Byggevarepriser.dk

Arbejdsstation

DeWalt DE7400 Arbejdsstation med hjul
1.245 kr.
Se produkt
Dewalt arbejdsstation DE7023
1.195 kr.
Se produkt
Tormek Arbejdsstation TS740 leveres uden maskine og tilbehør
4.395 kr.
Se produkt
Luna arbejdsstation BSB 3800 - UNIVERSAL
1.495 kr.
Se produkt
Milwaukee Arbejdsstation inkl. beslag MSL 2000
1.495 kr.
Se produkt
Milwaukee Arbejdsstation MSL 1000
1.610 kr.
Se produkt
DeWalt Arbejdsstation DE7033
1.295 kr.
Se produkt
Luna arbejdsstation med hjul BSB2600
1.795 kr.
Se produkt
Luna arbejdsstation BSB 2000
1.795 kr.
Se produkt
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KA-KS 120-Set
6.123 kr.
Se produkt
AEG arbejdsstation PSU 1000
1.248 kr.
Se produkt
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KA-KS 60 Set
6.123 kr.
Se produkt
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KS 60
3.123 kr.
Se produkt
Festool Transportabel arbejdsstation UG-KAPEX KS 120
3.123 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare arbejdsstation.
For mange er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring arbejdsstation.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige arbejdsstation fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder lave priser, imens nogle giver kompetent sparring. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er navnligt muligt hos de kendte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra mange producenter, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af arbejdsstation online.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. På grund af det har man chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar få fat i varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får mere god vejledning fra ansatte som er specialister i lige præcis arbejdsstation.
Majoriteten af niche webshops er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du køber arbejdsstation online på deres hjemmeside.
Forskellige nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

arbejdsstation harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

arbejdsstation jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

arbejdsstation silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

arbejdsstation bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Godt forarbejde er metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en klar agenda, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du nedskriver køreplanen.
2Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, især såfremt det er større byggeprojekter. Omfattende opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig bør det være mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
3Du kan hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeriet påvirker miljøet.
4Der findes utallige artikler og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig temmelig meget konstruktiv oplysning, specielt ifald man søger på engelsk.
5Potentielt kan det blive essentielt at du har de presserende byggematerialer til disposition i god tid før du påbegynder håndværket. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig liste som indeholder det der bliver brug for, og efterfølgende granske listen, således at du er sikker på at du har husket alt.
6Ved projekter udenfor har vejret meget at sige. På grund af dette skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrberetningerne i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
7Man vil for alt i verden ikke undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at du har det ved hånden akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at inkludere de her omkostninger i byggeriets regnskab.
8Før du indleder byggeriet kan det blive yderst essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
9Der viser sig uden tvivl overraskende udfordringer når det kommer til omfattende opgaver, og altså kan det vise sig væsentligt at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og herefter notere eventuelle tilbud på dem slavisk.
11Du kunne overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal have assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Ifald du henter hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at søge tilbud fra en håndfuld selskaber.
12Du må for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse inklusiv sko og hjelm som beskyttelse imod potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt når du ikke har assistance fra en fagmand.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er temmelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

Adskillige online outlets foreslår til alt held en lang række forskellige billige leveringsmidler til arbejdsstation. En favorit er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså virkelig ukompliceret, og endda tillige den mest letkøbte løsning til levering.

Du burde derudover prøve at få pakken bragt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig somme tider en anelse mere omkostningsfuld, men til gengæld usædvanlig simpel med arbejdsstation online. Den billigste form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på arbejdsstation kan være ultra relevant forudsat man behøver ordren om et øjeblik, så herved er det tydeligvis relevant at man studerer den anslåede leveringstid ved arbejdsstation. Mange netbutikker – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et fastslået klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få varen sendt afsted før pakkepersonalet har fri.

Nogle enkelte online webshops lover gratis levering på arbejdsstation online, men tit forudsætter det at man indkøber for en præcis sum. Desuden skal man vælge den mindst kostelige metode til levering, som gerne er at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

Store kæder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig arbejdsstation online men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma og 10-4. Byggekæderne udlover fx afhentning af arbejdsstation i følgende områder:

Risskov, Hørsholm, Sønderborg, Fredericia, Gentofte, Odder, Brønderslev, Nakskov, Ikast, Farum, Rønne, Valby, Solrød Strand, Hjørring, Horsens, Frederiksværk, Thisted, Kokkedal, Nærum, Nørresundby, Middelfart, Stenløse, Frederikshavn, Værløse, Hillerød, Viborg, Aabenraa, Herlev, Rudersdal, Gladsaxe, Slagelse, Greve, Rødovre, Hobro, Ølstykke, Virum, Taastrup, Brabrand, Vordingborg, Helsingør, Frederiksberg, Birkerød, Hedensted, Ishøj, Vejle, Esbjerg, Aalborg, Brønshøj, Skanderborg, Åbyhøj, Højbjerg, Grenaa, Brøndby, Glostrup, Varde, Ringsted, Lillerød, Skive, Vanløse, Jyllinge, Hvidovre, Herning, Kolding, Allerød, Charlottenlund, Tilst, København, Nykøbing Falster, Silkeborg, Aarhus, Vallensbæk, Odense, Kalundborg, Lyngby, Randers, Lystrup, Næstved, Struer, Holbæk, Haslev, Svendborg, Dragør, Haderslev, Ballerup, Nyborg, Hedehusene, Tårnby, Frederikssund, Holstebro, Korsør, Albertslund, Køge, Søborg, og Roskilde, .

