Byggevarepriser.dk

Akustikplader pristjek

Er du på udkig efter akustikplader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væggen til oplimning til print til loft

Varianter: med huller med tryk med print med motiv med stof med kunst med lys

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse firmaets regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring akustikplader.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare akustikplader.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente produkterne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de kendte byggecentre.
Der kan være forskel på priserne på billige akustikplader hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og andre har fokus på service. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af akustikplader online.
De velkendte byggecentre findes overalt i landet, og takket være dette har man adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du valget om at undvære fragtgebyret, samt tilmed få varerne straks.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Følgelig kan du forvente ekstra erfaren sparring fra folk som er specialister i netop akustikplader.
Forskellige nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
En masse webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du når du bestiller akustikplader online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
akustikplader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

akustikplader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

akustikplader silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

akustikplader harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, navnlig i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Nogle byggeprojekter gør krav på mere end en person. Samtidig vil det være hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
2Måske burde du overveje om du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan hente professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Når du skal have hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at indhente tilbud fra flere håndværkere.
3Der viser sig utvivlsomt utidige problemstillinger i forbindelse med svære opgaver, og altså vil det vise sig væsentligt at der er afsat nok plads i køreplanen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
4Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at have en struktureret handlingsplan, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af agendaen.
5Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette skal du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten lige før byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du lige står midt i dit store byggeprojekt.
6Du skal for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskyttelse mod hændelige ulykker. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
7Måske kan det blive fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du tager fat på projektet. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig indkøbsseddel med alle de ting der skal bruges, og derefter eftergå materialerne, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
8Der kan findes en verden af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ekstremt meget anvendelig viden, ikke mindst ifald man kigger på engelsk.
9Man bør for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Ofte vil det være smart at have grejet til disposition forinden du begynder på dit byggeprojekt. Husk også at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
10I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås ifald renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
11Det kan vise sig at være fundamentalt at lave et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive en fordel at notere hver enkelt udgift, og efterfølgende gennemgå beløbet for dem én efter én.
12I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det blive ekstremt essentielt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ultra overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål inden for akustikplader

 • Hvad er akustikplader lavet af?
 • Hvad er akustikplader?
 • Akustikplader hvor meget?
 • Hvad koster akustikplader?
 • Hvilken form for fragt er smartest?

  En lang række e-handler frembyder nu en række forskellige billige former for fragt til akustikplader. En af de mest populære er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen når du har mulighed for det. Metoden er altså meget hensigtsmæssig, samt mange gange derudover den prisbilligste metode til levering.

  Du kunne lige så vel planlægge at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver mange gange en tak mindre billig, men derudover meget bekvem med akustikplader online. Den mindst kostelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog beroer på at du opholder dig tæt på internet firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på akustikplader er selvfølgelig super aktuel hvis vi har brug for ordren inden for kort tid, og i det øjemed er det nemlig på sin plads at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved akustikplader. En del e-forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, som alligevel er forudsat at bestillingen anbringes forud for et givent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen pakket forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Flere e-butikker yder portofri fragt på akustikplader online, men i de fleste tilfælde kun hvis der aftages for en konkret sum. Alternativt kan du beslutte sig for den billigste leveringsmulighed, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

  Mange byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du køber billig akustikplader på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af akustikplader i disse områder:

  Valby, Hjørring, Frederikssund, Aarhus, Hørsholm, Farum, Randers, Struer, Thisted, Dragør, Ølstykke, Rødovre, Vallensbæk, Rudersdal, Kalundborg, Helsingør, Horsens, Esbjerg, Odder, Taastrup, Nærum, Herlev, Fredericia, Solrød Strand, Frederiksværk, Hillerød, Hvidovre, Glostrup, Vejle, Aalborg, Vordingborg, Birkerød, Åbyhøj, Odense, Værløse, Lillerød, Greve, Sønderborg, Svendborg, Slagelse, Brabrand, Herning, Allerød, Brønshøj, Gentofte, Lyngby, Vanløse, Ringsted, Søborg, Brønderslev, Næstved, Holbæk, Nyborg, Holstebro, Hedensted, Viborg, Aabenraa, Tårnby, Jyllinge, Hobro, Middelfart, Skive, Kolding, Lystrup, Hedehusene, Nørresundby, Korsør, Silkeborg, Grenaa, Haslev, Ishøj, Køge, Nakskov, Gladsaxe, Frederikshavn, Rønne, Virum, Albertslund, Kokkedal, Risskov, Roskilde, Tilst, Charlottenlund, Skanderborg, Ikast, København, Varde, Frederiksberg, Højbjerg, Stenløse, Haderslev, Brøndby, Nykøbing Falster, og Ballerup, .

  Click-and-collect for akustikplader er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland).

  Når man ser på data bliver det markant, at mennesker som regel søger bl.a. billig akustikplader og køb akustikplader. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere lede efter for eksempel akustikplader tilbud, akustikplader online og akustikplader priser, plus de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

  Gode priser på akustikplader

  Det er ualmindeligt fremkommeligt for folk at tjekke tilbud på billige akustikplader online på diverse butikker på nettet, og på grund af dette har massevis af e-shops været nødt til at nedsætte prisniveauet på akustikplader betydeligt, og i øvrigt præstere levering uden beregning.

  Derfor kan det ikke desto mindre være lukrativt at tjekke et par e-butikker efter rabatter og tilbud på akustikplader online før du placerer ordren, således at man er sikker på at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

  Du må alligevel være opmærksom på, at såfremt en butik på nettet markedsfører billige akustikplader online for en pris der anses for overordentlig lav, så burde det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig netshop. Shopping med kort er trods alt omfattet af et regulativ, der hjælper en imod bedrageriske e-forhandlere.

  Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at honorere prisen på akustikplader af flere omgange. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Når der ses på tallene står det markant, at folk mange gange søger efter bl.a. akustikplader online og køb akustikplader. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter for eksempel akustikplader priser, akustikplader tilbud samt billig akustikplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikplader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til loft til print til oplimning til væggen

  Varianter: med huller med lys med stof med motiv med kunst med print med tryk

  Analyser tidligere brugeres ratings

  Trustpilot bringer dig helt uafhængige genveje til at eksaminere en stor portion forhenværende forbrugeres betragtninger og derved tilrådes det, at du analyserer webbutikkens kritik forud for at du handler billige akustikplader online.

  Facebook yder tilsvarende super fortræffelige metoder til at få indsigt i internet butikkens kundefokus. Derudover ser vi nogle internet handler som tilbyder folk at registrere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk handler billige akustikplader online på en internet webshop behøver man når alt kommer til alt bese deres handelsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde, særligt ved de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bauhaus.

  En nemmere løsning kunne måske være at efterse hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er en indikator for at internet selskabet efterfølger de danske retningslinjer, samt at netshoppen jævnligt monitoreres af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

  Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, ifald du forvoldes dilemmaer med din bestilling af akustikplader. For øvrigt foreslåes det at køberen er sat ind i de grundlæggende forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af akustikplader online, til eksempel hvilken bytteret shoppen anvender.

  På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af akustikplader, hvad end man bestiller hos Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller Jem og Fix.

  Kirsten gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Lone A gav 4 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Hans gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Erik gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  9 tips til når du køber online
  1Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et regulativ, som passer på køber imod fup e-forretninger. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage omkostningerne over en længere periode.
  2Før nogen bestiller billige akustikplader i en internet webshop burde de utvivlsomt kigge på shoppens forretningsaftale, det er dog undertiden et omfattende arbejde. Ligeså kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vilkår der kan have betydning for bestillingen af billige akustikplader online, f.eks. den ombytningsret e-firmaet lover.
  3Den mest betalelige leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog forudsætter at du befinder dig i nærheden af online firmaets lager. Den fragtmetode kan være ret udslagsgivende ifald vi står og skal bruge akustikplader om kort tid. Alternativt så præsterer en række shops på nettet fragtfri levering, men undertiden er det så præmissen at der handles for en præcis sum.
  4Generelt slår vi et slag for at efterse om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det bør være en indikator for at e-shoppen føjer dansk lovgivning, samt at online virksomheden fra tid til anden efterses af jurister der er inde i reglerne. Forud for at folk bestiller billige akustikplader hos en butik behøver de sådan set granske webbutikkens vilkår.
  5Trustpilot medfører i højeste grad strålende muligheder for at dechifrere en lang række andre konsumenters evalueringer og derved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på e-forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller billige akustikplader online. Facebook præsterer tilsvarende en lang række solide løsninger til at få en idé om internet forretningens pålidelighed.
  6Fragtperioden er yderst essentiel såfremt du har behov for varerne lige om lidt, så med det formål er det selvsagt essentielt at man kigger nærmere på leveringstiden for akustikplader. De fleste online butikker frembyder billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre, men husk at det betinges af at bestillingen køres igennem forinden et fast tidspunkt.
  7Det er jo efterhånden yderst let for folk at lave prissammenligning online på billige akustikplader fra diverse online varehuse, og til gengæld frembyder mange online varehuse levering uden betaling. Men det kan stadigvæk blive smart at kontrollere visse online selskaber efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris.
  8Visse online varehuse yder fragt uden betaling på akustikplader, men undertiden er det forudsat at du handler for et præcist beløb. Alternativt bør du tage den billigste slags levering, hvilket tit er at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Muligheden er i mange tilfælde endvidere ultra praktisk. Den mest letkøbte type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
  9De fleste internet forhandlere frembyder efterhånden en lang række forskellige billige fragttyper til akustikplader. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ultra fremkommelig, og ofte endvidere den billigste form for levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk