Byggevarepriser.dk

Armeringsnet pristjek

Er du på udkig efter armeringsnet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 armeringsnet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pudsning til vægge til hegn til planter til facadepuds til betongulv til puds til græs til sokkel

Varianter: galvaniseret rustfri

Størrelser: 9 mm 10 mm 5 mm 8 mm 6 mm 4 mm 7 mm

Brands: Weber Sanistål Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et enormt varesortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare armeringsnet.
Du vil finde forskelle i priserne på billige armeringsnet fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod andre giver en høj grad af service. Du må overveje hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af armeringsnet.
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Det er specielt et alternativ i de store byggemarkeder.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse byggemarkedets regler.
Det er naturligvis super vigtigt at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har man chancen for at købe online og fragte byggematerialerne selv. Hermed kan du overveje at undgå leveringsgebyret, samt endda skaffe produkterne straks.
De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggecentre forhandler produkter fra alverdens producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af armeringsnet online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er små firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at bestille armeringsnet online på deres webshop.
De fleste nichebutikker har en enorm viden om deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved vil du modtage mere kyndig assistance fra ansatte som er specialister i netop armeringsnet.
Alverdens niche webshops er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

armeringsnet harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

armeringsnet bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

armeringsnet jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

armeringsnet silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Hvis du vil benytte assistance fra en fagmand kan det være en god idé at modtage tilbud fra forskellige entreprenører.
2For udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den årsag skal du ofte undersøge vejrudsigten i den tid der er op til starten på projektet, så du undgår at det med et brag starter med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
3Planlægning vedbliver at være metoden til at komme i mål med arbejdet. Du anbefales at forfatte en gennemarbejdet strategi, der fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din arbejdsplan.
4Før du går i gang med arbejdet kan det blive yderst afgørende at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Du har adgang til vældig mange artikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube supporterer dig med store mængder nyttig information, ikke mindst hvis du søger på engelsk.
6Man kan søge offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes når byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på planeten.
7Der præsenterer sig som regel overraskende problematikker ved krævende opgaver, og altså er det værdifuldt at der er afsat god nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
8Det vil vise sig vigtigt at have samtlige materialer klar til brug forinden du indleder byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms oversigt indeholdende alt det der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe listen, så du er overbevist om at alt er på sin plads.
9Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget helbred, så husk beklædning inklusiv arbejdssko som sikrer dig mod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
10Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved større byggeprojekter. Nogle projekter behøver flere personer. Dertil bør det blive mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
11Du bør nødig gå ned på grej. Det kan vise sig at være af stor betydning at have udstyret ved hånden før du begynder på byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i budgettet.
12I mange tilfælde vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det må være forstandigt at dokumentere samtlige omkostninger, og så undersøge beløbet for dem en ad gangen.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er meget betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Flere forretninger på nettet giver på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsløsninger til armeringsnet. Den mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente pakken når du har lyst. Fragtmetoden er altså ret så overkommelig, samt mange gange også den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne alternativt planlægge at bestille varerne til levering til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Den bliver i regelen en sjat mindre billig, men omvendt temmelig simpel ved køb af armeringsnet online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du lever i nærheden af online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på armeringsnet kan vise sig at være ret så bestemmende om man skal bruge produktet om få sekunder, og derfor er det skam aktuelt at vi undersøger den estimerede leveringsdato ved armeringsnet. En del online forretninger – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter online, som trods alt påkræver at bestillingen indsendes forud for et angivent tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsendt før personalet drager hjemad.

Nogle e-shops i Danmark garanterer portofri fragt på armeringsnet online, men for det meste kun hvis du bestiller for en fastsat pris. Derudover skulle du snuppe den mest billige leveringsløsning, der i mange tilfælde vil være at få bragt varerne til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker yder afhentning hvor du bestiller billig armeringsnet hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af armeringsnet i disse områder:

Dragør, Hjørring, Helsingør, Gentofte, Stenløse, Hedehusene, Greve, Nørresundby, Vordingborg, Kolding, Sønderborg, Albertslund, Lyngby, Herning, Virum, Lillerød, Rudersdal, Aalborg, Brabrand, Hedensted, Silkeborg, Nakskov, Viborg, Roskilde, Brønshøj, Nærum, Højbjerg, Aarhus, Esbjerg, Glostrup, Skive, Fredericia, Grenaa, Ølstykke, Gladsaxe, Hvidovre, Birkerød, Ballerup, Ikast, Odder, Solrød Strand, København, Lystrup, Ishøj, Skanderborg, Thisted, Aabenraa, Kalundborg, Charlottenlund, Brøndby, Varde, Frederiksberg, Randers, Valby, Middelfart, Næstved, Rødovre, Farum, Søborg, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Køge, Holbæk, Haderslev, Nyborg, Frederikssund, Slagelse, Frederikshavn, Åbyhøj, Odense, Ringsted, Tårnby, Struer, Herlev, Vanløse, Haslev, Horsens, Korsør, Allerød, Svendborg, Risskov, Holstebro, Tilst, Rønne, Brønderslev, Taastrup, Hørsholm, Kokkedal, Hillerød, Værløse, Hobro, Vejle, Jyllinge, og Frederiksværk, .

