Byggevarepriser.dk

Betonfliser pristjek

Er du på udkig efter betonfliser? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk betonfliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.618 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til udendørs til terrasse til indendørs til badeværelse

Størrelser: 30×30 60×60 80×80 50×50 30×60 90×90 70×70 20×20 40×40 20×40 25×50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Når du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggekæder.
Nogle byggecentre fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover blot betonfliser.
For en del er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge en netbutik, som giver rådgivning til valg af betonfliser.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige betonfliser fra webshop til webshop. Enkelte giver gode tilbud, og nogle tilbyder faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, som medvirker til øget tryghed når man skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har mange tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Derved er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt sågar få varerne lige nu.
De kendte byggecentre køber varer fra mange leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af betonfliser online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du når du handler betonfliser online fra deres webshop.
Størstedelen af niche webshops styrer selv produktionen af de produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online bør du få en billigere pris.
Hovedparten af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det kan du forvente ekstremt kyndig vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop betonfliser.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

betonfliser silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

betonfliser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

betonfliser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

betonfliser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der er alverdens vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube yder assistance med utrolig meget anvendelig information, i særlig grad når du bruger engelske søgeord.
2Der præsenterer sig typisk uforudsigelige hovedpiner når det gælder større projekter, og på grund af det er det værdifuldt at der er afsat god nok plads i agendaen, med formålet om at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt forinden du går i krig med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og dernæst gennemgå punkterne, med øje for at du er sikker på at alt er som det skal være.
4Man vil under ingen omstændigheder fattes grej. Det kan vise sig at være strategisk at have grejet til rådighed idet du starter byggeriet. Det er derudover vigtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
5Forinden du indleder byggeprocessen er det ekstremt afgørende at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du kan overveje hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal have hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagmand er det lukrativt at lede efter en pris fra en håndfuld virksomheder.
7Godt forarbejde bliver metoden til succes med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
8For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette må du hyppigt se vejrudsigten i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede byggeprojekt.
9I mange tilfælde vil det være essentielt at lave et budget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive en god idé at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne dokumentere beløbet for dem hver især.
10Det anbefales at spørge om assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er større byggerier. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Du bør ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
12Husk at du kan indhente offentlig støtte til ombygninger. Det ydes hvis renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeprojektet forbedrer planeten.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er virkelig flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål inden for betonfliser

 • Hvordan renser man betonfliser?
 • Hvad vejer betonfliser?
 • Hvordan støber man betonfliser?
 • Hvordan lægger man betonfliser?
 • Hvordan skærer man betonfliser?
 • Hvad koster betonfliser?
 • Hvordan borer man i betonfliser?
 • Hvilken metode til levering skal du vælge?

  De fleste byggeforretninger tilbyder heldigvis alverdens billige leveringsmuligheder til betonfliser. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er jo ultra let, og desuden ligeledes den mest prisbevidste løsning til levering.

  Du burde tillige afveje for og imod at få produkterne leveret til din bolig eller til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig oftest en tak mere bekostelig, men ydermere rigtig overkommelig med betonfliser online. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed betinges af at du befinder dig nærved internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på betonfliser er ret relevant såfremt du absolut skal bruge varen inden for kort tid, så derfor er det rigtig fornuftigt at du finder det anslåede leveringstidspunkt på betonfliser. En stor portion byggeforretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, hvilket dog er forudsat at ordren køres igennem tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet sendt afsted før de logistikansatte får fri.

  Visse e-forretninger i Danmark frembyder gratis fragt på betonfliser online, men typisk forudsætter det at du aftager for et konkret beløb. Alternativt må du gribe den mest prisbevidste type af levering, som oftest vil være at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

  De store byggecentre foreslår afhentning hvor du handler billig betonfliser online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene yder blandt andet klik-og-hent på betonfliser i disse områder:

  Hillerød, Rønne, Allerød, Ishøj, Hedensted, Hedehusene, Roskilde, Vordingborg, Lillerød, Risskov, Vallensbæk, Nørresundby, Grenaa, Tårnby, Helsingør, Søborg, Farum, Rudersdal, Vejle, Ikast, Ballerup, Hjørring, Lyngby, Silkeborg, Solrød Strand, Haslev, Randers, Valby, Taastrup, Nyborg, Birkerød, Herning, Ringsted, Højbjerg, Nykøbing Falster, Aabenraa, Horsens, Virum, Nærum, Varde, Sønderborg, Kokkedal, Thisted, Frederikshavn, Brabrand, Hvidovre, Ølstykke, Rødovre, Charlottenlund, Køge, Odense, Gladsaxe, Fredericia, Dragør, Kolding, Haderslev, Aarhus, Holbæk, Kalundborg, Stenløse, Greve, Brøndby, Albertslund, Frederikssund, Vanløse, Korsør, Skanderborg, Gentofte, Glostrup, Jyllinge, Næstved, Slagelse, Hørsholm, Frederiksberg, Odder, Brønshøj, Herlev, Værløse, Middelfart, Skive, Aalborg, Frederiksværk, Tilst, Esbjerg, Nakskov, København, Brønderslev, Åbyhøj, Holstebro, Viborg, Struer, Svendborg, Hobro, og Lystrup, .

  Klik-og-hent for betonfliser er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland).

  Ved indkig i tendenserne er det markant, at mennesker tit søger efter eksempelvis betonfliser online og billig betonfliser. Man ser derudover ofte netshoppere søge efter bl.a. betonfliser priser, betonfliser tilbud samt køb betonfliser, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark og XL-Byg.

  Find den bedste pris på betonfliser

  Det har vist sig at være temmelig bekvemt for folk at søge sig frem til priser på billige betonfliser online på diverse internet varehuse, og derved har masser af e-forhandlere ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på betonfliser drastisk, og ydermere garantere fri fragt.

  Til gengæld kan det trods alt være lønnende at sammenholde diverse webshops efter billige priser på betonfliser online før du bestiller, således at man er skråsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

  Man skal alligevel være klar over, at når en online webshop forhandler billige betonfliser online på tilbud til en udsalgspris som kan virke urealistisk billig, burde det undertiden være et tegn på en svindel online butik. Kortkøb er dog omfavnet af et regelsæt, hvilket støtter folk overfor uægte online forretninger.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage omkostningerne til betonfliser over en periode. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

  Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel betonfliser online og betonfliser priser. Vi ser desuden tit mennesker søge eksempelvis køb betonfliser, billig betonfliser samt betonfliser tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg betonfliser er 7590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indendørs til terrasse til udendørs til indkørsel til badeværelse

  Størrelser: 70×70 30×30 90×90 20×40 80×80 20×20 40×40 25×50 60×60 30×60 50×50

  Kig på andre menneskers synspunkter

  Trustpilot giver dig tilpas gunstige muligheder for at gennemsøge en stor gruppe aktuelle køberes synspunkter og af den grund stiller vi forslag om, at du iagttager netshoppens bedømmelser forud for at du køber billige betonfliser online.

  Facebook forærer dig for øvrigt stort set fantastiske metoder til at få indblik i e-firmaets kundefokus. Herinde ses mange webbutikker hvor du kan levere en omtale af købsoplevelsen, som ydermere burde udnyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen bestiller billige betonfliser online hos en internet butik burde man de facto overveje webbutikkens handelsaftale, men det er tit et omfattende arbejde, særligt ved de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark og Silvan.

  En nemmere løsning kan derfor være at se hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, fordi det er en tilkendegivelse af at internet butikken opererer i overensstemmelse med de danske love, og at internet shoppen en gang i mellem besøges af sagkyndige som kender til reglerne.

  Derudover tilbydes du lejlighed til at få bistand, ifald du oplever udfordringer i forbindelse med din handel med betonfliser. For øvrigt foreslåes det at køberen er hensynstagende til de væsentligste bestemmelser der kan influere på købet af betonfliser online, som fx den bytteret online webshoppen kører med.

  I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man permanent bibeholder ens kvittering på e-mail, så man senere vil kunne påvise sit køb af betonfliser, uagtet om man bestiller ved Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Jem og Fix.

  Jens C gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Poul P gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Jette Johansen gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Helle gav 4 stjerner

  Alt ok

  9 gode råd til internetshopping
  1Det har vist sig at være virkelig let for os alle at sammenholde priser online på billige betonfliser i blandt diverse forretninger på nettet, og derfor lover de fleste netbutikker portofri fragt. Dog kan det til hver en tid være lønnende at sammenholde flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.
  2Forud for at nogen køber billige betonfliser på en e-handler kunne man reelt se på shoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre interessant. I øvrigt kan det anbefales at køberen er hensynstagende til de mest centrale reglementer der har betydning for købet af billige betonfliser online, som for eksempel hvilken returpolitik shoppen bruger.
  3Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en lov, som passer på folk imod uægte internet varehuse. Som en anden løsning kan du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre regningen i flere bidder.
  4Nogle enkelte online webshops garanterer gebyrfri levering på betonfliser, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du aftager for et præcist beløb. Som alternativ skal man foretrække den mest prisbevidste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Den bliver i regelen endvidere meget gnidningsløs. Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
  5Den billigste leveringsmanér er unægtelig selv at hente pakken, hvilket dog nødvendiggør at du lever i kort afstand af e-butikkens adresse. Den fragtform er selvfølgelig usædvanlig central når vi behøver betonfliser om få sekunder. Alternativt så lover enkelte internet forhandlere gratis fragt, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du køber for et konkret beløb.
  6Vi går generelt ind for at finde ud af om internet virksomheden er medlem af e-mærket, hvilket generelt er et signal om at internet butikken efterkommer de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden en gang i mellem revideres af specialister som har nøje kendskab til reglementet på området. Forinden nogen køber billige betonfliser på en shop bør de reelt sætte sig ind i e-butikkens handelsaftale.
  7En stor portion e-shops udlover nu om dage et bredt udvalg af billige muligheder for levering til betonfliser. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså ualmindeligt nem, og endda tilmed den billigste leveringsmulighed.
  8Leveringshastigheden kan vise sig at være særligt relevant forudsat vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, og af den grund er det skam væsentligt at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt for betonfliser. Størstedelen af online varehuse giver billig levering på næste hverdag på utallige produkter, men vær obs på at det antager at handlen gemmenføres inden et fastsat tidspunkt.
  9Trustpilot indebærer sådan set tiltalende chancer for at efterse en stor gruppe eksisterende brugeres domme og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du gransker e-forretningens bedømmelser inden du shopper billige betonfliser online. Facebook byder på desuden evigt udmærkede muligheder for at få indtryk af online butikkens pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk