Byggevarepriser.dk

Bænkhammer

Teng Tools bænkhammer HMEG 300g
85 kr.
Se produkt
HERO Bænkhammer 450 gr.
68 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhg 300g
210 kr.
Se produkt
Bænkhammer (penhammer). Teng Tools / HMEG500
142 kr.
Se produkt
Bænkhammer hmeg300
97 kr.
Se produkt
HERO Bænkhammer 390 gr.
68 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhg 800g
289 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhg 500g
250 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhg 1000g
341 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhh 800g
315 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhg 200g
198 kr.
Se produkt
Bænkhammer Hultafors AB med pen
178 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhh 200g
210 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhh 1000g
355 kr.
Se produkt
Bænkhammer 12 oz hmbp12
157 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhh 500g
277 kr.
Se produkt
Bænkhammer lmhh 300g
236 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 280g
195 kr.
Se produkt
BATO Bænkhammer Træskaft
75 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 195g
187 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Bænkhammer, hickoryskaft 310g
237 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse firmaets regler.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du købe fra en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af bænkhammer.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne personligt. Dette er specielt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i prisen på billige bænkhammer hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på gode tilbud, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare bænkhammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i hele landet, og derved har du mulighed for at handle online og køre materialerne på egen hånd. Herigennem er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og tilmed få fat i varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og kendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af bænkhammer online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du køber bænkhammer online fra deres webshop.
Diverse niche netbutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Herved er det forventeligt at du får mere informativ rådgivning fra folk med ekspertviden i netop bænkhammer.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

bænkhammer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

bænkhammer silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

bænkhammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

bænkhammer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Store byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig må det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
2Du bør under ingen omstændigheder mangle grej. Tit vil det være smart at du har værktøjet tilgængeligt akkurat som du starter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i budgettet.
3Der viser sig som regel uventede udfordringer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vurderes det vigtigt at der er afsat en del tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har samtlige bygningsmaterialer parat før du går i gang med din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig note indeholdende alt det der er nødvendige, og dernæst tjekke punkterne, så du sikrer dig at du har styr på det.
5Du bør nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse inklusiv sikkerhedshjelm som sikrer dig mod hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke køber professionel assistance.
6Du bør tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal investere i hjælp fra en professionel til noget af projektet. Når du indhenter hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at søge priser fra en håndfuld selskaber.
7Ofte vil det være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive behjælpeligt at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedfælde prisen på dem en ad gangen.
8Godt forarbejde er metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet plan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
9Der kan findes rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er kilde til rigelig udbytterig oplysning, specielt hvis du søger på engelsk.
10Forinden du starter dit byggeprojekt kan det være ekstremt fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en vigtig rolle. Af den grund skal du hyppigt tjekke vejrberetningerne i den tid der er op til projektets start, så det ikke uventet starter med at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ret så imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Masser af e-firmaer yder i øjeblikket et stort udvalg af billige løsninger til levering til bænkhammer. En der er meget almindelig er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo rigtig enkel, og endda ligeledes den prisbilligste leveringsudgave.

Du kan endvidere vælge at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Metoden bliver uheldigvis en tak mindre billig, men desuden vældig smart ved køb af bænkhammer online. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men den løsning beroer på at du er med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på bænkhammer er jo temmelig afgørende ifald vi mangler din ordre omgående, så i det øjemed er det tydeligvis fornuftigt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering på bænkhammer. Flere internet forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, som trods alt er afhængig af at der bestilles forinden et besluttet klokkeslæt, så de kan nå at få varen betjent inden de lageransatte har fri.

Enkelte online webshops præsterer levering uden beregning på bænkhammer online, men ofte kun ifald man indkøber for et bestemt beløb. Derudover skulle du vælge den mest billige mulighed for fragt, hvilket mange gange vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder giver click-and-collect hvor man bestiller billig bænkhammer online men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af bænkhammer i følgende områder:

Solrød Strand, Struer, Næstved, Nakskov, Brøndby, Roskilde, Odder, Kalundborg, Holbæk, Vallensbæk, Nyborg, Køge, Lystrup, Albertslund, Lillerød, Nørresundby, Horsens, Herning, Søborg, Charlottenlund, Esbjerg, Frederikssund, Greve, Vanløse, Ballerup, Ikast, Aabenraa, Gentofte, Taastrup, Hedehusene, Sønderborg, Glostrup, Viborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Farum, Brabrand, Aarhus, Hedensted, Svendborg, Jyllinge, Skanderborg, Brønderslev, Tilst, Thisted, Virum, Varde, Brønshøj, Dragør, Skive, Hobro, Rudersdal, Birkerød, Haderslev, Åbyhøj, Ringsted, Hjørring, Vejle, Ølstykke, Valby, Ishøj, Frederiksberg, København, Nærum, Frederiksværk, Herlev, Korsør, Aalborg, Middelfart, Hørsholm, Rønne, Hillerød, Fredericia, Stenløse, Risskov, Grenaa, Silkeborg, Haslev, Hvidovre, Odense, Højbjerg, Tårnby, Frederikshavn, Helsingør, Lyngby, Kokkedal, Randers, Værløse, Allerød, Slagelse, Gladsaxe, Holstebro, Kolding, og Vordingborg, .

Afhentning ift. bænkhammer er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i statistikkerne står det markant, at netshoppere ofte kigger efter blandt andet køb bænkhammer og bænkhammer tilbud. Vi ser desuden som regel online shoppere søge eksempelvis billig bænkhammer, bænkhammer online og bænkhammer priser, foruden de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Få rabat på bænkhammer

Det er yderst hensigtsmæssigt for alle at søge sig frem til priser på billige bænkhammer online på forskellige internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har massevis af internet firmaer været presset til at at tvinge udsalgspriserne på bænkhammer betragteligt, og derudover præstere gratis levering.

Men det kan alligevel blive nyttigt at prøve flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på bænkhammer online forinden du køber, sådan at man er garanteret at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-shop forhandler billige bænkhammer online for en salgspris som anses for uforståeligt billig, så er det for det meste være et symbol på en uærlig e-shop. Kortbetalinger er trods alt indbefattet af Indsigelsesordningen, som skærmer kunden imod falske e-forretninger.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende en løsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at dække omkostningerne til bænkhammer af flere omgange. Dette tilbydes ofte ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger efter blandt andet billig bænkhammer og bænkhammer online. Derudover ser vi mange gange online shoppere søge efter eksempelvis bænkhammer priser, køb bænkhammer og bænkhammer tilbud.

Undersøg tidligere køberes ratings

Trustpilot præsterer en del uafhængige løsninger til at fortolke ret mange andre konsumenters evalueringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du efterforsker online forhandlerens bedømmelser før du handler billige bænkhammer online.

Facebook byder på også regulære tiltalende chancer for at få indsigt i online shoppens popularitet. Tilmed er der mange forretninger på nettet hvor folk kan skrive en bedømmelse af virksomhedens service, som desuden kan anvendes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige bænkhammer online i en internet forhandler bør man til hver en tid se på shoppens regler, dog er det mange gange ikke særlig morsomt, især på de gængse byggecentre som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ kan være at efterse hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det længe har været en tryghed om at e-shoppen efterlever de opstillede regler, og at forretningen nu og da monitoreres af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Dette er desuden din chance for opbakning, såfremt du bliver udsat for dilemmaer ved din shopping med bænkhammer. I øvrigt tilråder vi at køber er vaks omkring de mest vitale bestemmelser gældende for købet af bænkhammer online, fx hvilken returpolitik hjemmesiden lover.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man altid bevarer ens ordrekvittering, således man når som helst vil kunne påvise bestillingen af bænkhammer, ligegyldig om man køber hos Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

Maria gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Rasmus A gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Helle Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jette gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Fragttiden kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel om man har brug for pakken inden for kort tid, og derfor er det fuldkommen relevant at du studerer det forventede leveringstidspunkt på bænkhammer. En del forhandlere på nettet udlover billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, men vær på vagt da det betinges af at ordren indsendes inden et aftalt tidspunkt.
2Adskillige forhandlere på nettet frembyder nu om dage et hav af forskellige billige fragttyper til bænkhammer. En sikker vinder er for nærværende pakkeshoppen, og så henter du bare dine varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså rigtig let, og oftest endda den mest letkøbte leveringsmåde.
3Inden nogen køber billige bænkhammer i en internet forhandler kunne man til hver en tid gennemgå netshoppens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke super spændende. Herudover er det at foretrække at køber er obs på de mest betydningsfulde vilkår der er gældende for handlen med billige bænkhammer online, som for eksempel den byttepolitik forretningen garanterer.
4Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af et regulativ, som værner kunden overfor snydagtige online varehuse. Som alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
5Den prisbilligste form for fragt er uden tvivl at hente varerne selv, som dog nødvendiggør at du bor nær online virksomhedens arbejdslager. Den form for levering er selvfølgelig yderst væsentlig ifald vi har behov for bænkhammer om få sekunder. Alternativt så lover nogle enkelte online firmaer fragtfri levering, men ofte er det så nødvendigt at du køber for en konkret sum.
6Vi anbefaler generelt at granske hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været en sikring om at internet shoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken ofte kigges til af fagmænd som har ekspertise inden for reglementet på området. Inden folk shopper billige bænkhammer på en netbutik kunne man i virkeligheden betragte netshoppens forretningsbetingelser.
7Trustpilot frembyder i højeste grad habile løsninger til at beskue mange andre brugeres opfattelser og derved anbefaler vi, at du beser e-handlens bedømmelser inden du bestiller billige bænkhammer online. Facebook frembyder på samme måde fuldt ud tiltalende løsninger til at få en idé om internet firmaets kundefokus.
8Det er efterhånden i høj grad ukompliceret for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige bænkhammer hos diverse webbutikker, og til tak yder mange e-forhandlere portofri fragt. Dog kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at efterse nogle få online outlets efter tilbud forinden du shopper, således at man er sikret at få den bedste pris.
9Nogle enkelte webshops frembyder fragt uden beregning på bænkhammer, men i reglen forudsætter det at du bestiller for en bestemt sum. I øvrigt kan man snuppe den mest billige form for fragt, der oftest er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Muligheden bliver ofte til gengæld meget overkommelig. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.