Byggevarepriser.dk

Bitssæt

Festool bitssæt BT-IMP SORT5 lange
355 kr.
Se produkt
Festool bitssæt BT-IMP SORT3
330 kr.
Se produkt
Festool bitssæt BT-IMP SORT1
215 kr.
Se produkt
Festool Bitssæt PZ+HB 60-CE (PZ) | 9 stk
170 kr.
Se produkt
Festool Bitssæt TX+BH 60-CE (TX) | 9 stk
170 kr.
Se produkt
Festool Bitssæt MIX+BH 60-CE (Mix) | 9 stk
170 kr.
Se produkt
Festool Bitssæt Bits + BHS 65 CE TL (PH+PZ+TX) | 24 stk
330 kr.
Se produkt
Festool Bitssæt (TX, PH, PZ, LS, HEX) | 31 stk
285 kr.
Se produkt
Festool Bitssæt (TX 10-50) | 31 stk
285 kr.
Se produkt
Bitssæt impact torsion 8 dele Kreator
105 kr.
Se produkt
Bitssæt 98 dele Kreator KRT064800
209 kr.
Se produkt
Bitssæt med 46 dele Kreator
230 kr.
Se produkt
Bitssæt 32 dele - med skralde HERO 336-320
170 kr.
Se produkt
Bitssæt med 40 bits og foldekniv Milwaukee Shockwave
995 kr.
Se produkt
Bitssæt 71 dele i plastboks 3360-07
269 kr.
Se produkt
Bitssæt unbrako/torx HERO 3544-250
210 kr.
Se produkt
Bitssæt 32 dele, med bitsholder quick Kreator KRT064600
237 kr.
Se produkt
Bitssæt 100 dele Kreator KRT064801
193 kr.
Se produkt
Bitssæt 22 dele - med skraldehåndtag Kreator KRT064460
177 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige bitssæt fra byggekæde til byggekæde. En del satser på gode priser, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggecentre.
For nogle er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som kan give information omkring bitssæt.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regler.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare bitssæt.
Det er helt klart utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker nær dig, og pga. det har mange chancen for at handle online og transportere varerne personligt. På grund af det har du valget om at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra alle mulige producenter, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af bitssæt online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du køber bitssæt online på deres side.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få skarpere priser.
Flertallet af nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Altså får du formentlig en høj grad af informativ sparring fra nogle som er eksperter i netop bitssæt.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
bitssæt bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

bitssæt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

bitssæt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

bitssæt silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må nødig undvære grej. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have værktøjet klar før du går løs med arbejdet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
2Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver din dagsorden.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggerier. Det tilbydes såfremt renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det kræver altså at byggeprojektet forbedrer naturen.
4Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ved væsentlige byggerier. Nogle ombygninger behøver flere mennesker. Desuden bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
5Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
6Du bør reflektere over om du magter at klare det hele selv, eller du skal købe professionel assistance til områder af byggeprocessen. Forudsat at du benytter professionel hjælp er det fornuftigt at søge en pris fra flere virksomheder.
7Der præsenterer sig typisk uforudsigelige vanskeligheder ved avancerede projekter, og ergo vil det vise sig essentielt at der er afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, så man er selvsikker på at have tid nok til det.
8Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget helbred, så glem ikke påklædning som hjelm og sko som skåner dig mod eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Inden du optager byggeprocessen må det være usandsynligt vigtigt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
10Der er utrolig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube er kilde til meget konstruktiv oplysning, især ifald du benytter den engelske version.
11Det er af stor betydning at have et budget for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fornuftigt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man bør notere beløbet for hver eneste af dem.
12Muligvis kan det blive fundamentalt at have de fornødne byggematerialer indkøbt inden du går i krig med projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste gennemgå hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Adskillige e-forhandlere yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsløsninger til bitssæt. En af favoritterne er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo ret gnidningsløs, og desuden derudover den billigste leveringsform.

Du kan alternativt planlægge at bestille levering hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Fragttypen er for det meste en kende mere omkostningsfuld, men derudover ret så smertefri ved køb af bitssæt online. Den billigste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til online firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på bitssæt er naturligvis yderst vigtig hvis vi mangler pakken om kort tid, så af den grund er det rimelig relevant at vi undersøger den estimerede leveringstid ved bitssæt. De fleste internet firmaer – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre online, som er påkrævet at bestillingen laves forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de kan nå at få produkterne afsted inden de pakkeansatte holder fyraften.

Indtil flere byggeforretninger tilbyder levering uden gebyr på bitssæt online, men i reglen kun når du køber for et bestemt beløb. Derudover må man vælge den mest prisbevidste fragtmetode, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

De store kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig bitssæt derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår eksempelvis afhentning af bitssæt i følgende byer:

Vanløse, Brøndby, Gentofte, Hørsholm, Tilst, Virum, Taastrup, Odder, København, Valby, Herning, Nørresundby, Aabenraa, Ishøj, Nakskov, Glostrup, Korsør, Lystrup, Aalborg, Rønne, Hedehusene, Albertslund, Søborg, Slagelse, Sønderborg, Haslev, Charlottenlund, Allerød, Lillerød, Randers, Solrød Strand, Hedensted, Stenløse, Åbyhøj, Skive, Tårnby, Odense, Frederiksberg, Holbæk, Brabrand, Frederikshavn, Frederiksværk, Haderslev, Rudersdal, Fredericia, Gladsaxe, Birkerød, Brønderslev, Middelfart, Vallensbæk, Kokkedal, Vejle, Hobro, Helsingør, Lyngby, Hjørring, Rødovre, Nærum, Esbjerg, Ølstykke, Næstved, Frederikssund, Holstebro, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Risskov, Højbjerg, Viborg, Varde, Kalundborg, Grenaa, Roskilde, Ringsted, Ballerup, Skanderborg, Kolding, Ikast, Vordingborg, Farum, Thisted, Køge, Svendborg, Jyllinge, Brønshøj, Aarhus, Greve, Struer, Nykøbing Falster, Værløse, Dragør, Silkeborg, Horsens, og Nyborg, .

Afhentning for bitssæt er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Amager).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet bitssæt online og køb bitssæt. Man ser desuden jævnligt folk søge efter for eksempel billig bitssæt, bitssæt priser og bitssæt tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma.

Gode priser på bitssæt

Det er jo ret bekvemt for os alle at tjekke tilbud på billige bitssæt online på tværs af internet webshops, og til gengæld har en hel del firmaer på nettet set sig tvunget til at trykke udsalgspriserne på bitssæt en hel del, og i øvrigt garantere billig fragt.

Det kan dog alligevel blive profitabelt at undersøge diverse internet foretagender efter rabatter og tilbud på bitssæt online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Du må imidlertid huske på, at når en online butik markedsfører billige bitssæt online for en udsalgspris der anses for kolossalt fremragende, er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en fup e-shop. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, der sikrer køber imod uærlige internet selskaber.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare omkostningerne til bitssæt senere. Dette foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark.

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at online shoppere tit efterspørger bl.a. køb bitssæt og bitssæt priser. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel bitssæt online, bitssæt tilbud samt billig bitssæt.

Se nærmere på tidligere køberes betragtninger

Trustpilot yder ret passelige muligheder for at efterforske diverse aktuelle forbrugeres kritik og derved slår vi et slag for, at du evaluerer e-shoppens ratings før du lægger din bestilling på billige bitssæt online.

Facebook frembyder ligeledes ret så uafhængige løsninger til at få en idé om webshoppens kundetilfredshed. Herinde er der en del internet shops som gør det muligt at ytre en omtale af ordreforløbet, som ydermere burde benyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige bitssæt online hos en internet shop behøver de i princippet granske netshoppens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se nærmere på om internet firmaet er e-mærket medlem, siden det ofte er et kendetegn for at webshoppen føjer de opstillede regler, og at e-handlen rutinemæssigt gennemses af jurister der er meget fortrolige vedtægterne på området.

Dette er desuden din mulighed for støtte, for så vidt du får udfordringer i processen med dit køb af bitssæt. Tilmed stiller vi forslag om at man er obs på de mest vedkommende retningslinjer der er gældende for købet af bitssæt online, som for eksempel den ombytningsret e-firmaet tilsikrer.

I den relation er det samtidig afgørende, at man til enhver tid beholder sin kvittering, således man senere kan bevise sit køb af bitssæt, hvad end man bestiller fra Silvan, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Lars Møller gav 5 stjerner

SUPER

Kim Christiansen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Charlotte K gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Louise gav 4 stjerner

God til prisen

9 gode råd til online shopping
1Fragttiden kan være ekstremt vital hvis du står og skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det selvfølgelig fornuftigt at vi besigtiger leveringstiden for bitssæt. En stor portion online forretninger garanterer billig levering på næste hverdag på mange varer, som trods alt er forudsat at handlen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
2Det er i dag i høj grad praktisk for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige bitssæt fra diverse internet handler, og til tak tilbyder masser af forhandlere på nettet billig levering. Trods dette kan det stadigvæk blive lønsomt at udforske indtil flere e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at få den mest attraktive pris.
3Den prisbilligste mulighed for levering vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets arbejdslager. Den fragttype kan være temmelig relevant ifald man har brug for bitssæt med det samme. Alternativt så tilbyder en hel del internet firmaer levering uden gebyr, men typisk er det påkrævet at man indkøber for en konkret sum.
4Trustpilot bringer dig altid passende muligheder for at dechifrere en stor portion nuværende kunders erfaringer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer online forhandlerens anmeldelser før du handler billige bitssæt online. Facebook byder på lignende ganske troværdige muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.
5De fleste netbutikker i Danmark foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtmetoder til bitssæt. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine produkter den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig let gængelig, og desuden tillige den mest prisbevidste type af levering.
6Vi foreslår generelt at se om online forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er et signal om at e-shoppen imødekommer de opstillede regler, foruden at internet butikken en gang i mellem besigtiges af specialister der har nøje kendskab til reglerne. Inden nogen køber billige bitssæt på en butik kan man i og for sig bese webbutikkens regler.
7Forud for at nogen køber billige bitssæt på en e-handler burde man altid sætte sig ind i deres forretningsaftale, det er dog bare ikke super interessant. Dertil foreslår vi at du er klar over de mest relevante betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige bitssæt online, fx den ombytningsrettighed hjemmesiden bruger.
8Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under et lovbud, hvilket værner dig overfor svindlende internet outlets. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere pengene over en længere periode.
9Nogle enkelte online outlets garanterer billig fragt på bitssæt, men tit gælder det kun hvis man handler for et fastsat beløb. I øvrigt kan du vælge den prisbilligste form for fragt, som ofte er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver sædvanligvis endvidere særdeles let gængelig. Den mest letkøbte form for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.