Byggevarepriser.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 30 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg bakkegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg bakkegrus

Laveste pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm 0-2 mm

Mængder: 1 m3 25 kg 20 kg 25 kg 500 kg 800 kg 15 kg 1 ton 1000 kg

Levering: trailer i poser løst leveret vognlæs afhentning i sække i løs vægt i bigbag hent selv

Brands: Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige bakkegrus fra byggekæde til byggekæde. Nogle satser på lave priser, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare bakkegrus.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Det er specielt en mulighed ved de store byggekæder.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regningslinjer.
For en del er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved bør du shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af bakkegrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har de fleste mulighed for at bestille online og hente produkterne personligt. Herigennem kan du overveje at undvære fragten, og sågar hente varerne med det samme.
De velkendte byggecentre samler varer fra flere specialbutikker, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af bakkegrus online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når man skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du køber bakkegrus online hos dem.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve en høj grad af kompetent service fra folk som er specialister i lige præcis bakkegrus.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
bakkegrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
2Det er meningsfuldt at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på den økonomiske del. Det kan blive fornuftigt at notere hver eneste udgift, hvorefter man kunne notere den billigste pris på dem enkeltvis.
3Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Såfremt du får hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige firmaer.
4Det viser sig meningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer disponible forinden du går til værks med eksekveringen. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste med alle de ting du har brug for, og dernæst granske hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
5I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det blive yderst vigtigt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
6Der præsenterer sig ofte uforudsete problematikker i tilfælde med store opgaver, og herved viser det sig essentielt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, således at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du kan finde en hel del artikler og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube faciliterer vældig meget udbytterig information, især ifald du søger på engelsk.
8Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund må du løbende undersøge vejrforudsigelserne i den tid der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at vælte ned når du lige vil påbegynde dit vigtige projekt.
9Du skal nødig forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod potentielle risici. Det er klogt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
10Du må for alt i verden ikke mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet ved hånden før du går løs med byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medtage de her omkostninger i budgettet.
11Godt forarbejde vil altid være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
12Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed ift. vigtige byggeprojekter. Enkelte ombygninger behøver flere personer. I øvrigt bliver det hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og blot 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål vedr. bakkegrus

 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

  En del internet shops tildeler nu til dags et hav af forskellige billige fragtformer til bakkegrus. Den mest anvendte er for nærværende udleveringssteder, hvor du selv henter dine nye varer den dag der passer dig. Den er jo rigtig problemfri, samt mange gange også den billigste løsning til levering.

  Du kunne lige så vel forsøge at få produkterne sendt til din bolig eller ud på dit arbejde. Den viser sig oftest en anelse mere pebret, men på den anden side ret gnidningsløs med bakkegrus online. Den mest letkøbte løsning til levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på bakkegrus er jo yderst afgørende hvis vi står og skal bruge varerne lige om lidt, og i det øjemed er det selvsagt aktuelt at du checker leveringstiden for bakkegrus. En hel del outlets på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag levering på massevis af varer online, som regnes ud fra at bestillingen realiseres forud for et bestemt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få ordren ekspederet før logistikpersonalet har fri.

  Nogle enkelte byggeforretninger frembyder levering uden omkostninger på bakkegrus online, men i mange tilfælde påkræves det at du indkøber for et konkret beløb. Som alternativ må man tage den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

  De store kæder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig bakkegrus derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på bakkegrus i følgende byer:

