Byggevarepriser.dk

Båndmål

Tajima 20 m båndmål Pocket
200 kr.
Se produkt
Tajima G-Lock 19 mm båndmål 5 m
95 kr.
Se produkt
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25 mm
79 kr.
Se produkt
Tajima Hi-Lock båndmål 5 m
100 kr.
Se produkt
Assist Båndmål 3 m m/bælteclips i ABS Case
22 kr.
Se produkt
Tajima 30 m båndmål Pocket
265 kr.
Se produkt
Tajima Hi-Lock båndmål 10 m
149 kr.
Se produkt
Assist 8 m Båndmål Self Lock 25mm
55 kr.
Se produkt
Tajima G-Lock 25 mm båndmål 5 m
115 kr.
Se produkt
Tajima 10 m Båndmål G-Lock 25 mm
195 kr.
Se produkt
Tajima Pocket båndmål 30 m
265 kr.
Se produkt
Assist Båndmål 8 m m/bælteclips i ABS Case 25mm
59 kr.
Se produkt
Assist Båndmål 2 m m/bælteclips i ABS Case
18 kr.
Se produkt
Assist Båndmål 5 m m/bælteclips i ABS Case
32 kr.
Se produkt
Assist 5 m Båndmål Self Lock 25 mm
59 kr.
Se produkt
Tajima Hi-Lock båndmål på 3,0 meter
55 kr.
Se produkt
Tajima 7 m båndmål G-Lock 25 mm
135 kr.
Se produkt
Assist 5 m Båndmål Self Lock 19mm
32 kr.
Se produkt
Tajima Pocket båndmål 20 m
200 kr.
Se produkt
Assist Båndmål m/magnet | 8 m
65 kr.
Se produkt
Tajima 7 m båndmål Hi Lock
125 kr.
Se produkt
Assist Båndmål m/magnet | 5 m
45 kr.
Se produkt
Assist Båndmål m/magnet | 3 m
25 kr.
Se produkt
Tajima Pocket båndmål 10 m
140 kr.
Se produkt
Båndmål stål KL2 50m Hultafors YL 50 C
1.075 kr.
Se produkt
Båndmål Top Conve 3,5 m x 13 mm, Tajima
138 kr.
Se produkt
Båndmål stål 30 m, KL 2 Hultafors YL 30 C
854 kr.
Se produkt
Båndmål Power Winder 60m Stanley 2-34-775
340 kr.
Se produkt
Båndmål, 100m Hultafors
1.740 kr.
Se produkt
Bacho Båndmål 3 M
40 kr.
Se produkt
Bacho Båndmål 20 M
190 kr.
Se produkt
Båndmål 5 m, KL 1 Hultafors BT 5, Hultafors356103
292 kr.
Se produkt
Bacho Båndmål 5 M
70 kr.
Se produkt
Båndmål 50 meter HERO 3749-050
225 kr.
Se produkt
Båndmål Top Conve 5,5 m Tajima x 13 mm, Tajima
188 kr.
Se produkt
Båndmål i metal 50 meter Hultafors SY 50M B
1.285 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt sortiment, og nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare båndmål.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge firmaets regler.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige båndmål fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af båndmål.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggecentre er tilgængelige nær dig, og derved har kunderne mulighed for at købe online og transportere varerne selv. Som følge af det er det muligt at slippe for fragtomkostningen, samt endda hente varerne nu og her.
De udbredte byggekæder samler produkter fra mange forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af båndmål online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet har meget ekspertise i deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem forventes det at du får ekstra erfaren sparring fra medarbejdere der er specialister i netop båndmål.
Mange webshops som sælger få produkter er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få bedre priser.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, som tit er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber båndmål online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre
båndmål silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