Click-and-collect af arbejdsstation er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Falster) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at mennesker jævnligt leder efter fx arbejdsstation tilbud og arbejdsstation priser. Man ser derudover som regel mennesker lede efter for eksempel arbejdsstation online, køb arbejdsstation og billig arbejdsstation, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Priser på arbejdsstation

Det har vist sig at være vældig smertefrit for alle at vurdere prisniveauet på billige arbejdsstation online på tværs af internet virksomheder, og herved har langt de fleste e-forretninger set sig nødsaget til at nedskære prisen på arbejdsstation markant, og i øvrigt yde billig fragt.

Men det kan alligevel blive lukrativt at granske et par forskellige e-shops efter tilbud og udsalg på arbejdsstation online inden du placerer ordren, så du er velinformeret til at indhente den laveste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Du bør lige meget hvad være klar over, at i tilfælde af at en e-handler afsætter billige arbejdsstation online for en tilbudspris som kan ses som overordentlig favorabel, er det tit være et symbol på en falsk online forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af en regel, som begunstiger kunden overfor fup online webshops.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at afdrage omkostningerne til arbejdsstation senere. Det tilbydes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Bauhaus.

Ses der på søgedata er det markant, at folk typisk kigger efter for eksempel arbejdsstation online og køb arbejdsstation. Man ser desuden mange gange online shoppere søge efter blandt andet arbejdsstation priser, billig arbejdsstation og arbejdsstation tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot leverer helt sikre muligheder for at gennemrode en stor gruppe eksisterende brugeres anmeldelser og af den grund stiller vi forslag om, at du efterforsker e-forhandlerens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige arbejdsstation online.

Facebook giver dig ligeledes forholdsvis hæderlige muligheder for at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed. Her ser vi en række internet firmaer som giver kunderne mulighed for at nedfælde en anmeldelse af købsoplevelsen, som også kan udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige arbejdsstation online hos en e-butik behøver de utvivlsomt gennemløbe webbutikkens vilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt, især med de store byggekæder som 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

En anden mulighed er at kontrollere om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det burde være et signal om at online virksomheden accepterer den officielle danske lovgivning, udover at forretningen løbende revurderes af sagkyndige som har nøje kendskab til reglerne på området.

Derudover giver det dig chance for at få hjælp, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med din ordre på arbejdsstation. Desuden slår vi et slag for at køber er opmærksom på de væsentligste regler der gælder for købet af arbejdsstation online, fx hvilken ombytningsrettighed internet firmaet anvender.

Derfor er det også relevant, at man til enhver tid bibeholder ens ordremail, således man senere vil kunne eftervise købet af arbejdsstation, ligegyldig om man har handlet hos Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Stark.

Charlotte gav 5 stjerner

God til prisen

Louise gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Poul A gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Michael gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online indkøb
1Generelt foreslår vi at granske hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, fordi det burde være en antydning af at internet firmaet følger de officielle regler, udover at hjemmesiden rutinemæssigt besigtiges af specialister som er indført i lovgivningen. Forinden folk handler billige arbejdsstation hos en internet handler kan de helt sikkert studere webshoppens handelsvilkår.
2Det er efterhånden ret nemt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige arbejdsstation i blandt flere forhandlere på nettet, og med det motiv præsterer en hel del internet foretagender billig levering. Trods dette kan det immervæk blive gavnligt at efterprøve indtil flere online butikker efter udsalg og tilbud inden du køber, således at man er garanteret at få den mest attraktive pris.
3Den mest letkøbte leveringsløsning er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog betinges af at du er nær internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmulighed er vældig essentiel om man skal bruge arbejdsstation omgående. Alternativt så yder en hel del online forretninger billig fragt, men for det meste er det forudsat at du aftager for et konkret beløb.
4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig rigtig vigtig ifald vi absolut skal bruge varerne inden for kort tid, så med det formål er det faktisk vigtigt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering for arbejdsstation. En hel del e-handler annoncerer billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen laves inden et nøjagtigt tidspunkt.
5Flere online shops tilbyder nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtformer til arbejdsstation. Den mest almindelige er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer når det passer dig. Muligheden er jo ualmindeligt uproblematisk, samt desuden ydermere den mest prisbevidste leveringsmetode.
6Forinden folk handler billige arbejdsstation på en netbutik kan de sådan set gennemgå e-shoppens regler, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde. Ydermere foreslåes det at køber er klar over de fundamentale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige arbejdsstation online, f.eks. den ombytningsret e-handlen garanterer.
7Trustpilot fører til evigt anstændige løsninger til at granske en stor gruppe forhenværende konsumenters anmeldelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du læser online firmaets ratings inden du køber billige arbejdsstation online. Facebook medfører derudover flere uafhængige metoder til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
8Flere e-shops i Danmark frembyder gratis levering på arbejdsstation, men i reglen forudsætter det at der shoppes for en bestemt sum. Derudover kunne du overveje den mest prisbevidste type af levering, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Muligheden er tit derudover særdeles simpel. Den mindst kostelige fragttype vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
9Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af et lovbud, der støtter os imod svindlende online virksomheder. Som en anden løsning burde du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du foretrækker at betale omkostningerne over en periode.