Byggevarepriser.dk

Arbejdsbord til værksted

WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Se produkt
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Se produkt
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Se produkt
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Se produkt
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Se produkt
Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Se produkt
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Se produkt
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Se produkt
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Se produkt
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Se produkt
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Se produkt
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige arbejdsbord til værksted fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed i de kendte byggekæder.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg af varer, imens andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot arbejdsbord til værksted.
Det er absolut meget relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af arbejdsbord til værksted.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra flere producenter, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af arbejdsbord til værksted online.
De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derigennem har mange valget om at handle online og fragte materialerne selv. Af den grund har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, som tit har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du køber arbejdsbord til værksted online på deres side.
Flertallet af webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Herved vil du opleve mere nyttig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop arbejdsbord til værksted.
Forskellige specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

arbejdsbord til værksted harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

arbejdsbord til værksted silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

arbejdsbord til værksted bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

arbejdsbord til værksted jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forinden du optager arbejdet kan det blive højst fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
2Man skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig en fordel at have grejet til rådighed forinden du iværksætter byggeriet. Det er derudover godt at medtage disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
3Du har adgang til vældig mange instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Især YouTube bringer dig store mængder brugbar information, navnligt ifald du søger på engelsk.
4Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det kan være fordelagtigt at tage noter til alle poster, og efterfølgende gennemgå billige priser på dem én og én.
5Der viser sig næsten altid uventede bump på vejen når det handler om store opgaver, og som følge heraf vil det være betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes ifald renoveringen bidrager positivt til miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at renoveringen har betydning for miljøet.
7Det er en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt ved store projekter. Omfangsrige ting stiller krav om flere mennesker. Derudover bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
8Ved projekter udendørs kan vejret få meget at sige. På grund af dette må du jævnligt undersøge vejrvarslen i tiden op til starten på projektet, så det ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit svære projekt.
9Du bør nødig forsømme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig imod potentielle skader. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
10Måske burde du overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe professionel assistance til noget af projektet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en fagmand er det lukrativt at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige håndværkere.
11Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer til rådighed i god tid før du igangsætter byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en simpel oversigt indeholdende alle de ting der er nødvendige, og som det næste granske hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
12Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en klar arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, inklusiv en numerisk orden. Vær skarp idet du laver planen.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er hamrende overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Flere internet varehuse yder til alt held diverse billige fragtmuligheder til arbejdsbord til værksted. Det mest almindelige er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig vældig nem, samt i mange tilfælde tilmed den billigste mulighed for fragt.

Du kunne alternativt udse dig at få varerne bragt til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Muligheden bliver oftest en tak mindre billig, men desuden ret så praktisk ved køb af arbejdsbord til værksted online. Den billigste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på arbejdsbord til værksted kan være virkelig bestemmende når man har brug for din pakke inden for få dage, så derfor er det rimelig relevant at du ser nærmere på den estimerede leveringstid ved arbejdsbord til værksted. Temmelig mange netshops i Danmark – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver billig dag-til-dag fragt på mange produkter online, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen laves før et givent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet fikset inden logistikmedarbejderne har fri.

Indtil flere online butikker frembyder fragt uden gebyr på arbejdsbord til værksted online, men ofte er det betinget af at der shoppes for en fastsat sum. Ellers kan du gribe den mindst kostelige type af levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Masser af byggecentre foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig arbejdsbord til værksted online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. De tilbyder for eksempel afhentning af arbejdsbord til værksted i disse områder:

Tilst, Ølstykke, Frederiksværk, Randers, Frederiksberg, Nærum, Albertslund, Greve, Hvidovre, Aarhus, Stenløse, Brønderslev, Helsingør, Herning, Nyborg, Lyngby, Køge, Nørresundby, Taastrup, Slagelse, Horsens, Næstved, Gentofte, Ikast, Kalundborg, Lillerød, Værløse, Frederikshavn, Valby, Hørsholm, Lystrup, Birkerød, Solrød Strand, Brabrand, Nakskov, Grenaa, Vanløse, Hedehusene, Vejle, Aalborg, Varde, Vordingborg, Kolding, Roskilde, Herlev, Aabenraa, Fredericia, Søborg, Silkeborg, Hobro, København, Esbjerg, Brønshøj, Haslev, Højbjerg, Brøndby, Ishøj, Sønderborg, Ballerup, Frederikssund, Skive, Nykøbing Falster, Thisted, Korsør, Holstebro, Allerød, Skanderborg, Vallensbæk, Hillerød, Jyllinge, Charlottenlund, Dragør, Rudersdal, Risskov, Hjørring, Gladsaxe, Glostrup, Åbyhøj, Middelfart, Kokkedal, Tårnby, Hedensted, Virum, Viborg, Farum, Haderslev, Struer, Odder, Rønne, Ringsted, Odense, Rødovre, Holbæk, og Svendborg, .

Klik-og-hent for arbejdsbord til værksted er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Falster, Østsjælland, Bornholm).

Ses der på data står det klart, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis arbejdsbord til værksted online og billig arbejdsbord til værksted. Man ser derudover typisk netshoppere kigge efter eksempelvis arbejdsbord til værksted tilbud, arbejdsbord til værksted priser og køb arbejdsbord til værksted, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Spar penge på arbejdsbord til værksted

Det er jo efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige arbejdsbord til værksted online hos forskellige webshops, og derved har langt de fleste e-butikker fundet det nødvendigt at mindske priserne på arbejdsbord til værksted betragteligt, og i øvrigt love levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel vise sig indbringende at granske enkelte internet webshops efter tilbud og udsalg på arbejdsbord til værksted online før du shopper, så du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Man må ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en internet shop udlover billige arbejdsbord til værksted online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som ufattelig billig, så bør det undertiden være et kendetegn på en falsk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er trods alt omsluttet af en lov, som begunstiger folk overfor svindlende online selskaber.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale pengene til arbejdsbord til værksted over flere uger. Dette foreslåes typisk hos nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi ser på søgedata er det markant, at mennesker typisk søger blandt andet køb arbejdsbord til værksted og arbejdsbord til værksted priser. Foruden dette ser vi som regel mennesker lede efter fx billig arbejdsbord til værksted, arbejdsbord til værksted tilbud samt arbejdsbord til værksted online.

Udforsk folks meninger

Trustpilot yder regulære fordelagtige chancer for at læse flere andre køberes domme og herved tilrådes det, at du sonderer online shoppens kritik forud for at du køber billige arbejdsbord til værksted online.

Facebook medfører tillige ultra strålende metoder til at få indtryk af e-handlens popularitet. Derudover er der faktisk internet selskaber som giver folk mulighed for at notere en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes burde udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige arbejdsbord til værksted online hos en e-shop kunne man i og for sig skimme butikkens regler, det er dog oftest ikke særlig interessant, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Et andet alternativ er at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, som længe har været en påvisning af at online shoppen understøtter de opstillede regler, tillige med at den rutinemæssigt kontrolleres af specialister som behersker de gældende love.

Dette er en god mulighed for assistance, når du skulle få dilemmaer som følge af dit indkøb af arbejdsbord til værksted. Ligeledes tilråder vi at køber er obs på de væsentligste bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af arbejdsbord til værksted online, f.eks. hvilken returret netshoppen garanterer.

Her er det på samme måde relevant, at man permanent sikrer sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan bevise bestillingen af arbejdsbord til værksted, uagtet om man har handlet hos Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Peter V gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Karen Kristensen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Helle O gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Kirsten Hansen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til online indkøb
1Masser af forretninger på nettet foreslår nu om stunder en lang række forskellige billige fragttyper til arbejdsbord til værksted. En yndling er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte varer når det passer dig bedst. Metoden er nemlig særligt problemfri, og i mange tilfælde også den mest letkøbte leveringsudgave.
2Nogle enkelte netshops yder portofri fragt på arbejdsbord til værksted, men for det meste er det forudsat at der indkøbes for en fastsat sum. Som alternativ kan man vælge den billigste leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop. Denne viser sig mange gange ligeledes meget bekvem. Den mest betalelige fragtmetode er dog selv at hente produkterne.
3Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en anordning, som dækker os overfor uærlige internet firmaer. Som alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at klare omkostningerne over et længere tidsrum.
4Forinden nogen bestiller billige arbejdsbord til værksted på en e-forretning behøver de for at være på den sikre side overveje deres forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke videre spændende. Tillige tilråder vi at køberen er klar over de mest vedkommende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af billige arbejdsbord til værksted online, for eksempel den returrettighed internet shoppen tilsikrer.
5Fragtperioden er naturligvis virkelig central når du står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så herved er det naturligvis klogt at man undersøger det forventede leveringstidspunkt på arbejdsbord til værksted. En stor portion internet butikker giver billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varenumre, som dog påkræver at bestillingen fuldbyrdes forud for et givent tidspunkt.
6Det har vist sig at være i høj grad gnidningsløst for enhver at sammenligne tilbud online på billige arbejdsbord til værksted på diverse shops på nettet, og derved garanterer en hel del internet varehuse gebyrfri levering. Trods dette kan det til hver en tid være fordelagtigt at checke et par forskellige e-shops efter tilbud og rabat forinden du shopper, sådan at du er velinformeret til at få den mest betalelige pris.
7Trustpilot byder på uden sammenligning relevante muligheder for at verificere en lang række andre brugeres domme og af den grund tilrådes det, at du verificerer webbutikkens ratings før du køber billige arbejdsbord til værksted online. Facebook giver dig tillige temmelig ønskværdige chancer for at få indblik i webbutikkens troværdighed.
8Den billigste leveringsform vil altid være selv at hente ordren, men det betinges af at du er lige ved online forhandlerens arbejdslager. Den løsning til levering er selvfølgelig ualmindeligt væsentlig når man mangler arbejdsbord til værksted inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle få internet webshops fragt uden betaling, men oftest er det betinget af at man handler for en bestemt sum.
9Generelt foreslår vi at efterse om internet forretningen er støttet af e-mærket, siden det længe har været en garanti for at e-firmaet overholder den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen ofte ses til af jurister der er meget fortrolige retningslinjerne. Forinden nogen køber billige arbejdsbord til værksted hos en butik kunne man principielt få overblik over forhandlerens handelsvilkår.