Byggevarepriser.dk

Arbejdsbord til drivhus

Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Se produkt
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Se produkt
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Se produkt
Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Se produkt
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Se produkt
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Se produkt
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Se produkt
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Se produkt
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Se produkt
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Se produkt
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Se produkt
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i priserne på billige arbejdsbord til drivhus alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart super afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af arbejdsbord til drivhus.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er specielt muligt ved de gængse byggecentre.
Flere byggecentre fremviser et bredt varesortiment, og nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare arbejdsbord til drivhus.
Du bør kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og dermed har du tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. I kraft af det kan man blive fri for fragten, og samtidig hente produkterne nu og her.
De udbredte byggemarkeder køber produkter fra alverdens nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af arbejdsbord til drivhus online.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

En masse nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det vil du opleve ekstremt brugbar hjælp fra mennesker med specialistviden i netop arbejdsbord til drivhus.
Diverse nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få bedre priser.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at købe arbejdsbord til drivhus online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

arbejdsbord til drivhus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

arbejdsbord til drivhus silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

arbejdsbord til drivhus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

arbejdsbord til drivhus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan tilkøbe professionel hjælp til dele af det. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at få tilbud fra flere entreprenører.
2I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et regnskab for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det kan være forstandigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan kortlægge prisen på hver eneste af dem.
3I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det ydes i tilfælde af at projektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at projektet gør en positiv forskel for naturen.
4Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beklædning bl.a. sko og hjelm som hjælper dig mod potentielle uheld. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i arbejdet, navnlig når du ikke har hjælp fra en ekspert.
5Det bør overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ved store ombygninger. Krævende projekter stiller krav om flere folk. Dertil bør det være mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
6Der kommer som regel uventede problematikker når det gælder større byggeprojekter, og følgelig vil det være meningsfuldt at der afsættes god nok plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
7Der er et bredt udvalg af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar viden, især når du søger på engelsk.
8Muligvis kan det blive vigtigt at have alle bygningsmaterialer til disposition før du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig oversigt som samler alt det du har brug for, og derefter granske listen, så du kan føle dig sikker på at alt er klar.
9Du må ikke mangle grej. Typisk vil det vise sig vigtigt at du har grejet ved hånden idet du påbegynder byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medtage de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Forud for at du indleder byggeprocessen kan det være aldeles betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du må nedskrive en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver din plan.
12Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således må du med jævne mellemrum holde øje med femdøgnsprognosen lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at piske ned netop som du vil i gang med dit svære projekt.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er bedst?

En række online selskaber tilbyder nu diverse billige fragtformer til arbejdsbord til drivhus. Det mest populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså ret så gnidningsløs, samt tit desuden den prisbilligste slags levering.

Du kan tillige overveje at bestille pakken til levering til din lejlighed eller til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver i mange tilfælde en anelse mere bekostelig, men desuden super hensigtsmæssig med arbejdsbord til drivhus online. Den billigste type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du lever i kort afstand af internet firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på arbejdsbord til drivhus kan vise sig at være ualmindeligt vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge ordren omgående, og herved er det øjensynligt meningsfuldt at man tjekker leveringstiden ved arbejdsbord til drivhus. En masse internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, der dog kræver at du bestiller tidligere end et bestemt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få produkterne sendt afsted forinden de lageransatte har fyraften.

Flere internet outlets sikrer levering uden beregning på arbejdsbord til drivhus online, men undertiden kræver det at der handles for en bestemt sum. I øvrigt må man udvælge den prisbilligste leveringsmetode, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du handler billig arbejdsbord til drivhus online og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne yder eksempelvis click-and-collect på arbejdsbord til drivhus i disse områder:

København, Virum, Hjørring, Skanderborg, Fredericia, Brøndby, Slagelse, Brønderslev, Aabenraa, Næstved, Middelfart, Korsør, Dragør, Silkeborg, Thisted, Charlottenlund, Herning, Birkerød, Åbyhøj, Struer, Tårnby, Hobro, Randers, Værløse, Tilst, Haslev, Ikast, Ballerup, Herlev, Skive, Stenløse, Gladsaxe, Køge, Nyborg, Hillerød, Vanløse, Haderslev, Odder, Frederiksværk, Glostrup, Kalundborg, Rønne, Greve, Frederiksberg, Kolding, Hedehusene, Holbæk, Gentofte, Frederikssund, Brønshøj, Hedensted, Jyllinge, Ølstykke, Nørresundby, Vordingborg, Holstebro, Nykøbing Falster, Grenaa, Vallensbæk, Risskov, Lillerød, Horsens, Farum, Viborg, Aalborg, Odense, Højbjerg, Solrød Strand, Esbjerg, Vejle, Taastrup, Rudersdal, Frederikshavn, Rødovre, Sønderborg, Allerød, Roskilde, Ishøj, Nærum, Lystrup, Aarhus, Svendborg, Nakskov, Valby, Helsingør, Albertslund, Varde, Hørsholm, Hvidovre, Kokkedal, Ringsted, Brabrand, Søborg, og Lyngby, .

Klik-og-hent for arbejdsbord til drivhus er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at netshoppere som regel søger bl.a. køb arbejdsbord til drivhus og billig arbejdsbord til drivhus. Man ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis arbejdsbord til drivhus online, arbejdsbord til drivhus tilbud og arbejdsbord til drivhus priser, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på arbejdsbord til drivhus

Det er i dag ekstremt smart for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige arbejdsbord til drivhus online hos flere internet foretagender, og med det motiv har en hel del online varehuse været presset til at at mindske prisniveauet på arbejdsbord til drivhus eftertrykkeligt, og i øvrigt præstere fragt uden beregning.

Dog kan det alligevel være lukrativt at undersøge flere e-shops efter tilbud og rabatter på arbejdsbord til drivhus online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Du skal imidlertid huske på, at såfremt en webshop frembyder billige arbejdsbord til drivhus online på tilbud til en pris der kan ses som himmelråbende favorabel, bør det tit være et signal om en fup internet handler. Kortkøb er trods alt inkluderet i en regel, hvilket beskytter folk overfor snydagtige e-butikker.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at dække regningen på arbejdsbord til drivhus ude i fremtiden. Det fås som regel ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Når man ser på data bliver det klart, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. arbejdsbord til drivhus tilbud og arbejdsbord til drivhus online. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge efter blandt andet køb arbejdsbord til drivhus, billig arbejdsbord til drivhus og arbejdsbord til drivhus priser.

Udforsk tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot forærer dig altid pæne genveje til at sondere adskillige eksisterende kunders omtaler og derfor foreslåes det, at du betragter internet butikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige arbejdsbord til drivhus online.

Facebook frembyder desuden immervæk fortræffelige genveje til at få en idé om online forretningens kundefokus. I øvrigt er der en række internet foretagender hvor folk kan forfatte en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige arbejdsbord til drivhus online hos en e-forhandler kan man i reglen studere webshoppens handelsvilkår, det er dog oftest ikke super interessant, især med de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Et andet forslag kan derfor være at granske om internet forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er en påvisning af at internet shoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, samt at butikken regelmæssigt monitoreres af eksperter som har indsigt i lovene på området.

Det er en rigtig god chance for bistand, hvis du skulle få problemer i forbindelse med dit indkøb af arbejdsbord til drivhus. I øvrigt anbefales det at du er sat ind i de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af arbejdsbord til drivhus online, f.eks. den ombytningspolitik online forhandleren anvender.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens faktura, så man altid kan dokumentere bestillingen af arbejdsbord til drivhus, uagtet om man bestiller fra 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan eller Bauhaus.

Ole Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Maria R gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Michael Pedersen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Charlotte gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til online shopping
1Inden folk shopper billige arbejdsbord til drivhus på en webbutik bør man i virkeligheden gennemse virksomhedens vilkår, men det er for det meste ikke super interessant. Tilsvarende er det prisværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige arbejdsbord til drivhus online, som eksempelvis den bytteret forretningen garanterer.
2Det er efterhånden temmelig ligetil for alle at kigge efter tilbud online på billige arbejdsbord til drivhus på forskellige e-shops, og altså frembyder mange online firmaer levering uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønnende at analysere en række online virksomheder efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris.
3Fragttiden er jo super afgørende om du mangler ordren med det samme, og af den grund er det rimelig afgørende at vi studerer leveringstiden ved arbejdsbord til drivhus. Størstedelen af internet shops reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer, men det regnes ud fra at ordren køres igennem inden et konkret klokkeslæt.
4Trustpilot frembyder regulære udmærkede løsninger til at evaluere en række øvrige forbrugeres kritik og herved støtter vi, at du ser nærmere på internet selskabets vurderinger forud for at du shopper billige arbejdsbord til drivhus online. Facebook tilbyder ligeledes ganske hensigtsmæssige genveje til at få indblik i internet virksomhedens popularitet.
5Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en bestemmelse, hvilket dækker køber imod svindlende webbutikker. Alternativt burde du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du higer efter at klare omkostningerne over en længere periode.
6Mange internet forretninger foreslår til alt held flere billige fragtformer til arbejdsbord til drivhus. Den mest moderne er p.t. pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når du har mulighed for det. Leveringstypen er altså ualmindeligt fleksibel, og tit endvidere den mest prisbevidste slags levering.
7Den prisbilligste type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog står og falder med at du bor i kort afstand af internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsversion er ultra bestemmende ifald vi mangler arbejdsbord til drivhus straks. Alternativt så tilbyder nogle internet firmaer fragt uden betaling, men undertiden kræves det at man aftager for et konkret beløb.
8Nogle enkelte online forretninger frembyder fragt uden gebyr på arbejdsbord til drivhus, men i de fleste tilfælde afkræver det at du handler for et fastslået beløb. Som alternativ skulle man gribe den prisbilligste fragtløsning, hvilket typisk er at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Leveringstypen er gennemsnitligt ydermere usædvanlig let gængelig. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid være selv at hente ordren.
9Generelt slår vi et slag for at undersøge om internet butikken er godkendt af e-mærket, da det er et fingerpeg om at online butikken retter sig efter dansk lovgivning, og at internet butikken hyppigt ses til af fagfolk som har meget erfaring med lovgivningen. Forud for at folk køber billige arbejdsbord til drivhus på en online shop bør de utvivlsomt gennemgå shoppens handelsvilkår.