Byggevarepriser.dk

Benzinplæneklipper

Stiga Turbo Power 50 S (3i1) - Benzin plæneklipper selvkørende
4.795 kr.
Se produkt
Stiga Combi 48 SVQ - Benzin plæneklipper selvkørende
3.195 kr.
Se produkt
Stiga Multiclip 47 - Benzin plæneklipper
1.919 kr.
Se produkt
Stiga Multiclip 47 S - Benzin plæneklipper selvkørende
1.983 kr.
Se produkt
Stiga Combi 53 SQ H - Benzin plæneklipper m Honda Motor
4.195 kr.
Se produkt
Stiga Twinclip 50SVH - Honda Benzin plæneklipper
5.999 kr.
Se produkt
Stiga Multiclip 47 SEQ - Benzin plæneklipper Selvkørende, elstart
3.299 kr.
Se produkt
Stiga Combi 48 SQ - Benzin plæneklipper selvkørende
2.419 kr.
Se produkt
Stiga Collector 43 S - Benzin plæneklipper selvkørende
2.295 kr.
Se produkt
Stiga Combi 53 SQ - Benzin plæneklipper selvkørende
3.095 kr.
Se produkt
Stiga Combi 53 SEQ - Benzin plæneklipper Selvkørende, elstart
3.795 kr.
Se produkt
Stiga Multiclip 47 Q - Benzin plæneklipper
2.395 kr.
Se produkt
Stiga Collector 43 - Benzin plæneklipper
1.995 kr.
Se produkt
Stiga Collector 48 S - Benzin plæneklipper selvkørende
2.446 kr.
Se produkt
Stiga Dino 47 - Benzin plæneklipper
1.749 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i salgspriserne på billige benzinplæneklipper fra netbutik til netbutik. Nogle vil have lave priser, imens øvrige satser på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
Det er absolut meget relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du vælge en netbutik, hvor du får råd og vejledning til valg af benzinplæneklipper.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot benzinplæneklipper.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra flere specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af benzinplæneklipper online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder findes nær dig, og på grund af det har kunderne chancen for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Hermed kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt endda hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du bestiller benzinplæneklipper online på deres side.
Mange nicheforretninger på nettet har en stor passion for de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Ergo formår de at yde super brugbar sparring fra nogle med ekspertviden i lige præcis benzinplæneklipper.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

benzinplæneklipper jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

benzinplæneklipper silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

benzinplæneklipper harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

benzinplæneklipper bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde viser sig som vejen til succes med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, og derudover en rækkefølge. Vær realistisk idet du laver din køreplan.
2Forud for at du påbegynder byggeriet kan det være meget betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde mange love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Husk at du kan få økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet når byggeprojektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
4Ofte vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det vil blive en god idé at nedskrive samtlige poster, hvorefter man kunne tjekke ens omkostning ved dem én efter én.
5Det vil vise sig værdifuldt at du har de fornødne materialer handlet ind i god tid før du går i gang med arbejdet. Du har fordel af at udfærdige en simpel oversigt hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at alt er på sin plads.
6Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som sikrer dig med henblik på potentielle risici. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, især hvis du ikke får hjælp fra en ekspert.
7Man må aldrig nogensinde fattes værktøj. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har værktøjet klar til brug forinden du starter byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne udgifterne hertil i budgettet.
8Husk at tage til overvejelse om du selv bør stå for hele projektet, eller du bør investere i eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Ifald du sikrer dig professionel hjælp er det lukrativt at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
9Der kommer stort set altid uforudsete hovedpiner ved omfangsrige projekter, og ergo vil det være væsentligt at der afsættes rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
10Du kan finde vældig mange guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube supporterer dig med ret så meget gavnlig viden, især hvis du leder på engelsk.
11Det kan vise sig nyttigt at få assistance til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til større byggeprojekter. Store projekter gør krav på flere mennesker. Samtidig må det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12Ved projekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Således bør du regelmæssigt tage notits af vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets start, så du undgår at det uden varsel starter med at piske ned når du lige er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
De mest populære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig flot. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En del online webshops udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til benzinplæneklipper. En favorit er efterhånden pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre præcis når det passer dig. Denne er altså ret fleksibel, samt typisk tillige den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kan ligeledes afveje for og imod at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtformen bliver somme tider lidt dyrere, men på den anden side vældig hensigtsmæssig ift. benzinplæneklipper online. Den billigste fragttype er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du lever i kort afstand af online shoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på benzinplæneklipper er naturligvis særdeles vital hvis vi har behov for din pakke fluks, og af den grund er det ret essentielt at man efterser den estimerede leveringstid for benzinplæneklipper. En stor portion internet outlets – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, men som ikke desto mindre påkræver at handlen laves forinden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne klargjort før logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få internet selskaber tilbyder levering uden betaling på benzinplæneklipper online, men undertiden under forudsætning af at du bestiller for et fastslået beløb. Desuden skulle du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig benzinplæneklipper derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg. De frembyder bl.a. afhentning af benzinplæneklipper i følgende områder:

Herlev, Virum, Holbæk, Farum, Birkerød, Horsens, Vallensbæk, Hedehusene, Køge, Esbjerg, Jyllinge, Frederiksberg, Roskilde, Svendborg, Slagelse, Aalborg, Værløse, Rødovre, Tilst, Nærum, Brønshøj, Sønderborg, Ringsted, Lyngby, Brøndby, Vanløse, Aarhus, Frederikshavn, Kolding, Hvidovre, Vordingborg, Ikast, Frederiksværk, Vejle, Hobro, Risskov, Allerød, Grenaa, Greve, Søborg, Odder, Varde, Åbyhøj, Aabenraa, Charlottenlund, Herning, Brabrand, Viborg, Randers, Holstebro, Lystrup, Hillerød, Gladsaxe, Solrød Strand, Nørresundby, Struer, Korsør, Silkeborg, Brønderslev, Nakskov, Odense, Valby, Hjørring, Kokkedal, Glostrup, Rudersdal, Nyborg, Næstved, Albertslund, Skanderborg, Kalundborg, Hørsholm, Rønne, Skive, Ishøj, Taastrup, Hedensted, København, Dragør, Ballerup, Højbjerg, Haslev, Ølstykke, Tårnby, Nykøbing Falster, Helsingør, Gentofte, Stenløse, Lillerød, Thisted, Haderslev, Fredericia, Frederikssund, og Middelfart, .

Afhentning af benzinplæneklipper er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at mennesker tit søger efter fx benzinplæneklipper priser og benzinplæneklipper online. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter blandt andet køb benzinplæneklipper, billig benzinplæneklipper samt benzinplæneklipper tilbud, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Den bedste pris på benzinplæneklipper

Det er efterhånden yderst bekvemt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige benzinplæneklipper online i blandt diverse internet handler, og ergo har massevis af online outlets fundet det uundgåeligt at stampe prisniveauet på benzinplæneklipper helt i bund, og ydermere love portofri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre være nyttigt at checke indtil flere firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på benzinplæneklipper online forinden du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du skal bare være så påpasselig, at ifald en shop udbyder billige benzinplæneklipper online til en salgspris som er helt fantastisk billig, så burde det mange gange være et faresignal om en uægte internet butik. Bestillinger med kort er dog omsluttet af en forordning, der hjælper en overfor snydagtige firmaer på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at dække betalingen af benzinplæneklipper over en længere periode. Dette tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis benzinplæneklipper online og benzinplæneklipper priser. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere lede efter eksempelvis billig benzinplæneklipper, køb benzinplæneklipper samt benzinplæneklipper tilbud.

Kig på andre menneskers anmeldelser

Trustpilot frembringer ultra nyttige genveje til at finde ud af en længere række eksisterende køberes betragtninger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager internet forhandlerens ratings forud for at du handler billige benzinplæneklipper online.

Facebook bringer dig tilsvarende i højeste grad habile muligheder for at få kendskab til e-firmaets popularitet. Her ses mange internet virksomheder som tilbyder folk at tilkendegive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere bør udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige benzinplæneklipper online hos en webshop kan man altid se på netbutikkens regler, men det er typisk ikke videre spændende, særligt med de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan derfor være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en tryghed om at online butikken opfylder de danske love, samt at e-firmaet ofte tilses af sagkyndige som er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du oplever besvær i forbindelse med dit køb af benzinplæneklipper. I øvrigt er det fornuftigt at du er opmærksom på de mest basale regler der har betydning for købet af benzinplæneklipper online, f.eks. den byttepolitik internet selskabet garanterer.

I relation til det er det ydermere relevant, at man stadig bevarer sin faktura, så man senere vil kunne bevise købet af benzinplæneklipper, ligegyldig om man har købt hos Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark eller Bygma.

Louise gav 5 stjerner

Virkelig god service

Marianne B gav 4 stjerner

Rigtig god service

Rasmus Larsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mette Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til din online shopping
1Vi tilråder at kontrollere om e-handlen er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er en påvisning af at online forretningen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at shoppen lejlighedsvis overvåges af fagfolk som har megen viden om vedtægterne på området. Forud for at folk handler billige benzinplæneklipper i en e-shop kan man når alt kommer til alt bese deres forretningsbetingelser.
2Leveringstiden kan vise sig at være virkelig betydningsfuld om du har behov for dine nye produkter straks, så i det øjemed er det jo klogt at du checker den estimerede leveringsdato på benzinplæneklipper. En række internet forretninger tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer, som imidlertid er påkrævet at ordren lægges forinden et fast klokkeslæt.
3Nogle enkelte online forhandlere byder på levering uden omkostninger på benzinplæneklipper, men oftest under forudsætning af at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ skulle man tage den billigste leveringsmodel, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Fragttypen er typisk på den anden side ret problemfri. Den mest letkøbte leveringsversion er dog at du selv henter pakken.
4Flere netbutikker i Danmark foreslår nu om stunder en lang række forskellige billige fragtmuligheder til benzinplæneklipper. En yndling er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig virkelig let, samt endda ligeledes den prisbilligste leveringsform.
5Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en anordning, der støtter os overfor uærlige internet varehuse. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil betale regningen over flere uger.
6Før folk shopper billige benzinplæneklipper på en e-forhandler bør de de facto læse netshoppens handelsvilkår, men det er typisk et omfattende arbejde. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er på vagt for de mest betydningsfulde vilkår der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige benzinplæneklipper online, for eksempel den returret internet shoppen benytter.
7Den mest letkøbte form for fragt vil altid være at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online butikkens adresse. Den leveringstype er temmelig betydningsfuld om du mangler benzinplæneklipper nu og her. Alternativt så præsterer en hel del internet forretninger fri fragt, men i mange tilfælde kun når du indkøber for en bestemt sum.
8Det er i dag virkelig problemfrit for folk at prissammenligne online på billige benzinplæneklipper fra flere e-butikker, og så præsterer utallige e-shops fri fragt. Derfor kan det immervæk være udbytterigt at efterprøve visse forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du handler, således at du er sikker på at modtage den billigste pris.
9Trustpilot leverer absolut belejlige genveje til at studere en længere række nuværende kunders betragtninger og herved slår vi et slag for, at du tjekker internet selskabets ratings før du handler billige benzinplæneklipper online. Facebook fører til ligeledes faktisk stabile metoder til at få indblik i netbutikkens pålidelighed.