Afhentning for armeringsnet er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster).

Når vi ser på søgedata er det markant, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet armeringsnet tilbud og armeringsnet online. Man ser derudover ofte folk efterspørge bl.a. køb armeringsnet, billig armeringsnet og armeringsnet priser, plus de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Få den bedste pris på armeringsnet

Det er jo ekstremt uproblematisk for forbrugerne at tjekke tilbud på billige armeringsnet online i blandt forskellige internet selskaber, og af den grund har utallige internet shops set sig tvunget til at sænke prisen på armeringsnet kolossalt, og i øvrigt love fragt uden gebyr.

Dog kan det imidlertid vise sig smart at kontrollere forskellige internet foretagender efter tilbud på armeringsnet online forinden du placerer ordren, så man er velinformeret til at antage den billigste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal ikke desto mindre huske på, at såfremt en e-butik afsætter billige armeringsnet online til salg for en salgspris der virker umådelig fremragende, kunne det ofte være et bevis på en uægte online butik. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i en vedtægt, hvilket hjælper os overfor bedrageriske online firmaer.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil godtgøre beløbet til armeringsnet over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Når man ser på tallene står det klart, at folk ofte søger for eksempel køb armeringsnet og billig armeringsnet. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge bl.a. armeringsnet tilbud, armeringsnet priser samt armeringsnet online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg armeringsnet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til facadepuds til græs til vægge til betongulv til puds til sokkel til pudsning til planter til hegn

Varianter: rustfri galvaniseret

Størrelser: 6 mm 9 mm 10 mm 7 mm 8 mm 5 mm 4 mm

Brands: Skalflex Weber Sanistål

Læs eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot fører til en del strålende genveje til at kigge på adskillige andre brugeres bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du eksaminerer online butikkens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige armeringsnet online.

Facebook medfører ydermere ganske troværdige chancer for at få kendskab til internet shoppens kundefokus. Tilmed møder vi endda butikker på nettet som gør det muligt at give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige armeringsnet online på en netbutik kan man for at være sikker gennemgå netshoppens regler, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, specielt ved de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

En anden løsning er at bemærke om e-butikken er godkendt af e-mærket, som skulle være en tryghed om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, foruden at den regelmæssigt besøges af sagkyndige der forstår de gældende love.

Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du udsættes for problemer i forbindelse med dit indkøb af armeringsnet. Ydermere er det fornuftigt at køber er på vagt for de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af armeringsnet online, som fx hvilken returrettighed online forhandleren benytter.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk beholder ens kvittering, så man når som helst vil kunne eftervise sit køb af armeringsnet, uagtet om man har handlet ved XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Lone Sørensen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lars gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Karen Madsen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Marianne I gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til når du køber online
1Leveringsdygtigheden kan være ret så betydningsfuld om man behøver varerne nu og her, og af den grund er det øjensynligt afgørende at man kontrollerer tidshorisonten for levering ved armeringsnet. Størstedelen af e-forretninger stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, men som ikke desto mindre påkræver at ordren gennemføres tidligere end et aftalt tidspunkt.
2Inden nogen handler billige armeringsnet i en online shop kunne man for at være på den sikre side studere e-shoppens regler, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde. Foruden dette er det fornuftigt at køberen er påpasselig med de væsentligste betingelser der gælder for købet af billige armeringsnet online, fx den returrettighed internet forretningen bruger.
3Enkelte butikker på nettet tilbyder gratis levering på armeringsnet, men oftest forudsætter det at du handler for en konkret sum. Alternativt kunne man foretrække den mindst kostelige form for fragt, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragttypen viser sig undertiden derudover særligt gnidningsløs. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
4Generelt anbefaler vi at se nærmere på om internet forretningen er e-mærket, siden det almindeligvis er et kendetegn for at online shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken løbende besøges af specialister som forstår lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige armeringsnet i en butik på nettet behøver de i og for sig tage stilling til netshoppens regler.
5Trustpilot yder i højeste grad uafhængige muligheder for at eftersøge en lang række eksisterende forbrugeres omtaler og derved slår vi et slag for, at du ser nærmere på e-firmaets ratings forud for at du bestiller billige armeringsnet online. Facebook resulterer i ydermere en lang række belejlige muligheder for at få kendskab til e-forretningens troværdighed.
6Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en lov, der støtter en imod svindlende internet foretagender. Alternativt bør du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at honorere betalingen over en periode.
7En del outlets på nettet tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige fragtmetoder til armeringsnet. En af favoritterne er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig virkelig ligetil, og endda derudover den billigste løsning til levering.
8Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du befinder dig lige ved e-handlens lager. Den mulighed for fragt kan være vældig vital om du behøver armeringsnet øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder enkelte internet shops billig fragt, men i reglen forudsætter det at du shopper for en fastsat sum.
9Det er jo efterhånden særligt fremkommeligt for alle at tjekke tilbud online på billige armeringsnet i blandt diverse firmaer på nettet, og til gengæld frembyder adskillige netbutikker levering uden betaling. Dog kan det trods alt være lønsomt at inspicere visse shops på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at man er sikret at opnå den mest attraktive pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk