din pakke lige når det passer dig. Fragtløsningen er jo særdeles smertefri, samt oftest også den mest letkøbte leveringsløsning.

Du kan derudover påtænke at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver tit en smule mere bekostelig, men ligeledes rigtig ligetil ved køb af blæsepistol online. Den billigste slags levering vil dog altid være at du selv henter pakken, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på blæsepistol er rigtig vigtig forudsat du mangler produkterne lige om lidt, og af den grund er det ret så på sin plads at du checker den anslåede leveringsdato på blæsepistol. Størstedelen af webbutikker – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af deres varer online, men som imidlertid er underforstået at bestillingen fuldbyrdes før et fast tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varerne klargjort inden lagermedarbejderne har fri.

Nogle internet handler frembyder gebyrfri levering på blæsepistol online, men i reglen under forudsætning af at man køber for en konkret sum. Derudover burde man snuppe den mest prisbevidste fragtmulighed, der mange gange er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

Store byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig blæsepistol online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og XL-Byg. De giver blandt andet afhentning af blæsepistol i disse områder:

Tilst, Stenløse, Frederiksværk, Dragør, Rødovre, Hvidovre, Birkerød, Ølstykke, Fredericia, Albertslund, Horsens, Thisted, Risskov, Grenaa, Slagelse, Allerød, Ballerup, Rudersdal, Frederiksberg, Kokkedal, Køge, Værløse, Glostrup, Ikast, Valby, Hillerød, Struer, Roskilde, Herlev, Vallensbæk, Ringsted, Hedensted, Vejle, Brøndby, Silkeborg, Frederikshavn, Vanløse, Greve, Solrød Strand, Jyllinge, Holbæk, Skive, Randers, Taastrup, Middelfart, Næstved, Skanderborg, Lillerød, Nørresundby, Hørsholm, Brønshøj, Viborg, Kalundborg, Hjørring, Holstebro, Korsør, Højbjerg, Charlottenlund, Haslev, Nyborg, Brønderslev, Svendborg, Hobro, Frederikssund, Helsingør, Virum, Kolding, Aabenraa, Varde, Sønderborg, Haderslev, Odder, Aarhus, Brabrand, Søborg, Herning, Gladsaxe, Ishøj, Farum, Esbjerg, Tårnby, Nykøbing Falster, Rønne, Odense, Hedehusene, Vordingborg, Lyngby, Åbyhøj, Nærum, København, Gentofte, Lystrup, Nakskov, og Aalborg, .

Afhentning af blæsepistol er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland).

Ved indkig i data står det markant, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis køb blæsepistol og blæsepistol tilbud. Foruden dette ser man som regel folk efterspørge blandt andet blæsepistol priser, blæsepistol online og billig blæsepistol, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Gode priser på blæsepistol

Det er efterhånden yderst simpelt for os alle at tjekke tilbud på billige blæsepistol online fra diverse internet forretninger, og ergo har en lang række forretninger på nettet set sig nødsaget til at stampe prisniveauet på blæsepistol kolossalt, og derudover præstere portofri fragt.

Det kan dog immervæk blive lønnende at granske visse e-butikker efter tilbud og udsalg på blæsepistol online før du gennemfører din handel, så du er sikker på at modtage den bedste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forhandler annoncerer billige blæsepistol online til salg for en salgspris der virker uforståeligt gunstig, kan det tit være et bevis på en bedragerisk e-forhandler. Kortbetalinger er heldigvis dækket ind under en vedtægt, som bistår en overfor fup internet firmaer.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du anvende et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale prisen på blæsepistol i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at online shoppere tit søger efter bl.a. blæsepistol priser og køb blæsepistol. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere søge efter for eksempel billig blæsepistol, blæsepistol online og blæsepistol tilbud.

Analyser tidligere kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig super gunstige chancer for at beskue en række tidligere forbrugeres betragtninger og derved er det fornuftigt, at du gennemgår e-forhandlerens kritik før du bestiller billige blæsepistol online.

Facebook tilbyder dig desuden relativt gode chancer for at få indsigt i internet firmaets popularitet. Foruden det ses mange internet webshops som tilbyder folk at sammensætte en bedømmelse af deres køb, som ligeledes må udnyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige blæsepistol online på en e-shop behøver de i princippet kigge på butikkens handelsaftale, dog er det undertiden ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Et andet forslag kunne derfor være at undersøge om internet webshoppen er støttet af e-mærket, siden det typisk er en forsikring om at online webshoppen understøtter de danske retningslinjer, og at online firmaet nu og da evalueres af sagkyndige som har meget erfaring med lovene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du oplever dilemmaer med din bestilling af blæsepistol. Tilsvarende foreslår vi at man er klar over de mest vitale betingelser der gælder for købet af blæsepistol online, eksempelvis den returneringsret online butikken tilbyder.

Derfor er det virkelig afgørende, at man stadigvæk gemmer ens ordremail, således man en anden gang kan bekræfte sin bestilling af blæsepistol, uanset om man har købt hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus eller Davidsen.

Inge Jørgensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Ole Møller gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Jens M gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Inge H gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til din online shopping
1Det er i dag temmelig problemfrit for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige blæsepistol på flere internet butikker i Danmark, og af den grund frembyder flere shops på nettet fragtfri levering. Men det kan stadigvæk være udbytterigt at studere nogle forskellige online outlets efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris.
2Forud for at nogen køber billige blæsepistol på en online shop behøver man ideelt set løbe igennem dens regler, dog er det i reglen ikke særlig morsomt. Desuden kan det være til hjælp at du er hensynstagende til de primære retningslinjer der har betydning for shopping af billige blæsepistol online, til eksempel den ombytningsret e-firmaet kører med.
3Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være et bevis på at e-forhandleren opretholder de officielle regler, samt at internet shoppen lejlighedsvis besigtiges af sagkyndige der forstår bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige blæsepistol på en netbutik kunne man i reglen studere deres forretningsaftale.
4Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under et lovbud, som dækker os overfor falske webbutikker. Som alternativ burde du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere regningen over et længere tidsrum.
5En hel del e-handler i Danmark frembyder gebyrfri levering på blæsepistol, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der bestilles for en præcis sum. Som alternativ skal du tage den prisbilligste form for levering, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragtformen er desværre på den anden side usædvanlig gnidningsløs. Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
6En hel del internet forretninger tildeler til alt held mange forskellige billige former for fragt til blæsepistol. Det mest populære er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente din pakke lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig super hensigtsmæssig, og oftest tillige den billigste leveringsversion.
7Fragttiden er ultra betydningsfuld hvis vi behøver produktet om kort tid, så derfor er det ganske væsentligt at du undersøger den estimerede leveringsdato på blæsepistol. Mange online butikker lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter, men som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et bestemt klokkeslæt.
8Trustpilot fører til adskillige fine genveje til at analysere diverse tidligere køberes iagttagelser og derved går vi ind for, at du tager et kig på internet butikkens vurderinger inden du shopper billige blæsepistol online. Facebook leverer endvidere regulære fordelagtige genveje til at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed.
9Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du opholder dig i kort afstand af internet butikkens arbejdslager. Den type af levering er jo ret så væsentlig hvis du behøver blæsepistol inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle forhandlere på nettet portofri levering, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man handler for en fastsat sum.