Byggevarepriser.dk

Arbejdsradio

Milwaukee arbejdsradio & lader M18 RC-0 med Bluetooth
1.749 kr.
Se produkt
Makita ARBEJDSRADIO DAB+
1.125 kr.
Se produkt
Milwaukee arbejdsradio M18 JSR DAB+-0
1.395 kr.
Se produkt
Makita ARBEJDSRADIO
1.090 kr.
Se produkt
Milwaukee Arbejdsradio C12 JSR-0 M12
895 kr.
Se produkt
AEG Arbejdsradio BR1218C(solo)
1.315 kr.
Se produkt
HiKOKI radio UR18DSDL 18V TO
1.998 kr.
Se produkt
Festool Radio BR 10 SYSROCK
1.248 kr.
Se produkt
METABO RADIO R12-18BT
889 kr.
Se produkt
Festool Digital radio BR 10 DAB+ SYSROCK
1.498 kr.
Se produkt
METABO Akku-håndværker radio R 12-18 Dab+ BT 12V (600778850)
948 kr.
Se produkt
AEG arbejdsradio 18V BR1218C-0 uden batteri og lader
1.185 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et enormt vareudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare arbejdsradio.
Når du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige arbejdsradio hos de forskellige online byggecentre. Nogle har lave priser, imens andre satser på kompetent sparring. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af arbejdsradio.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge virksomhedens regningslinjer.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af arbejdsradio online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har du chancen for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at blive fri for leveringsgebyret, og endda skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber arbejdsradio online på deres side.
Alverdens online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billig pris.
En masse nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette vil du få endnu mere konstruktiv hjælp fra mennesker der er specialister i lige præcis arbejdsradio.
Danmarks største byggecentre

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

arbejdsradio jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

arbejdsradio harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

arbejdsradio silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

arbejdsradio bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der er en hel række artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube tilbyder vældig meget gavnlig information, navnligt forudsat at du kigger i hele verden.
2Du burde måske tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Når du tager imod professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
3Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har samtlige materialer indkøbt før du begynder projektet. Du har god gavn af at notere en simpel oversigt hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og bagefter gennemløbe listen, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
4Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at have en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter din plan.
5Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Enkelte projekter bør udføres af mere end en person. I øvrigt bliver det mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
6Du bør for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor hændelige risici. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
7Ved projekter udenfor har vind og vejr meget at sige. Af den årsag bør du tit undersøge femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne når du netop er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
8Du må på ingen måde gå ned på værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at have udstyret ved hånden akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indregne disse udgiftsposter i økonomien.
9Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinges altså af at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
10Der viser sig ofte utidige problemstillinger når det handler om større byggeprojekter, og som følge heraf kan det være essentielt at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, så man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
11Forinden du indleder byggeriet må det være meget fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være fornuftigt at nedskrive alle udgifter, og dernæst undersøge omkostningen ved dem slavisk.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er ultra imponerende. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En masse online selskaber yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmåder til arbejdsradio. Det mest almindelige er lige nu udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig usædvanlig praktisk, samt desuden derudover den mest billige fragtform.

Du kunne endvidere vælge at få pakken sendt hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er typisk en tak mere bekostelig, men ydermere ret så let ved køb af arbejdsradio online. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, som jo afhænger af at du har bopæl lige ved internet selskabets butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på arbejdsradio er jo usædvanlig væsentlig hvis vi skal bruge din pakke lige om lidt, så med det formål er det utvivlsomt aktuelt at vi ser den anslåede leveringstid på arbejdsradio. De fleste online butikker – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men vær på vagt da det regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et givent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få produkterne pakket forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

En række byggemarkeder yder fri fragt på arbejdsradio online, men i de fleste tilfælde kræves det at der erhverves for en konkret sum. Derudover skal man vælge den mindst kostelige mulighed for levering, som typisk er at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Mange webshops tildeler click-and-collect hvor man køber billig arbejdsradio hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark. De giver for eksempel klik-og-hent på arbejdsradio i følgende byer:

Lystrup, Frederikshavn, Tårnby, Hobro, Glostrup, Brønshøj, Nyborg, Holbæk, Åbyhøj, Kokkedal, Ringsted, Greve, Aabenraa, Birkerød, Albertslund, Ishøj, Roskilde, Gentofte, Solrød Strand, Hillerød, Frederiksværk, Herlev, Haderslev, Hedensted, Struer, Rudersdal, Randers, København, Odder, Stenløse, Frederiksberg, Lillerød, Charlottenlund, Svendborg, Hjørring, Tilst, Brøndby, Vanløse, Ølstykke, Taastrup, Vallensbæk, Næstved, Odense, Risskov, Hedehusene, Nærum, Allerød, Farum, Kolding, Thisted, Brabrand, Haslev, Værløse, Lyngby, Helsingør, Jyllinge, Esbjerg, Hvidovre, Silkeborg, Ikast, Middelfart, Vejle, Aarhus, Hørsholm, Nørresundby, Ballerup, Søborg, Nykøbing Falster, Skanderborg, Slagelse, Holstebro, Korsør, Varde, Herning, Skive, Dragør, Fredericia, Virum, Sønderborg, Gladsaxe, Vordingborg, Horsens, Køge, Valby, Brønderslev, Aalborg, Kalundborg, Grenaa, Højbjerg, Rødovre, Frederikssund, Rønne, Viborg, og Nakskov, .

Click-and-collect ift. arbejdsradio er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i data er det tydeligt, at folk jævnligt kigger efter bl.a. arbejdsradio tilbud og køb arbejdsradio. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter fx arbejdsradio priser, billig arbejdsradio samt arbejdsradio online, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Rabat på arbejdsradio

Det er særligt gnidningsløst for almindelige dødelige at prissammenligne på billige arbejdsradio online fra flere forretninger på nettet, og derved har en hel del internet webshops været tvunget til at presse udsalgspriserne på arbejdsradio betragteligt, og derudover garantere billig levering.

Det kan dog til hver en tid være nyttigt at prøve nogle firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på arbejdsradio online før du shopper, så du er sikret at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du må trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en butik på nettet sælger billige arbejdsradio online til en salgspris som kan virke uforståeligt overkommelig, bør det ofte være et signal om en bedragerisk e-forhandler. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, som bistår folk overfor uoprigtige internet virksomheder.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at honorere betalingen af arbejdsradio over en periode. Dette fås ofte hos nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Ses der på data står det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet arbejdsradio priser og køb arbejdsradio. Man ser derudover ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis arbejdsradio online, billig arbejdsradio samt arbejdsradio tilbud.

Tjek nuværende kunders evalueringer

Trustpilot frembringer ultra anstændige løsninger til at fortolke en længere række nuværende brugeres meninger og på grund af dette stiller vi forslag om, at du besigtiger webbutikkens omtaler før du bestiller billige arbejdsradio online.

Facebook giver dig også en del udmærkede genveje til at få en idé om netbutikkens kundefokus. Her er der mange outlets på nettet som gør det muligt at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde tages i brug til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige arbejdsradio online på en internet butik burde de ideelt set studere netbutikkens vilkår, men det er oftest ikke særlig interessant, især på de store byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne derfor være at kontrollere om online firmaet er godkendt af e-mærket, da det er en erklæring om at e-forhandleren følger de danske regler, og at internet forhandleren nu og da føres tilsyn med af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Dette er desuden en god chance for at få bistand, når du møder udfordringer med dit køb af arbejdsradio. For øvrigt slår vi et slag for at du er vidende om de primære reglementer der har indvirkning på købet af arbejdsradio online, for eksempel den byttepolitik internet firmaet anvender.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadig sikrer sin kvitteringsmail, så man altid vil kunne bevise købet af arbejdsradio, uafhængig af om man køber fra Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

Lars gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Tina Christiansen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Birthe S gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Hans Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til internetshopping
1Leveringshastigheden kan være usædvanlig bestemmende ifald vi har behov for varerne nu og her, så herved er det naturligvis klogt at man gransker den forventede leveringstid for arbejdsradio. En hel del internet forretninger lover billig levering på næste hverdag på en lang række produkter, hvilket nødvendiggør at handlen laves inden et nøjagtigt tidspunkt.
2Vi anbefaler at kontrollere om online firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det typisk er en påvisning af at online webshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at online forretningen nu og da evalueres af eksperter som har nøje kendskab til reglerne på området. Forinden nogen køber billige arbejdsradio hos en e-forhandler behøver de uden tvivl studere e-shoppens handelsaftale.
3Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en vedtægt, hvilket passer på køberen overfor uoprigtige online firmaer. Som et alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at honorere pengene over en periode.
4Forinden folk shopper billige arbejdsradio hos en online webshop kan de på en vis måde gennemlæse dens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke særlig morsomt. Ligeledes slår vi et slag for at du er vidende om de mest betydningsfulde reglementer der indvirker på bestillingen af billige arbejdsradio online, f.eks. hvilken returret e-forhandleren tilsikrer.
5Trustpilot frembringer evigt gode løsninger til at læse adskillige eksisterende forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det klogt, at du kigger nærmere på online virksomhedens anmeldelser forinden du handler billige arbejdsradio online. Facebook tilbyder dig for øvrigt fuldt ud passelige metoder til at få indblik i e-shoppens troværdighed.
6En hel del online forhandlere garanterer gebyrfri levering på arbejdsradio, men i reglen forudsætter det at man indkøber for et fastslået beløb. Desuden må du tage den mest billige leveringstype, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragttypen viser sig desværre omvendt ret så smart. Den prisbilligste løsning til levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.
7Den billigste fragtform vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog stiller krav om at du lever lige ved webbutikkens adresse. Den slags levering er jo yderst central forudsat man har brug for arbejdsradio øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet varehuse fragtfri levering, men ofte kun når der aftages for en præcis sum.
8Det er jo efterhånden ret så ukompliceret for enhver at søge information om priser online på billige arbejdsradio i blandt flere internet forretninger, og så frembyder utallige internet foretagender gratis fragt. Men det kan stadigvæk blive lønsomt at efterse nogle internet shops i Danmark efter tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris.
9De fleste e-forretninger giver på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsløsninger til arbejdsradio. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt smertefri, samt oftest derudover den mest prisbevidste type af levering.