Byggevarepriser.dk

Bagagefastspænder

Millarco Bagageremme i praktisk boks - 22 stk.
100 kr.
Se produkt
Millarco Bagagestrop - 3 stk.
30 kr.
Se produkt
Boxer Bagagefastspænder med skralde - 2 stk.
249 kr.
Se produkt
Work-it Bagagefastspænder 1000 kg. - 4,5 m.
70 kr.
Se produkt
Work-it Bagagefastspænder 680 kg. - 6 m.
100 kr.
Se produkt
Work-it Bagageremme - 12 stk.
50 kr.
Se produkt
Work-it Bagagefastspænder 250 kg. - 5M.
50 kr.
Se produkt
Work-it Bagagefastspænder 550 kg. - 5 m.
50 kr.
Se produkt
Work-it Bagagefastspænder 2000 kg. - 10 m.
199 kr.
Se produkt
Work-it Bagagefastspænder 230 kg. - 1,8 m.
129 kr.
Se produkt
Millarco Bagagefastspænder 3,0 m. - 2 stk.
60 kr.
Se produkt
Millarco Bagagestrop 61 cm. - 2 stk.
40 kr.
Se produkt
Work-it Bagagefastspænder 550 kg. - 5 m. (4 stk.)
179 kr.
Se produkt
Millarco Bagagestrop 91,5 cm. - 2 stk.
50 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i priserne på billige bagagefastspænder fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på lave priser, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en netbutik, som giver gode råd til valg af bagagefastspænder.
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktudvalg, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare bagagefastspænder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne selv. Det er særligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og herigennem har man mulighed for at købe online og fragte materialerne personligt. På grund af det kan du vælge at blive fri for leveringsgebyret, samt tilmed få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De store byggekæder forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, hvorfor du så kan handle fra et bredt sortiment af bagagefastspænder online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du forvente mere nyttig hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop bagagefastspænder.
Størstedelen af online nichebutikker producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du en lavere pris.
Flertallet af nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du idet du bestiller bagagefastspænder online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

bagagefastspænder harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

bagagefastspænder silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

bagagefastspænder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

bagagefastspænder jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu over 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
2Godt forarbejde vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at liste en struktureret strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, med en dertilhørende numerisk orden. Vær realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
3Man bør under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig klogt at du har værktøjet til rådighed akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomi.
4I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det være ufatteligt betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til arbejdet, navnlig ift. omfangsrige byggeprojekter. Krævende ombygninger gør krav på mere end en person. I øvrigt må det blive bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
6Ved udendørs opgaver har vejret stor betydning. Derfor må du tit undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel begynder at piske ned bedst som du er startet på det vigtige byggeprojekt.
7I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive sundt at beskrive samtlige udgiftsposter, og bagefter dokumentere mulige tilbud på dem én og én.
8Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de presserende bygningsmaterialer klar forinden du tager fat på arbejdet. Du kunne udarbejde en enkel liste som samler hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
9Husk at vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få eksperthjælp til noget af det. Når du skal have hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at få en pris fra flere virksomheder.
10Du må for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som beskyttelse overfor hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
11Der kommer ofte ubelejlige problemer ved krævende projekter, og følgelig viser det sig af stor betydning at der afsættes nok plads i arbejdsplanen, således at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Du har adgang til en hel del hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med betydelige mængder gavnlig viden, i særlig grad når man kigger på engelsk.
De mest populære byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ultra overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal du vælge?

De fleste internet selskaber foreslår heldigvis alverdens billige leveringsmuligheder til bagagefastspænder. Den mest almindelige er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså særdeles overkommelig, og desuden endvidere den mest betalelige leveringsmetode.

Du kunne på samme måde påtænke at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden bliver jævnligt en lille smule mere pebret, men lige så vel yderst praktisk ift. bagagefastspænder online. Den billigste fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog kræver at du opholder dig nærved internet webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på bagagefastspænder kan i nogle tilfælde være meget vital forudsat du har behov for ordren inden for kort tid, og derfor er det tydeligvis fornuftigt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på bagagefastspænder. Adskillige internet webshops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på masser af produkter online, men vær obs på at det er underforstået at transaktionen realiseres forinden et givent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få ordren afsendt forinden de lageransatte tager hjem.

Flere internet shops tilbyder fragt uden gebyr på bagagefastspænder online, men oftest afkræver det at der købes for et fastslået beløb. Ellers skulle man tage den prisbilligste leveringsmetode, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop.

En lang række netbutikker udlover click-and-collect hvor du handler billig bagagefastspænder på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på bagagefastspænder i disse byer:

Greve, Lillerød, Nykøbing Falster, Værløse, Allerød, Rønne, Haderslev, Taastrup, Farum, Valby, Ballerup, Hørsholm, Gladsaxe, Højbjerg, Ølstykke, Fredericia, Svendborg, Holstebro, Struer, Køge, Vejle, Nakskov, Thisted, Kolding, Solrød Strand, Frederiksberg, Aabenraa, Hedensted, Jyllinge, Nyborg, Brønshøj, Brabrand, Aalborg, Tilst, Frederiksværk, København, Frederikshavn, Hjørring, Gentofte, Haslev, Ishøj, Slagelse, Sønderborg, Brønderslev, Frederikssund, Silkeborg, Brøndby, Aarhus, Hedehusene, Kokkedal, Nørresundby, Herning, Dragør, Virum, Glostrup, Vanløse, Hillerød, Ikast, Herlev, Lystrup, Næstved, Helsingør, Hvidovre, Grenaa, Rudersdal, Vordingborg, Birkerød, Roskilde, Skanderborg, Korsør, Tårnby, Vallensbæk, Viborg, Holbæk, Risskov, Kalundborg, Lyngby, Rødovre, Stenløse, Odense, Hobro, Odder, Skive, Åbyhøj, Albertslund, Esbjerg, Søborg, Varde, Middelfart, Nærum, Horsens, Randers, Ringsted, og Charlottenlund, .

Klik-og-hent for bagagefastspænder er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene står det markant, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. billig bagagefastspænder og bagagefastspænder tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis bagagefastspænder online, køb bagagefastspænder og bagagefastspænder priser, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Gode tilbud på bagagefastspænder

Det er i dag meget let for alle og enhver at tjekke tilbud på billige bagagefastspænder online hos flere internet foretagender, og til tak har massevis af online selskaber været presset til at at tvinge prisen på bagagefastspænder drastisk, og ydermere sikre portofri levering.

Men det kan til hver en tid være rentabelt at udforske diverse netshops efter tilbud på bagagefastspænder online forinden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Du bør lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en shop på nettet tilbyder billige bagagefastspænder online for en salgspris der virker urealistisk lav, så kunne det tit være et fingerpeg om en uægte internet handler. Køb med gængse betalingskort er dog inkluderet i en anordning, som dækker køber imod uægte online outlets.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre prisen på bagagefastspænder over en periode. Dette fås som regel hos niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata står det klart, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel bagagefastspænder priser og bagagefastspænder online. Man ser desuden typisk online shoppere søge efter eksempelvis billig bagagefastspænder, køb bagagefastspænder samt bagagefastspænder tilbud.

Undersøg folks oplevelser

Trustpilot præsterer forholdsvis habile genveje til at tyde ret mange aktuelle kunders erfaringer og derved går vi ind for, at du gennemsøger online forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige bagagefastspænder online.

Facebook medfører derudover fuldt ud nyttige muligheder for at få et kig ind i e-butikkens pålidelighed. Derudover er der faktisk internet foretagender som giver kunderne mulighed for at sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige bagagefastspænder online i en webshop behøver de til hver en tid bese e-shoppens vilkår, det er dog i reglen en omfattende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne være at granske hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en sikkerhed for at online forhandleren lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren jævnligt undersøges af specialister som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Dette er en god mulighed for at få hjælp, når du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af bagagefastspænder. Ligeledes slår vi et slag for at man er klar over de elementære forhold der kan have betydning for købet af bagagefastspænder online, til eksempel hvilken returret online butikken garanterer.

I den relation er det tilmed relevant, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, så man senere kan påvise købet af bagagefastspænder, uafhængig af om man handler hos Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg eller Davidsen.

Thomas Larsen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Karen Sørensen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Niels gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Else gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til online shopping
1Trustpilot tilbyder dig rigtig fortræffelige chancer for at efterforske ret mange forhenværende køberes domme og af den grund er det fornuftigt, at du ser nærmere på internet virksomhedens ratings før du handler billige bagagefastspænder online. Facebook tilbyder dig lige så vel flere passende chancer for at få kendskab til internet selskabets popularitet.
2Inden nogen handler billige bagagefastspænder i en e-forhandler kan man uden tvivl gennemløbe webshoppens forretningsvilkår, dog er det undertiden en tidskrævende opgave. Udover dette kan det anbefales at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste reglementer der gælder for handlen med billige bagagefastspænder online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forretningen kører med.
3Leveringshastigheden er yderst relevant forudsat vi mangler dine nye varer øjeblikkeligt, så med det formål er det bestemt centralt at vi checker den anslåede leveringsdato på bagagefastspænder. En del netbutikker reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men vær vagtsom da det er påkrævet at du bestiller forinden et nøjagtigt tidspunkt.
4Vi anbefaler at se om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været en garanti for at internet selskabet opfylder de danske love, og at internet forhandleren jævnligt ses til af eksperter der har meget erfaring med de gældende regler. Inden nogen køber billige bagagefastspænder i en online virksomhed burde de for at være sikker skimme forhandlerens handelsbetingelser.
5Den billigste leveringsform vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket dog stiller krav om at du er tæt på e-shoppens lager. Den slags levering kan være vældig væsentlig ifald man har behov for bagagefastspænder om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en hel del e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der indkøbes for et fastslået beløb.
6Indtil flere internet varehuse tilbyder gratis levering på bagagefastspænder, men oftest kræves det at man bestiller for en præcis sum. Alternativt burde du vælge den mest prisbevidste fragtløsning, som oftest vil blive at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Fragtformen viser sig en gang i mellem desuden ualmindeligt ukompliceret. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
7Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af et regelsæt, hvilket bistår en imod falske internet shops. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du higer efter at betale omkostningerne over tid.
8Det har vist sig at være virkelig gnidningsløst for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige bagagefastspænder på diverse e-handler, og altså tilbyder adskillige webshops fri fragt. Til gengæld kan det alligevel være lukrativt at besigtige et par netbutikker efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, således at du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
9Adskillige internet butikker udlover nu mange forskellige billige leveringsmetoder til bagagefastspænder. Den mest anvendte er i øjeblikket pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragttypen er altså ualmindeligt smertefri, samt i mange tilfælde ydermere den prisbilligste fragtløsning.