Byggevarepriser.dk

Akustikloft pristjek

Er du på udkig efter akustikloft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 akustikloft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige akustikloft fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have de bedste priser, og andre har et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
For mange er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved et online byggecenter, som kan give rådgivning og sparring omkring akustikloft.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare akustikloft.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder finder du overalt i landet, og som følge af det har du valget om at købe online og transportere varerne personligt. Som følge af det har du mulighed for at spare fragten, samt samtidig få varerne straks.
De store byggecentre tilbyder varer fra mange nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af akustikloft online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således vil du få ekstremt anvendelig service fra ansatte som er eksperter i netop akustikloft.
Flertallet af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af niche webshops er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at handle akustikloft online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

akustikloft harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

akustikloft bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

akustikloft jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

akustikloft silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har det disponibelt forinden du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at indregne de her udgifter i dit økonomiske overblik.
2Der præsenterer sig ofte uforudsete problematikker når det gælder omfattende byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, således at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
3I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
4Husk at tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør tilkøbe assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at tage imod tilbud fra diverse firmaer.
5Typisk vil det vise sig afgørende at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på økonomien. Det er fornuftigt at dokumentere alle poster, og efterfølgende nedskrive den billigste pris på dem slavisk.
6Inden du starter byggeriet må det være ganske vigtigt med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der være begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når der er tale om store byggeprojekter. Nogle opgaver stiller krav om mere end en person. I øvrigt er det mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
8Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning herunder sko og hjelm der sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
9Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en struktureret strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en numerisk orden. Vær skarp idet du nedskriver din dagsorden.
10For byggeprojekter udenfor har vejret en essentiel rolle. På grund af dette må du ofte holde øje med meldingerne om vejret i den tid der er op til starten på projektet, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende projekt.
11Måske det viser sig essentielt at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du går til værks med projektet. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms note som samler de materialer som er nødvendige, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket alt.
12Der er alle mulige former for hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med temmelig meget konstruktiv viden, specielt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
De mest vellidte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er meget godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Flere online selskaber tildeler nu til dags en række forskellige billige metoder til levering til akustikloft. En af de mest anvendte er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo ret så ligetil, samt typisk tilmed den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan ydermere udse dig at få det leveret hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver sædvanligvis lidt dyrere, men tillige ret praktisk med akustikloft online. Den mest billige fragtform er dog at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du opholder dig med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på akustikloft kan vise sig at være vældig bestemmende om man står og skal bruge dine nye varer fluks, og med det formål er det tydeligvis centralt at vi efterser den anslåede leveringsdato ved akustikloft. En række online outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag levering på deres primære varer online, men som imidlertid nødvendiggør at ordren gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Indtil flere e-handler i Danmark byder på fragt uden omkostninger på akustikloft online, men typisk er det betinget af at man aftager for en konkret pris. Som alternativ må du overveje den billigste leveringstype, som i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Adskillige kæder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig akustikloft derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på akustikloft i følgende områder:

Ølstykke, Vanløse, Birkerød, Hjørring, Korsør, Varde, Grenaa, Aabenraa, Vallensbæk, Jyllinge, Svendborg, Holstebro, Risskov, Rudersdal, Randers, Hørsholm, Brøndby, Viborg, Haslev, Brønderslev, Hvidovre, Haderslev, Køge, Helsingør, Greve, Fredericia, Hedensted, Struer, Skanderborg, Ballerup, Sønderborg, Frederikssund, Virum, Farum, Lyngby, Kalundborg, Herlev, Horsens, Skive, Charlottenlund, Kokkedal, Frederiksværk, Tårnby, Hobro, Ikast, Odense, Kolding, Gentofte, Albertslund, Højbjerg, Værløse, Brabrand, Esbjerg, Rødovre, Søborg, Ringsted, Lystrup, Aarhus, Frederiksberg, Åbyhøj, Herning, Valby, Vordingborg, Tilst, Odder, Stenløse, Silkeborg, Gladsaxe, Glostrup, Næstved, Allerød, Nykøbing Falster, Nakskov, Roskilde, Ishøj, Nærum, Middelfart, Taastrup, Vejle, Thisted, Aalborg, Lillerød, København, Slagelse, Solrød Strand, Hedehusene, Rønne, Brønshøj, Hillerød, Holbæk, Dragør, Frederikshavn, Nyborg, og Nørresundby, .

Afhentning ift. akustikloft er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel leder efter fx akustikloft priser og akustikloft tilbud. Derudover oplever man tit mennesker søge efter blandt andet køb akustikloft, billig akustikloft og akustikloft online, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Priser på akustikloft

Det har vist sig at være yderst smertefrit for alle at finde information om priser på billige akustikloft online på forskellige internet webshops, og med det motiv har flertallet af internet handler i Danmark fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på akustikloft markant, og i øvrigt frembyde fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk blive profitabelt at besigtige diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på akustikloft online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark.

Du bør alligevel ikke glemme, at når en internet webshop udbyder billige akustikloft online til salg for en pris som er umådelig letkøbt, burde det tit være et faresignal om en uærlig internet virksomhed. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under en orden, hvilket værner dig som kunde imod falske online selskaber.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du gerne vil klare prisen på akustikloft over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte i niche netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Ved kig i tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis akustikloft tilbud og billig akustikloft. Foruden dette oplever man typisk folk søge fx køb akustikloft, akustikloft online og akustikloft priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg akustikloft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek andre menneskers betragtninger

Trustpilot yder evigt nyttige løsninger til at eftergå ganske mange forhenværende forbrugeres evalueringer og af den grund går vi ind for, at du beser internet virksomhedens bedømmelser inden du køber billige akustikloft online.

Facebook medfører endvidere temmelig fine metoder til at få indsigt i e-shoppens troværdighed. Desuden ser vi en del e-butikker hvor kunder kan udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket desuden kan udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk shopper billige akustikloft online hos en e-forretning burde man til hver en tid tyde forhandlerens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke super interessant, især hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne være at undersøge hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være en påvisning af at online firmaet retter sig efter de danske regler, samt at internet webshoppen regelmæssigt besigtiges af sagkyndige som har indsigt i vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du genvej til at blive assisteret, for så vidt du møder udfordringer i processen med din bestilling af akustikloft. Endvidere er det at foretrække at du er obs på de mest betydningsfulde vilkår der er gældende for bestillingen af akustikloft online, til eksempel hvilken ombytningsret virksomheden bruger.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne vidne om købet af akustikloft, ligegyldig om man har bestilt fra Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Christian gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Jørgen R gav 4 stjerner

Perfekt køb

Michael Larsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Lene Sørensen gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi at efterse om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, da det bør være et fingerpeg om at e-forretningen lever op til de officielle regler, og at netbutikken undertiden overværes af eksperter som behersker lovgivningen. Forinden folk shopper billige akustikloft hos en internet forhandler kan man på en vis måde betragte shoppens handelsaftale.
2Det er jo efterhånden usædvanlig bekvemt for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige akustikloft hos diverse e-handler, og så lover en hel del internet forretninger i Danmark gratis levering. Men det kan trods alt vise sig profitabelt at checke flere netshops efter tilbud forinden du handler, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
3En del firmaer på nettet tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsløsninger til akustikloft. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig ret så fremkommelig, samt desuden derudover den prisbilligste leveringsmanér.
4Inden folk handler billige akustikloft hos en internet butik burde man uden tvivl betragte netshoppens handelsaftale, dog er det mange gange ikke videre spændende. Tillige kan det være til hjælp at man er sat ind i de vigtigste vilkår der kan have indvirkning på købet af billige akustikloft online, til eksempel den ombytningsret webshoppen anvender.
5En række online forhandlere lover fragt uden omkostninger på akustikloft, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der aftages for et fastslået beløb. Ellers skulle du snuppe den mest betalelige leveringstype, hvilket tit vil være at få bragt ordren til en pakkeshop. Den bliver undertiden lige så vel ualmindeligt enkel. Den mest betalelige leveringsmulighed er unægtelig selv at hente varerne.
6Fragttiden kan vise sig at være meget afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge varen om få sekunder, og med det formål er det tydeligvis aktuelt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt for akustikloft. Mange e-shops garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer, hvilket er påkrævet at ordren laves før et konkret tidspunkt.
7Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en retningslinje, der værner en imod fup internet handler. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage prisen senere.
8Den billigste metode til levering er dog at hente pakken selv, som jo stiller krav om at du har bopæl tæt på online butikkens arbejdslager. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende ifald du skal bruge akustikloft med det samme. Alternativt så sikrer indtil flere internet outlets gebyrfri levering, men for det meste kræver det at du handler for en bestemt pris.
9Trustpilot fører til ganske stabile chancer for at bese ret mange nuværende brugeres domme og af den grund anbefaler vi, at du betragter online webshoppens anmeldelser forinden du køber billige akustikloft online. Facebook præsterer også regulære ærlige muligheder for at få indtryk af internet selskabets pålidelighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk