Byggevarepriser.dk

Beskyttelsesbriller

Beskyttelsesbriller med ventil, dugfri
50 kr.
Se produkt
Beskyttelsesbriller komfort - indstillig Kreator
62 kr.
Se produkt
Beskyttelsesbriller komfort UV - gul Kreator
80 kr.
Se produkt
Beskyttelsesbriller klar og dugfri Kreator
57 kr.
Se produkt
Beskyttelsesbriller, justerbar bøjle Kreator
42 kr.
Se produkt
Beskyttelsesbriller ridsefri - klar Kreator
62 kr.
Se produkt
Beskyttelsesbriller, til briller brugere Kreator
42 kr.
Se produkt
Beskyttelsesbriller med sikkerhedssnor Kreator KRTS30010
83 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggekæder.
For nogle er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du kan få gode råd til valg af beskyttelsesbriller.
Nogle byggecentre præsterer et enormt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot beskyttelsesbriller.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige beskyttelsesbriller hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste tilbud, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke webshoppens regler.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af beskyttelsesbriller online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og derigennem har flertallet tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. På grund af det har man chancen for at slippe for fragten, samt ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette vil du få ekstra god assistance fra folk som er eksperter i netop beskyttelsesbriller.
Størstedelen af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
En masse online nichebutikker er mindre firmaer, der tit er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du støtte ved at købe beskyttelsesbriller online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

beskyttelsesbriller bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

beskyttelsesbriller silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

beskyttelsesbriller jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. Støtten kræver dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
2Der kommer ofte overraskende problemer i tilfælde med omfangsrige opgaver, og herved kan det være betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
3Du kan overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal have hjælp fra en ekspert til delelementer af det. Ifald du ønsker assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at tage imod forslag fra diverse entreprenører.
4Det er afgørende at have de relevante materialer tilgængelige på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du har fordel af at udfærdige en punktforms note indeholdende alt som er nødvendige, og bagefter gennemgå hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Godt forarbejde er metoden til at lykkes med dit arbejde. Du bør liste en strømlinet handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter planen.
6Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund skal du løbende holde øje med vejrvarslen i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at regne når du netop er i fuld gang med det omfattende projekt.
7Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til dele af projektet, især såfremt det er vigtige byggeopgaver. Flere byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Ydermere må det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
8Det er essentielt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være økonomisk at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og bagefter finde frem til mulige tilbud på dem slavisk.
9Du må ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som beskytter dig overfor potentielle skader. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
10Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være af stor betydning at have grejet parat forinden du går løs med arbejdet. Det er derudover en fordel at påregne disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
11Du kan finde utallige vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er anvendeligt med overvældende meget gavnlig viden, specielt når man skriver søgeordene på engelsk.
12Før du påbegynder dit byggeprojekt må det være højst essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En lang række shops på nettet frembyder nu om dage mange forskellige billige leveringsmidler til beskyttelsesbriller. Den mest benyttede er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne lige når det passer dig. Metoden er jo rigtig smertefri, samt ofte desuden den billigste leveringstype.

Du kunne omvendt forsøge at få ordren sendt til din bolig eller til din arbejdsplads. Fragtformen er beklageligvis en tak mere omkostningsfuld, men på den anden side yderst ukompliceret ved køb af beskyttelsesbriller online. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som dog beroer på at du opholder dig nærved e-firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på beskyttelsesbriller kan vise sig at være yderst vital ifald man mangler dine nye produkter øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldkommen passende at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved beskyttelsesbriller. Masser af e-forretninger – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter online, men det påkræver at transaktionen gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne på posthuset før personalet har fri.

Nogle internet forretninger yder gratis fragt på beskyttelsesbriller online, men i mange tilfælde kun når der aftages for en konkret pris. I øvrigt bør du vælge den billigste fragttype, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

En hel del webshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig beskyttelsesbriller online og afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på beskyttelsesbriller i følgende byer:

Valby, Hjørring, Fredericia, Brønshøj, Viborg, Holstebro, Ballerup, Herlev, Ishøj, Rødovre, Værløse, Risskov, Frederiksværk, Holbæk, Greve, Charlottenlund, Albertslund, Slagelse, Nykøbing Falster, Randers, Nærum, Allerød, Horsens, Vallensbæk, Skanderborg, Brabrand, Struer, Herning, Tårnby, Hedehusene, Lystrup, Lyngby, Haslev, Nyborg, Helsingør, Roskilde, Aalborg, Aabenraa, Gladsaxe, Birkerød, Korsør, Frederikshavn, Vanløse, Kokkedal, Dragør, Kolding, Køge, Hørsholm, Haderslev, Thisted, Hvidovre, Middelfart, Gentofte, Esbjerg, Skive, Ikast, Stenløse, Hobro, Lillerød, Søborg, Vejle, Silkeborg, Vordingborg, Kalundborg, Nørresundby, Næstved, Rønne, Jyllinge, Åbyhøj, Svendborg, Virum, Nakskov, Frederiksberg, Aarhus, Brønderslev, Frederikssund, Tilst, Varde, Farum, Hillerød, Glostrup, København, Grenaa, Odder, Odense, Højbjerg, Sønderborg, Brøndby, Ringsted, Solrød Strand, Ølstykke, Taastrup, Rudersdal, og Hedensted, .

Click-and-collect for beskyttelsesbriller er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere tit leder efter fx beskyttelsesbriller online og køb beskyttelsesbriller. Foruden dette oplever man typisk online shoppere kigge efter for eksempel billig beskyttelsesbriller, beskyttelsesbriller priser og beskyttelsesbriller tilbud, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Gode priser på beskyttelsesbriller

Det har vist sig at være rigtig uproblematisk for alle at finde frem til de bedste priser på billige beskyttelsesbriller online hos flere e-forhandlere, og følgelig har flere e-forhandlere ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på beskyttelsesbriller enormt, og ydermere yde billig levering.

Det kan dog til hver en tid blive rentabelt at checke enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på beskyttelsesbriller online inden du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Du bør alligevel være obs på, at når en e-butik forhandler billige beskyttelsesbriller online til en pris som er grænseløst tiltalende, kunne det mange gange være en indikator for en falsk internet handler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af en ordning, der assisterer køber imod fup internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at afbetale betalingen af beskyttelsesbriller senere. Dette tilbydes ofte i nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Ved kig i statistikkerne står det markant, at netshoppere ofte leder efter for eksempel beskyttelsesbriller online og køb beskyttelsesbriller. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel beskyttelsesbriller priser, beskyttelsesbriller tilbud og billig beskyttelsesbriller.

Læs tidligere køberes oplevelser

Trustpilot genererer ultra gode løsninger til at udforske en række eksisterende forbrugeres reflektioner og derfor kan det anbefales, at du evaluerer online firmaets kritik før du handler billige beskyttelsesbriller online.

Facebook byder på tilsvarende aldeles gunstige genveje til at få et kig ind i webbutikkens popularitet. Foruden det ser vi faktisk online butikker hvor du kan registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen shopper billige beskyttelsesbriller online hos en internet shop kan de sådan set bese butikkens regler, men det er undertiden et omfattende projekt, især med de udbredte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne være at tjekke om e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en angivelse af at netshoppen overholder gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren tit evalueres af jurister der er meget bekendte med reglerne.

Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, når du får problemstillinger med din handel med beskyttelsesbriller. Desuden er det smart at køberen er vidende om de mest vitale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af beskyttelsesbriller online, fx den byttepolitik e-forretningen kører med.

I relation til det er det ydermere afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bevise bestillingen af beskyttelsesbriller, uanset om man handler fra Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Stark.

Marianne S gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Peter I gav 4 stjerner

Hurtig

Erik A gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Jens Olsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til online shopping
1Det er særligt ligetil for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige beskyttelsesbriller hos forskellige e-firmaer, og derved præsterer flertallet af internet outlets billig levering. Men det kan stadigvæk være lønsomt at prøve et par netbutikker efter rabat og tilbud forinden du køber, således at du er tryg ved at få fat i den billigste pris.
2Den prisbilligste leveringsmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, hvilket betinges af at du lever i kort afstand af internet forretningens adresse. Den form for levering kan vise sig at være ualmindeligt essentiel hvis vi mangler beskyttelsesbriller inden for kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte e-forretninger i Danmark levering uden gebyr, men undertiden påkræves det at man indkøber for et fastslået beløb.
3Antal dages levering er selvfølgelig usædvanlig væsentlig ifald vi behøver produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det fuldt ud vigtigt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved beskyttelsesbriller. En hel del online selskaber reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer, men vær opmærksom på at det påkræver at handlen laves forinden et aftalt tidspunkt.
4En række online varehuse sikrer portofri fragt på beskyttelsesbriller, men ofte påkræves det at man indkøber for et bestemt beløb. I øvrigt kan man snuppe den mest betalelige leveringsmanér, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop. Den viser sig af og til desuden temmelig fleksibel. Den mest letkøbte leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
5Trustpilot bringer dig visse gode muligheder for at kigge på flere øvrige køberes bedømmelser og derfor er det klogt, at du udforsker online forretningens vurderinger forinden du handler billige beskyttelsesbriller online. Facebook yder tillige i højeste grad gunstige chancer for at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed.
6Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en påvisning af at internet firmaet følger de officielle danske regler, tillige med at online virksomheden løbende tilses af specialister som mestrer de gældende vilkår. Inden folk køber billige beskyttelsesbriller i en e-forretning burde man når alt kommer til alt gennemlæse deres handelsbetingelser.
7En stor portion e-forhandlere giver til alt held en hel del forskellige billige leveringsmåder til beskyttelsesbriller. Førstevalget hos mange er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter når du har lyst. Leveringsmetoden er altså virkelig gnidningsløs, og endda endvidere den billigste leveringsmanér.
8Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af Indsigelsesordningen, som assisterer os imod falske internet foretagender. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ønsker at finansiere beløbet af flere omgange.
9Før folk køber billige beskyttelsesbriller i en online butik kunne man i virkeligheden sætte sig ind i deres handelsvilkår, dog er det ofte et tidskrævende arbejde. I øvrigt er det godt at køber er sat ind i de mest betydningsfulde vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af billige beskyttelsesbriller online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet webshoppen anvender.