Byggevarepriser.dk

Bindetang

Bindetang. teng tools mb449
144 kr.
Se produkt
Bindetang 250 mm - 10"
53 kr.
Se produkt
Bindetang 230 mm - 8,5"
45 kr.
Se produkt
Knipex bindetang 300mm 9911 300
190 kr.
Se produkt
Knipex bindetang 250mm 9911 250
153 kr.
Se produkt
Bahco bindetang 2339D 220mm
149 kr.
Se produkt
Knipex bindetang 250mm 9900 250
113 kr.
Se produkt
Knipex bindetang 300mm 9900 300
146 kr.
Se produkt
Knipex bindetang plast greb 220mm 9901 220
111 kr.
Se produkt
Bindetang 220 mm Knipex 9901220
195 kr.
Se produkt
Bindetang 220 mm HERO 3582-220
159 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisen på billige bindetang fra byggekæde til byggekæde. En del har de bedste priser, imens øvrige vil have en høj grad af service. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Flere byggecentre fremviser et enormt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover bare bindetang.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens regler.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Det er især et alternativ i de gængse byggemarkeder.
For nogle er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring bindetang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggekæder finder du i det meste af landet, og dermed har kunderne valget om at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne nu og her.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra flere nicheshops, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af bindetang online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Alverdens nichebutikker er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem vil du opleve super nyttig assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis bindetang.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at købe bindetang online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
bindetang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

bindetang silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

bindetang harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

bindetang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du opstarter dit byggeprojekt er det vildt essentielt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Der viser sig ofte uforudsete vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og på grund af det vil det være af stor betydning at der afsættes en god portion tid i planen, som gør at man kan være tryg ved at man når det til siden.
3For projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således må du regelmæssigt tage notits af udsigten ift. vejret i dagene op til byggeriets start, så du slipper for at det uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du står midt i det krævende byggeprojekt.
4Forberedelse vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal have en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Husk at være realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
5Du må aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx sko og hjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
6Husk at du kan forsøge at få offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
7Du har adgang til endeløse artikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube supporterer dig med en masse anvendelig oplysning, i særlig grad ifald man bruger engelske søgeord.
8Man skal aldrig mangle grej. Ofte kan det være en fordel at du har værktøjet parat inden du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
9Muligvis kan det blive afgørende at du har de fornødne byggematerialer klar forud for at du går til værks med projektet. Du kan med fordel sammensætte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det du har brug for, og så tjekke listen, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
10Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprojektet, navnlig når det er krævende projekter. Krævende byggerier gør krav på flere mennesker. Derudover må det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
11Husk at kalkulere om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at have assistance fra en professionel til noget af projektet. Ifald du anskaffer assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at lede efter forslag fra forskellige foretagender.
12I mange tilfælde vil det være afgørende at lave et budget for byggeriet, så du har kontrol over udgifterne. Det må være forstandigt at gennemgå alle udgifter, og bagefter finde frem til ens købspris for hver enkelt.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

De fleste internet forretninger frembyder nu om dage et stort udvalg af billige fragtmuligheder til bindetang. En af de mest moderne er nu til dags afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo ret hensigtsmæssig, samt oftest ydermere den billigste leveringstype.

Du kunne alternativt forsøge at få pakken bragt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Metoden viser sig mange gange en lille smule mere bekostelig, men til gengæld super let ved køb af bindetang online. Den mest billige leveringsversion vil dog altid være at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du befinder dig tæt på internet shoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på bindetang kan vise sig at være særdeles afgørende forudsat du absolut skal bruge din ordre om kort tid, så med det formål er det selvfølgelig relevant at du gransker den forventede leveringsdato på bindetang. Mange forretninger på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter online, men vær obs på at det betinges af at orden realiseres forinden et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at medarbejderne tager hjem.

Indtil flere netbutikker garanterer portofri levering på bindetang online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der købes for en konkret sum. Derudover må du udvælge den mindst kostelige leveringsmetode, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor du køber billig bindetang på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på bindetang i disse byer:

Charlottenlund, Hillerød, Esbjerg, Lystrup, Ishøj, Rudersdal, Kalundborg, Haderslev, Kokkedal, Grenaa, Værløse, Rønne, Nykøbing Falster, Varde, Roskilde, Tilst, Hobro, Kolding, Odder, Stenløse, Gentofte, Virum, Hedehusene, Aarhus, Nærum, Herning, Ballerup, Vanløse, Herlev, Silkeborg, Glostrup, Allerød, Slagelse, Hørsholm, Aalborg, Holbæk, Brøndby, Korsør, Højbjerg, Brønshøj, Nørresundby, Vallensbæk, Brønderslev, Frederikshavn, Svendborg, Skanderborg, Jyllinge, Hedensted, Nakskov, Gladsaxe, Nyborg, Dragør, Risskov, Ølstykke, Birkerød, Randers, Horsens, Haslev, Køge, Viborg, Tårnby, Vejle, Valby, Ringsted, Struer, Helsingør, Albertslund, Søborg, Skive, Thisted, Frederiksberg, Holstebro, Fredericia, Sønderborg, Lillerød, Næstved, Taastrup, Hvidovre, Lyngby, Ikast, Brabrand, Farum, København, Frederikssund, Middelfart, Vordingborg, Hjørring, Aabenraa, Rødovre, Åbyhøj, Odense, Solrød Strand, Greve, og Frederiksværk, .

Afhentning for bindetang er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på tallene er det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter for eksempel køb bindetang og bindetang tilbud. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge efter eksempelvis bindetang priser, billig bindetang og bindetang online, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Tilbud på bindetang

Det er i dag yderst smart for os alle at sammenligne tilbud på billige bindetang online i blandt diverse internet selskaber, og på grund af dette har flere internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at formindske prisniveauet på bindetang eftertrykkeligt, og derudover præstere gebyrfri levering.

Men det kan trods alt være profitabelt at eftergå nogle få e-forretninger efter tilbud og udsalg på bindetang online før du køber, så man er tryg ved at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad være omhyggelig med, at såfremt en webbutik udbyder billige bindetang online for en tilbudspris som kan virke mystisk god, kan det for det meste være et signal om en svindel webshop. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en orden, der garanterer os overfor fup internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du agter at godtgøre pengene til bindetang over tid. Det fås normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at folk tit leder efter fx billig bindetang og bindetang tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere lede efter for eksempel bindetang online, køb bindetang samt bindetang priser.

Gennemsøg folks betragtninger

Trustpilot byder på en del solide løsninger til at verificere en række tidligere brugeres opfattelser og af den grund slår vi et slag for, at du tager et kig på online forhandlerens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige bindetang online.

Facebook frembyder ydermere absolut relevante chancer for at få indsigt i internet forhandlerens kundefokus. Desuden er der nogle netbutikker hvor man kan formulere en kritik af deres køb, hvilket ydermere må bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige bindetang online hos en e-butik burde de utvivlsomt læse webshoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig interessant, specielt ved de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne være at tjekke hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, siden det længe har været en erklæring om at e-firmaet anerkender de danske love, og at butikken fra tid til anden ses til af fagfolk der har megen viden om reglementet på området.

Desuden giver det dig lejlighed til support, hvis du oplever besvær med din bestilling af bindetang. Yderligere kan det anbefales at du er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser der influerer på bestillingen af bindetang online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online webshoppen garanterer.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer ens købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne bekræfte sit køb af bindetang, uanset om man har bestilt hos Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 eller Silvan.

Marianne gav 5 stjerner

Det var godt !

Lene A gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Karen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Helle K gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til din online shopping
1Forud for at nogen handler billige bindetang på en forhandler på nettet burde man for at være på den sikre side overveje webbutikkens vilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant. Foruden dette rekommanderer vi at man er på vagt for de væsentligste regler der har indflydelse på købet af billige bindetang online, fx hvilken ombytningsret internet forhandleren lover.
2Den mest prisbevidste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter varerne, men den mulighed er betinget af at du lever med kort afstand til e-handlens adresse. Den leveringsmodel er naturligvis rigtig afgørende om du har behov for bindetang med det samme. Alternativt så lover en række internet foretagender gratis fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at der handles for en konkret pris.
3Nogle få internet selskaber tilbyder gratis levering på bindetang, men undertiden afkræver det at du shopper for en bestemt pris. Desuden må du overveje den mest betalelige leveringsmåde, som gerne vil være at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen bliver sædvanligvis endvidere ultra simpel. Den mest betalelige fragtform kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
4Trustpilot indebærer flere hæderlige chancer for at beskue ganske mange forhenværende konsumenters erfaringer og derfor støtter vi, at du analyserer e-firmaets kritik før du bestiller billige bindetang online. Facebook fremskaffer derudover fuldt ud belejlige muligheder for at få indsigt i online virksomhedens popularitet.
5Vi anbefaler generelt at efterse om online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det længe har været en tilkendegivelse af at e-handlen overholder de officielle regler, tillige med at online virksomheden tit revurderes af fagfolk som har ekspertise inden for vedtægterne på området. Før folk shopper billige bindetang hos en e-forhandler bør de uden tvivl overveje dens handelsbetingelser.
6Temmelig mange e-forretninger yder nu om dage diverse billige muligheder for fragt til bindetang. En yndling er i vore dage udleveringssteder, hvor du kan afhente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo i høj grad gnidningsløs, samt ofte også den mest letkøbte leveringsform.
7Det er jo særdeles nemt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige bindetang fra forskellige netbutikker, og ergo tilbyder adskillige firmaer på nettet gratis fragt. Derfor kan det trods alt vise sig profitabelt at efterprøve nogle enkelte internet butikker efter tilbud og udsalg før du bestiller, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
8Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en foranstaltning, der skærmer køberen overfor svindlende internet butikker. Som en alternativ mulighed bør du benytte et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale omkostningerne over en længere periode.
9Leveringsdygtigheden er naturligvis meget vigtig ifald vi har brug for varen fluks, så derfor er det helt meningsfuldt at du undersøger tidshorisonten for levering ved bindetang. En lang række online shops giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen gennemføres forinden et givent klokkeslæt.