Byggevarepriser.dk

Askesuger

Askesuger 1000W - 18L - 16 Cyclone
349 kr.
Se produkt
Askesuger 800 W - 10L-16 Cyclone
249 kr.
Se produkt
Askesuger 20 liter 1200 watt
456 kr.
Se produkt
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX308
549 kr.
Se produkt
Støv og aske suger 600 Watt Kärcher AD 2
899 kr.
Se produkt
Premium askefilter Kärcher
485 kr.
Se produkt
Askesuger 20 liter 1200 watt PowerPlus POWX300
467 kr.
Se produkt
Askestøvsuger 600 Watt Kärcher AD 4 Premium
1.049 kr.
Se produkt
Filter til askesuger 12139
50 kr.
Se produkt
Askesuger med spand 15 L DAY
290 kr.
Se produkt
Askesuger 20 liter PowerPlus POWX302
233 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt hos de gængse byggekæder.
Nogle byggemarkeder sælger et stort sortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare askesuger.
For mange er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder sparring omkring askesuger.
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Der kan være forskel på priserne på billige askesuger hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på lave priser, og andre tilbyder kompetent rådgivning. Du bør vurdere hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og hermed har man valget om at bestille online og transportere materialerne personligt. Derved har du mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed have varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder udbyder varer fra forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt udvalg af askesuger online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det får du formentlig mere anvendelig vejledning fra mennesker som er eksperter i netop askesuger.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få en bedre pris.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du handler askesuger online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

askesuger harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

askesuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

askesuger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

askesuger silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er afgørende at du har de presserende materialer klar til brug i god tid før du igangsætter projektet. Du bør forfatte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår det du får brug for, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
2Du vil aldrig nogensinde fattes grej. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have udstyret til rådighed før du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indkalkulere disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube yder assistance med ekstremt meget almennyttig info, særligt når du bruger engelske søgeord.
4Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør sammensætte en struktureret køreplan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder din strategi.
5For opgaver udenfor har vejret en vigtig rolle. Derfor kan du ofte tage et kig på vejrmeldingerne lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at regne netop som du er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
6Forud for at du optager byggeprocessen kan det være vildt værdifuldt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
7Du bør overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal hente hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Såfremt du tager imod assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
8Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om krævende byggerier. Krævende ting bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt vil det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
9Der kommer uden tvivl uventede bump på vejen i forbindelse med store byggeprojekter, og derfor vurderes det værdifuldt at der er afsat god nok tid i kalenderen, så man føler sig overbevist om at nå i mål.
10Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeprojektet har betydning for planeten.
11Du bør ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko som hjælp overfor hændelige risici. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
12Det er fundamentalt at nedskrive et budget for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive sundt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og dernæst gennemgå eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

De fleste shops på nettet giver i dag mange forskellige billige leveringstyper til askesuger. En af de mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså ualmindeligt let gængelig, samt endda ligeledes den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne ydermere planlægge at få ordren leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Denne viser sig desværre en smule mere bekostelig, men endda virkelig smart for askesuger online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket kræver at du er i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på askesuger kan vise sig at være vældig væsentlig forudsat vi har behov for din pakke om et øjeblik, så i det øjemed er det nemlig klogt at man efterser den anslåede leveringsdato ved askesuger. Masser af internet firmaer – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men husk at det regnes ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen afsted forinden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle byggecentre frembyder fragt uden gebyr på askesuger online, men i reglen kun hvis der handles for en bestemt sum. Alternativt skulle du tage den billigste mulighed for fragt, hvilket oftest er at få bragt din ordre til et afhentningssted.

En masse kæder tilbyder afhentning hvor du handler billig askesuger online men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene foreslår fx klik-og-hent på askesuger i disse områder:

København, Højbjerg, Lyngby, Ringsted, Kokkedal, Tilst, Brøndby, Skanderborg, Aalborg, Randers, Lillerød, Hobro, Holbæk, Solrød Strand, Helsingør, Virum, Struer, Albertslund, Birkerød, Frederikshavn, Odder, Fredericia, Esbjerg, Nakskov, Nykøbing Falster, Hjørring, Grenaa, Gladsaxe, Nyborg, Ishøj, Brønderslev, Hedehusene, Herlev, Køge, Viborg, Varde, Farum, Søborg, Herning, Vordingborg, Ballerup, Middelfart, Nærum, Roskilde, Frederiksberg, Sønderborg, Greve, Kalundborg, Stenløse, Valby, Rudersdal, Ølstykke, Holstebro, Slagelse, Vanløse, Hillerød, Glostrup, Tårnby, Horsens, Ikast, Gentofte, Frederikssund, Brabrand, Nørresundby, Thisted, Rønne, Aabenraa, Lystrup, Hedensted, Haderslev, Svendborg, Hørsholm, Charlottenlund, Hvidovre, Næstved, Taastrup, Rødovre, Korsør, Silkeborg, Haslev, Værløse, Kolding, Skive, Aarhus, Odense, Dragør, Risskov, Vejle, Allerød, Brønshøj, Vallensbæk, Frederiksværk, Åbyhøj, og Jyllinge, .

Klik-og-hent af askesuger er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Når vi ser på data er det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter bl.a. askesuger online og askesuger tilbud. Man ser desuden som regel online shoppere kigge efter blandt andet billig askesuger, køb askesuger samt askesuger priser, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma og Stark.

Gode tilbud på askesuger

Det er rigtig overkommeligt for internetbrugere at analysere priser på billige askesuger online på tværs af butikker på nettet, og altså har massevis af forretninger på nettet været presset til at at tvinge prisen på askesuger betydeligt, og ydermere love portofri levering.

Trods dette kan det til hver en tid blive lønnende at checke enkelte e-handler efter udsalg og tilbud på askesuger online før du placerer ordren, sådan at du er sikker på at få den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Du skal blot ikke overse, at når en butik på nettet markedsfører billige askesuger online for en salgspris som er helt ekstremt overkommelig, bør det mange gange være et kendetegn på en uægte webshop. Bestillinger med kort er heldigvis omsluttet af et regelsæt, der hjælper os overfor snydagtige internet virksomheder.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale prisen på askesuger i flere bidder. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Når der ses på tallene står det klart, at internet shoppere mange gange søger bl.a. køb askesuger og askesuger priser. Derudover oplever man tit folk kigge efter blandt andet askesuger tilbud, askesuger online og billig askesuger.

Undersøg tidligere kunders synspunkter

Trustpilot frembyder ret passende løsninger til at granske en længere række tidligere brugeres anmeldelser og derved går vi ind for, at du tolker webshoppens kritik forinden du lægger din bestilling på billige askesuger online.

Facebook forærer dig ydermere fuldstændig fordelagtige chancer for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Foruden det ser vi en række internet shops hvor du kan sammensætte en vurdering af deres køb, hvilket ydermere kan tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige askesuger online på en e-butik burde man i og for sig betragte e-shoppens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke videre interessant, i særdeleshed ved de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

En nem løsning kunne måske være at se hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, hvilket generelt er en forsikring om at online firmaet lever op til de danske regler, udover at e-forretningen fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige der har nøje kendskab til reglementet på området.

Dette er en god chance for at blive hjulpet, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af dit køb af askesuger. Ligeså tilråder vi at man er opmærksom på de elementære retningslinjer der er gældende for bestillingen af askesuger online, fx den returret shoppen benytter.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man stadig sikrer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af askesuger, uafhængig af om man shopper hos Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Jens gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Pia Thomsen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Helle A gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Louise G gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til online indkøb
1Det er efterhånden særligt fremkommeligt for folk at finde tilbud online på billige askesuger på forskellige online varehuse, og følgelig yder massevis af internet butikker levering uden omkostninger. Derfor kan det stadigvæk være tiden værd at prøve en række internet selskaber efter tilbud og udsalg inden du shopper, så du er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
2Vi tilråder at bemærke om online butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket er en antydning af at internet selskabet forsvarer de danske love, tillige med at online shoppen løbende overværes af specialister der mestrer de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige askesuger i en e-forretning bør de i reglen studere virksomhedens forretningsaftale.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende såfremt vi skal bruge dine nye produkter fluks, og herved er det temmelig passende at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt ved askesuger. Flere online virksomheder annoncerer billig 1 dags levering på deres favorit produkter, som tager udgangspunkt i at ordren laves før et angivent klokkeslæt.
4Forinden nogen køber billige askesuger på en online butik bør de på en vis måde bese webbutikkens regler, men det er i reglen en tidskrævende opgave. Ligeledes rekommanderer vi at køber er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der influerer på handlen med billige askesuger online, for eksempel hvilken returret online firmaet benytter.
5Trustpilot præsterer aldeles gavnlige løsninger til at se nøjere på ganske mange eksisterende brugeres opfattelser og herved støtter vi, at du evaluerer internet forhandlerens vurderinger inden du køber billige askesuger online. Facebook frembringer for øvrigt nogenlunde ønskværdige muligheder for at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed.
6Visse online forhandlere yder fragt uden beregning på askesuger, men tit kræves det at man bestiller for en præcis sum. Derudover bør man gribe den billigste form for levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen er sædvanligvis endda ekstremt bekvem. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
7Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et reglement, som begunstiger dig som kunde overfor svindlende e-forretninger. Alternativt kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil finansiere beløbet over en længere periode.
8Masser af e-firmaer yder nu et stort udvalg af billige fragttyper til askesuger. En af de populære er i øjeblikket pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente pakken når det passer dig bedst. Denne er nemlig i høj grad ligetil, samt mange gange ydermere den billigste leveringsform.
9Den mest letkøbte fragtform vil altid være at du selv henter pakken, men det beroer på at du er i kort afstand af netshoppens tilholdssted. Den leveringsmåde er jo temmelig væsentlig forudsat du har brug for askesuger lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle internet shops fragt uden beregning, men i reglen kun såfremt der bestilles for et præcist beløb.