båndmål harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

båndmål bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

båndmål jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse bliver kilden til at lykkes med dit arbejde. Du skal udarbejde en struktureret handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
2Du kan tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør få professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du søger hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at få tilbud fra en håndfuld virksomheder.
3Du bør for alt i verden ikke undvære grej. Det er betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden idet du starter byggeriet. Husk også at påregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
4Længe før du indleder byggeprojektet er det ultra fornuftigt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det er afgørende at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind inden du går i krig med byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig oversigt indeholdende de materialer du skal bruge, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at du har husket alt.
6Nogle gange kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
7Det er oplagt at søge hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når det er vigtige projekter. Nogle opgaver behøver flere folk. Samtidig er det bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Der kommer næsten altid ubelejlige problemstillinger ved store projekter, og følgelig viser det sig væsentligt at der er afsat en god portion plads i arbejdsplanen, således at man er overbevist om at have tid nok til det.
9Du skal nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse inklusiv sikkerhedssko som sikring mod mulige uheld. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke får professionel hjælp.
10Ved udendørs opgaver kan vejret få en vigtig rolle. Således kan du ofte kigge på prognosen for vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit avancerede byggeprojekt.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være forstandigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man bør indsamle den billigste pris på dem alle sammen.
12Du finder endeløse guides og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig oplysning, særligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er rigtig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

De fleste netbutikker i Danmark frembyder til alt held alverdens billige leveringsmodeller til båndmål. En sikker vinder er lige nu pakkeshoppen, og så kan du blot hente dine nye produkter når du har tid. Denne er jo ualmindeligt overkommelig, samt i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du burde endvidere beslutte dig for at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er beklageligvis en tand mere omkostningsfuld, men endda temmelig praktisk med båndmål online. Den mest betalelige leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du lever tæt på e-handlens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på båndmål kan i nogle tilfælde være ret så bestemmende såfremt man står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og af den grund er det virkelig essentielt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt for båndmål. En række netbutikker – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, som kræver at ordren køres igennem forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne ud af døren forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Flere netbutikker præsterer levering uden gebyr på båndmål online, men ofte gælder det kun hvis du køber for et fastslået beløb. Ellers skal man vælge den mest billige fragttype, som oftest er at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

En del webbutikker udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig båndmål på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af båndmål i følgende områder:

Frederikshavn, Brønderslev, Tårnby, Ikast, Slagelse, Korsør, Lillerød, Gladsaxe, Ringsted, Skanderborg, Åbyhøj, Brabrand, Værløse, Ølstykke, Frederiksberg, Hedensted, Varde, Virum, Tilst, Stenløse, Næstved, Dragør, Vanløse, Aabenraa, Risskov, Svendborg, Nakskov, Frederikssund, Herning, Hobro, Middelfart, Brønshøj, Køge, Albertslund, Aalborg, Søborg, Charlottenlund, Nyborg, Odense, Kolding, Vejle, Frederiksværk, Randers, Brøndby, Holstebro, Horsens, Rødovre, Vallensbæk, Hedehusene, Højbjerg, Farum, Glostrup, Hjørring, Helsingør, Skive, Valby, Odder, Ballerup, Silkeborg, Nørresundby, Roskilde, Jyllinge, Allerød, Hillerød, Nykøbing Falster, Nærum, Struer, Thisted, København, Herlev, Taastrup, Esbjerg, Holbæk, Ishøj, Aarhus, Hørsholm, Rønne, Lystrup, Solrød Strand, Haslev, Sønderborg, Grenaa, Greve, Vordingborg, Viborg, Fredericia, Hvidovre, Rudersdal, Kalundborg, Birkerød, Lyngby, Haderslev, Gentofte, og Kokkedal, .

Klik-og-hent for båndmål er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. køb båndmål og båndmål priser. Vi ser desuden som regel folk lede efter bl.a. båndmål tilbud, billig båndmål samt båndmål online, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og Silvan.

Priser på båndmål

Det er efterhånden usædvanlig fleksibelt for os alle at finde de laveste priser på billige båndmål online i blandt flere internet varehuse, og så har flere online varehuse ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på båndmål en hel del, og endda frembyde billig levering.

Men det kan trods alt blive lønnende at kontrollere et par firmaer på nettet efter tilbud på båndmål online inden du handler, så du er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en online butik tilbyder billige båndmål online til salg for en pris som kan virke mystisk attraktiv, kan det undertiden være et faresignal om en uærlig e-forretning. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en orden, som garanterer køber overfor bedrageriske internet webshops.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre pengene til båndmål i flere bidder. Det foreslåes ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at online shoppere tit kigger efter bl.a. båndmål tilbud og båndmål online. Foruden dette oplever man ofte folk efterspørge bl.a. båndmål priser, køb båndmål samt billig båndmål.

Kig på tidligere kunders meninger

Trustpilot frembringer en række troværdige genveje til at gennemstøve en lang række øvrige konsumenters domme og derfor tilrådes det, at du gennemsøger internet firmaets anmeldelser inden du handler billige båndmål online.

Facebook medfører for øvrigt fuldstændig passende metoder til at få indblik i e-firmaets kundefokus. Tilmed ser vi endda internet varehuse som gør det muligt at afgive en omtale af deres køb, som ydermere må benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige båndmål online hos en internet webshop kan de helt sikkert gennemløbe shoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

En anden løsning er at se om online forretningen er medlem af e-mærket, hvilket typisk er en garanti for at online forhandleren føjer dansk lovgivning, og at internet forhandleren af og til efterses af eksperter der har indsigt i de gældende vilkår.

Dette er desuden din genvej til støtte, når du oplever problemer ved dit køb af båndmål. Dertil kan det anbefales at køberen er på vagt for de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af båndmål online, som for eksempel den bytteret internet selskabet lover.

På grund af dette er det også relevant, at man permanent gemmer ens kvittering, således man senere kan bevise bestillingen af båndmål, uanset om man køber fra Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus eller Silvan.

Morten Olsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Henrik gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Louise Jørgensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Lene J gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til internetshopping
1Trustpilot frembringer sådan set pæne chancer for at dechifrere en lang række andre konsumenters domme og af den grund tilråder vi, at du kigger nærmere på webshoppens kritik inden du shopper billige båndmål online. Facebook tilbyder derudover rigtig troværdige chancer for at få indblik i netbutikkens pålidelighed.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være meget afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge din pakke om få sekunder, så derfor er det faktisk klogt at vi studerer tidshorisonten for levering på båndmål. En stor portion e-handler tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men som imidlertid er forudsat at transaktionen realiseres før et givent klokkeslæt.
3En hel del webshops yder fragt uden betaling på båndmål, men oftest kræves det at man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ kunne du snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem ligeledes usædvanlig overkommelig. Den mest billige type af levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
4Inden folk handler billige båndmål hos en webbutik behøver de de facto studere webshoppens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant. Endvidere kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale bestemmelser der har betydning for købet af billige båndmål online, fx hvilken byttepolitik online webshoppen lover.
5Det er jo efterhånden vældig fremkommeligt for købere at analysere priser online på billige båndmål fra forskellige butikker på nettet, og ergo frembyder utallige online forhandlere levering uden betaling. Derfor kan det til hver en tid være lukrativt at efterprøve forskellige online selskaber efter tilbud og udsalg inden du køber, sådan at du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.
6Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et reglement, hvilket sikrer køberen imod uægte shops på nettet. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil klare betalingen over et længere tidsrum.
7Den billigste type af levering er unægtelig at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du lever tæt på internet selskabets hjemsted. Den leveringsudgave er jo særdeles essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge båndmål om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte webshops fri fragt, men undertiden stiller det krav om at der erhverves for en konkret pris.
8Generelt slår vi et slag for at finde ud af om internet shoppen er støttet af e-mærket, hvilket er en forsikring om at online butikken forstår de danske regler, udover at e-handlen tit ses til af eksperter der er indført i bestemmelserne på området. Forinden folk køber billige båndmål i en internet virksomhed kunne de i reglen bese webbutikkens regler.
9Masser af shops på nettet giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til båndmål. Den mest populære er i øjeblikket afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo virkelig problemfri, samt typisk tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.