  Risskov, Holstebro, Albertslund, Næstved, Tilst, Birkerød, Lillerød, Charlottenlund, Lyngby, Haderslev, Gentofte, Jyllinge, Svendborg, Brøndby, Ringsted, Brønderslev, Silkeborg, Hvidovre, Helsingør, Holbæk, Vanløse, Brabrand, Slagelse, Glostrup, Vallensbæk, Esbjerg, Kalundborg, Ikast, Brønshøj, Gladsaxe, Herning, Frederikshavn, Køge, Skanderborg, Ølstykke, Struer, Hjørring, Åbyhøj, Værløse, København, Nærum, Søborg, Lystrup, Nykøbing Falster, Hørsholm, Thisted, Herlev, Ballerup, Fredericia, Aabenraa, Haslev, Skive, Greve, Valby, Varde, Solrød Strand, Taastrup, Aalborg, Grenaa, Hedensted, Ishøj, Horsens, Kokkedal, Sønderborg, Frederikssund, Frederiksværk, Odense, Rønne, Vejle, Hedehusene, Nakskov, Odder, Randers, Stenløse, Farum, Tårnby, Nørresundby, Rudersdal, Korsør, Virum, Hillerød, Kolding, Hobro, Dragør, Aarhus, Viborg, Rødovre, Frederiksberg, Roskilde, Vordingborg, Allerød, Middelfart, Nyborg, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent af bakkegrus er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Lolland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ved kig i tallene bliver det markant, at netshoppere tit leder efter blandt andet bakkegrus tilbud og bakkegrus priser. Derudover oplever man ofte folk søge efter for eksempel bakkegrus online, køb bakkegrus samt billig bakkegrus, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

  Rabat på bakkegrus

  Det er jo særligt hensigtsmæssigt for folk at lave prissammenligning på billige bakkegrus online fra flere forretninger på nettet, og på grund af dette har en hel del internet varehuse fundet det uundgåeligt at tvinge salgspriserne på bakkegrus kolossalt, og i øvrigt garantere fragt uden gebyr.

  Men det kan alligevel være smart at efterse forskellige webbutikker efter udsalg og tilbud på bakkegrus online forud for at du bestiller, således at du er garanteret at opnå den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

  Du bør bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet shop markedsfører billige bakkegrus online på tilbud til en pris der er umådelig billig, så burde det ofte være et bevis på en uærlig butik. Kortbestillinger er i hvert fald en del af et regelsæt, hvilket skærmer dig overfor fup internet shops.

  Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du higer efter at betale beløbet til bakkegrus over en længere periode. Det foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter for eksempel billig bakkegrus og bakkegrus priser. Derudover oplever vi som regel folk kigge efter eksempelvis bakkegrus online, bakkegrus tilbud og køb bakkegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

  Mængder: 15 kg 1 ton 500 kg 25 kg 25 kg 20 kg 1 m3 800 kg 1000 kg

  Levering: i løs vægt i bigbag løst leveret hent selv trailer afhentning vognlæs i poser i sække

  Brands: Weber Skalflex

  Analyser tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot frembringer nogenlunde strålende løsninger til at efterforske mange aktuelle konsumenters domme og derved er det fornuftigt, at du gennemgår e-butikkens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige bakkegrus online.

  Facebook tilbyder dig lignende immervæk passelige muligheder for at få en idé om e-forretningens troværdighed. Tilmed møder vi en række internet selskaber hvor kunder kan afgive en vurdering af virksomhedens service, som desuden må anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forinden folk køber billige bakkegrus online hos en netshop burde man ideelt set læse netbutikkens vilkår, dog er det tit en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

  En anden løsning kunne være at se om online webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et signal om at online forhandleren forsvarer de gældende danske regler, tillige med at netshoppen fra tid til anden overvåges af specialister som har nøje kendskab til de gældende love.

  Derudover giver det dig lejlighed til at få bistand, når du møder problemstillinger ved dit køb af bakkegrus. Tilsvarende er det godt at køberen er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende retningslinjer der har betydning for bestillingen af bakkegrus online, som eksempelvis den returrettighed virksomheden garanterer.

  På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid gemmer ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan påvise købet af bakkegrus, uanset om man bestiller ved Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg eller 10-4.

  Per Pedersen gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Peter Larsen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Maria Mortensen gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Kirsten gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Bakkegrus fra internet forhandlere

  Trustpilot bringer dig altid hensigtsmæssige muligheder for at kigge nærmere på adskillige andre forbrugeres domme med bestilling af bakkegrus og herved tilrådes det, at du vurderer netbutikkens ratings inden du bestiller bakkegrus online.

  Facebook fremskaffer lignende tilpas tiltalende løsninger til at få en idé om webbutikkens troværdighed. Tilmed ser vi en del e-butikker som tilbyder kunderne at levere en kritik af ordreforløbet, hvilket også kan tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er ved køb af bakkegrus.

  Forinden du handler bakkegrus via nettet

  Før nogen bestiller bakkegrus på en internet webshop burde de i reglen gennemlæse virksomhedens regler, det er dog ofte et omfattende projekt.

  Et nemmere alternativ er at bemærke hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en forsikring om at internet forhandleren opretholder de gældende danske regler, tillige med at online butikken hyppigt besøges af sagkyndige der er meget bekendte med reglementet på området for salg af bakkegrus på internettet.

  Derudover tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du møder problemer som følge af din bestilling. For øvrigt er det at foretrække at man er vaks omkring de vigtigste retningslinjer der er gældende for transaktionen.

  Fragt af bakkegrus

  Flere netbutikker i Danmark udlover på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af leveringstyper. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter bakkegruset, men dette forudsætter at du lever i nærheden af online webshoppens lager.

  Leveringstiden er jo temmelig betydningsfuld hvis man står og skal bruge bakkegruset øjeblikkeligt, og med det formål er det skam meningsfuldt at man kontrollerer leveringstidspunktet på bakkegrus – som trods alt tager udgangspunkt i at du når at bestille før et fastsat tidspunkt, så at de kan nå at få bestillingen ud af døren forinden de logistikansatte har fyraften.

  Nogle enkelte internet forhandlere garanterer gratis levering på bakkegrus, men oftest kun såfremt man bestiller for et konkret beløb.

  Tilbudene du ser på denne side er automatisk udvalgt af websitets algoritme. Denne har nemlig gennemsøgt et utal af varer for at finde frem til de produkter der relaterer sig mest muligt til bakkegrus, og som søgemotoren derfor vurderer matcher dit behov bedst.

  Foruden de søgeord du tastede ind på Google har den derudover indregnet søgninger, som den kan se at folk normalt benytter i den forbindelse, eksempelvis bakkegrus i 0-8 mm eller bakkegrus i 0-8 mm foruden ord som køb bakkegrus eller bakkegrus salg.

  Den information kan den bruge som yderligere inspiration til at fremvise de mest relevante produkter. Vi ser også at øvrige brugere søger efter eksempelvis bakkegrus i 0-8 mm, bakkegrus i 0-8 mm eller bakkegrus salg. Denne viden har søgemotoren også benyttet til, at navigere forbi et utal af produkter.

  Derudover viser vores data, at søgningerne bakkegrus afhentning, bakkegrus salg og bedste bakkegrus er særdeles populære, og derfor er disse også taget med af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne bakkegrus i 0-8 mm, køb bakkegrus og køb bakkegrus. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de viste produkter, ved at bare et enkelt af dem faldt i din smag.

  Bakkegrus findes via markedsledende byggecentre, for eksempel DavidsenShop.dk, XL-Byg.dk, Stark.dk, 10-4.dk, Bauhaus.dk, Bygma.dk, JemogFix.dk og Silvan.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles bakkegrus til…

  Syddanmark: Vojens, Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, Esbjerg, Ringe, Munkebo, Odense, Billund, Fredericia, Grindsted, Assens, Nyborg, Kerteminde, Ribe, Otterup, Svendborg, Rødekro, Vejen, Faaborg, Middelfart, Tønder, Børkop, Bramming, Varde, Nordborg, Kolding

  Sjælland: Solrød Strand, Slagelse, Greve, Haslev, Nykøbing Sjælland, Nakskov, Skælskør, Sorø, Jyllinge, Herfølge, Tune, Ringsted, Kalundborg, Næstved, Maribo, Vordingborg, Holbæk, Nykøbing Falster, Fensmark, Korsør, Køge

  Hovedstaden: Hundested, Smørumnedre, Helsingør, Brønshøj, Virum, Herlev, København, Høje Taastrup, Dragør, Lyngby, Frederiksberg, Ølstykke, Måløv, Frederiksværk, Taastrup, Espergærde, Glostrup, Hillerød, Charlottenlund, Gladsaxe, Hedehusene, Farum, Gilleleje, Albertslund, Dyssegård, Nærum, Valby, Hellebæk, Tårnby, Rønne, Søborg, Ishøj, Vanløse, Nivå, Allerød, Hvidovre, Stenløse, Holte, Birkerød, Slangerup, Vallensbæk, Lillerød, Ballerup, Hørsholm, Humlebæk, Helsinge, Værløse, Rudersdal, Fredensborg, Roskilde, Frederikssund, Snekkersten, Brøndby, Hellerup, Kokkedal, Gentofte, Rødovre

  Midtjylland: Horsens, Åbyhøj, Højbjerg, Tilst, Beder, Grenaa, Randers, Hinnerup, Silkeborg, Skive, Vejle, Hadsten, Malling, Ry, Holstebro, Skanderborg, Ikast, Risskov, Skjern, Ebeltoft, Hasselager, Kjellerup, Hammel, Bjerringbro, Løgten, Lemvig, Odder, Viborg, Ringkøbing, Hørning, Galten, Struer, Lystrup, Hedensted, Skødstrup, Brande, Egå, Hornslet, Brabrand, Mårslet, Herning, Løsning, Aarhus

  Nordjylland: Frederikshavn, Skagen, Nibe, Aabybro, Brønderslev, Hjørring, Hobro, Hadsund, Thisted, Sæby, Hirtshals, Svenstrup, Nykøbing Mors, Aalborg, Nørresundby, Aars, Støvring

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Nogle få butikker på nettet byder på billig fragt på bakkegrus, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du shopper for et bestemt beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest letkøbte leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig undertiden lige så vel vældig fleksibel. Den mest billige fragtmetode vil dog altid være selv at hente varerne.
  2Trustpilot fremskaffer tilpas fine genveje til at granske diverse aktuelle forbrugeres reflektioner og derved støtter vi, at du eftergår internet butikkens anmeldelser før du handler billige bakkegrus online. Facebook tilbyder dig lige så vel aldeles passende løsninger til at få kendskab til internet forretningens kundefokus.
  3Før nogen bestiller billige bakkegrus på en shop på nettet bør de de facto få overblik over webshoppens vilkår, dog er det normalt ikke specielt ophidsende. Foruden dette støtter vi at man er vidende om de væsentligste vedtægter der har indvirkning på shopping af billige bakkegrus online, fx hvilken bytteret online virksomheden benytter.
  4Vi anbefaler generelt at kontrollere om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det kan være en erklæring om at internet webshoppen forsvarer de danske retningslinjer, og at e-forhandleren en gang i mellem monitoreres af specialister der behersker reglerne på området. Forud for at folk handler billige bakkegrus i en netbutik kunne man for at være på den sikre side gennemse e-shoppens handelsvilkår.
  5Det har vist sig at være ret fremkommeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige bakkegrus fra flere e-firmaer, og til tak lover mange online selskaber fri fragt. Men det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at tjekke et par forskellige shops på nettet efter tilbud og rabat før du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris.
  6Leveringstidspunktet er selvfølgelig ultra essentiel såfremt man behøver produktet om få sekunder, så herved er det særdeles essentielt at man kontrollerer den anslåede leveringstid ved bakkegrus. En masse internet foretagender byder på billig dag-til-dag levering på adskillige produkter, men vær på vagt da det afhænger af at handlen gemmenføres tidligere end et angivent tidspunkt.
  7Adskillige online varehuse tildeler heldigvis diverse forskellige billige leveringsmåder til bakkegrus. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig ukompliceret, og ofte endda den mest betalelige leveringsudgave.
  8Den mest betalelige slags levering er dog selv at hente pakken, men det forudsætter at du har bopæl nær e-butikkens bopæl. Den slags levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital hvis man står og skal bruge bakkegrus om kort tid. Alternativt så lover indtil flere webbutikker fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb.
  9Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en regel, der begunstiger os imod snydagtige firmaer på nettet. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du vil afdrage beløbet over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk