Byggevarepriser.dk

Afstandsmåler

Leica Disto D110 Afstandsmåler
1.250 kr.
Se produkt
Leica Disto laser afstandsmåler D810 Touch
5.595 kr.
Se produkt
Bosch Afstandsmåler GLM 40
835 kr.
Se produkt
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 30
685 kr.
Se produkt
Leica Disto D2 New Afstandsmåler
1.119 kr.
Se produkt
Leica Disto D110 Afstandsmåler Ultra mini
875 kr.
Se produkt
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 250 VF PROF
2.595 kr.
Se produkt
Bosch Afstandsmåler GLM 50 C
1.195 kr.
Se produkt
Leica Afstandsmåler Disto X3
1.939 kr.
Se produkt
Leica Disto D510 afstandsmåler komplet I sæt
5.495 kr.
Se produkt
Bosch Afstandsmåler GLM 120 C
2.085 kr.
Se produkt
Leica DISTO D1 Afstandsmåler
595 kr.
Se produkt
Leica Afstandsmåler Disto X4
2.849 kr.
Se produkt
Leica Afstandsmåler Disto X3
2.495 kr.
Se produkt
PREXISO P50 afstandsmåler
835 kr.
Se produkt
Leica DISTO D510 Afstandsmåler
2.995 kr.
Se produkt
Leica Afstandsmåler Disto X4
3.495 kr.
Se produkt
Leica laser afstandsmåler X310 disto
1.995 kr.
Se produkt
Bosch AFSTANDSMÅLER GLM 120 C + BT 150
2.365 kr.
Se produkt
Leica Afstandsmåler Disto D2 New
1.595 kr.
Se produkt
Leica Disto S910 Afstandsmåler
12.995 kr.
Se produkt
Afstandsmåler Leica Disto D1
1.149 kr.
Se produkt
LM-100 Ridgid afstandsmåler
1.260 kr.
Se produkt
LM-400 Ridgid afstandsmåler
2.066 kr.
Se produkt
BD25 Afstandsmåler
1.150 kr.
Se produkt
Spectra Afstandsmåler QM10 30m
758 kr.
Se produkt
Spectra Afstandsmåler QM20 50m
1.075 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto S910
10.619 kr.
Se produkt
geoFENNEL Afstandsmåler GeoDist 50
560 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto D110
899 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto S910 komplet
11.619 kr.
Se produkt
Prexiso Afstandsmåler P50
560 kr.
Se produkt
HULTAFORS Laser afstandsmåler HDL 20
548 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto X310 120m
1.848 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto D2 New
1.150 kr.
Se produkt
geoFENNEL Afstandsmåler GeoDist 30
478 kr.
Se produkt
HULTAFORS Laser afstandsmåler HDL 100-S
3.595 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto D810
5.738 kr.
Se produkt
Hultafors laser afstandsmåler HDL 80m
1.060 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto D1
599 kr.
Se produkt
LEICA Afstandsmåler Disto D510
3.475 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare afstandsmåler.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende virksomhedens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige afstandsmåler hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder lave priser, hvorimod øvrige satser på kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du tjekke de andre.
Såfremt du vil have produkterne med det samme eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, som giver information omkring afstandsmåler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre finder du mange steder i landet, og takket være dette har man valget om at handle online og transportere varerne personligt. Derfor kan du overveje at undvære fragten, samt ovenikøbet få produkterne straks.
De store byggemarkeder samler produkter fra alverdens specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af afstandsmåler online.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du en billigere pris.
Alverdens specialiserede netshops har en stor passion for deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså formår de at yde en høj grad af informativ assistance fra folk der er specialister i netop afstandsmåler.
Mange niche netbutikker er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du køber afstandsmåler online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

afstandsmåler jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

afstandsmåler bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

afstandsmåler silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

afstandsmåler harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Husk at du kan hente offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har en positiv betydning for miljøet.
2Du finder en hel række hjælpeartikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til overvældende meget almennyttig viden, særligt når du kigger på engelsk.
3Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, specielt såfremt det er vigtige ombygninger. Større byggeprojekter gør krav på mere end en person. Ydermere bliver det mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
4Inden du igangsætter dit byggeprojekt må det være ufatteligt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
5Det kan blive at have noget at sige at du har samtlige byggematerialer indkøbt før du går i krig med eksekveringen. Du bør lave en overskuelig indkøbsliste med alle de ting du får brug for, og som det næste efterse hver enkelt ting, så du kan føle dig sikker på at du har det hele.
6Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at have en velovervejet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter køreplanen.
7For projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette bør du jævnligt tage et kig på vejrudsigten i den tid der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at stå ned i stænger når du netop er startet på det krævende projekt.
8Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder hjelm og sko der beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er smart at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke får assistance fra en fagmand.
9Måske burde det overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må anskaffe eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Hvis du benytter hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at notere prisoverslag fra flere firmaer.
10Der viser sig typisk uventede vanskeligheder i forbindelse med krævende opgaver, og pga. dette kan det være betydningsfuldt at man har afsat nok plads i agendaen, med det formål at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
11Du vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være klogt at du har grejet parat idet du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden godt at medtage omkostningerne hertil i byggeriets budget.
12Ofte vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige samtlige udgifter, og så nedskrive ens omkostning ved dem én og én.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ret så imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

automatisk, digital, elektrisk, industri, laser, AEG, Bosch, Dewalt, Einhell, Falke, Fluke, Hilti, Hultafors, Leica, Makita, Metabo, Milwaukee, Nikon, Ridgid, Ryobi, Stanley, Vortex, Wisent, Würth, 100 meter, 3 mm, bluetooth, grader, kamera, laser, iPhone, bil, golf, iPhone, jagt, udendørs

Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En stor portion online butikker frembyder nu om stunder diverse forskellige billige fragtmetoder til afstandsmåler. Den mest populære er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo super overkommelig, og ofte endvidere den mest letkøbte fragttype.

Du kunne lige så vel prøve at få pakken leveret til din bopæl eller til hvor du arbejder. Muligheden er gennemsnitligt et hak mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt uproblematisk for afstandsmåler online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du lever nær internet selskabets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på afstandsmåler kan være ualmindeligt bestemmende om man har behov for varerne inden for få dage, og med det formål er det rimelig relevant at man undersøger den forventede leveringsdato ved afstandsmåler. Temmelig mange e-forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varer online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at ordren placeres før et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få pakken fikset før pakkemedarbejderne har fyraften.

Visse online varehuse garanterer fragt uden betaling på afstandsmåler online, men oftest er det så præmissen at der indkøbes for et fastslået beløb. Desuden skal man gribe den mest billige fragttype, der oftest vil være at få leveret varerne til et udleveringssted.

Store netshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig afstandsmåler online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på afstandsmåler i disse områder:

Hørsholm, Valby, Nørresundby, Greve, Korsør, Kolding, Odder, Brønshøj, Frederiksberg, Herning, Tilst, Lystrup, Grenaa, Ringsted, Frederikshavn, Glostrup, Vanløse, Rudersdal, Jyllinge, Aabenraa, Hjørring, Søborg, Gladsaxe, Hedensted, Horsens, Højbjerg, Holstebro, Thisted, Hvidovre, Aalborg, Roskilde, Ishøj, København, Fredericia, Haderslev, Odense, Nyborg, Brønderslev, Nykøbing Falster, Allerød, Svendborg, Hedehusene, Frederikssund, Slagelse, Haslev, Rønne, Viborg, Stenløse, Kalundborg, Aarhus, Vejle, Lillerød, Randers, Kokkedal, Frederiksværk, Åbyhøj, Tårnby, Ballerup, Skanderborg, Dragør, Ølstykke, Taastrup, Silkeborg, Helsingør, Esbjerg, Risskov, Gentofte, Vallensbæk, Ikast, Værløse, Hillerød, Sønderborg, Nakskov, Hobro, Lyngby, Birkerød, Rødovre, Vordingborg, Næstved, Farum, Albertslund, Brøndby, Charlottenlund, Skive, Middelfart, Varde, Struer, Virum, Nærum, Brabrand, Holbæk, Køge, Herlev, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent for afstandsmåler er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i data står det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx afstandsmåler priser og køb afstandsmåler. Man ser desuden typisk online shoppere lede efter for eksempel afstandsmåler tilbud, billig afstandsmåler samt afstandsmåler online, plus de store byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Find den bedste pris på afstandsmåler

Det har vist sig at være ret så bekvemt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige afstandsmåler online hos diverse shops på nettet, og derfor har de fleste internet forhandlere været nødt til at formindske priserne på afstandsmåler betragteligt, og derudover yde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid være rentabelt at kontrollere diverse e-firmaer efter tilbud og rabatter på afstandsmåler online inden du køber, således at du er garanteret at opnå den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør dog være klar over, at hvis en online butik afhænder billige afstandsmåler online til salg for en salgspris der kan ses som uforståeligt favorabel, bør det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig internet shop. Betalinger med kort er imidlertid omfavnet af en orden, der støtter dig som kunde imod svindlende internet handler.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere pengene til afstandsmåler over en periode. Dette fås typisk i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter fx køb afstandsmåler og afstandsmåler online. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter fx afstandsmåler tilbud, afstandsmåler priser samt billig afstandsmåler.

Analyser andre menneskers meninger

Trustpilot tilbyder ret ønskværdige genveje til at gennemrode diverse andre brugeres tanker og derfor kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige afstandsmåler online.

Facebook forærer dig lignende fuldt ud fine muligheder for at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Desuden er der nogle internet handler hvor det er muligt at publicere en vurdering af deres køb, hvilket ydermere burde benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige afstandsmåler online i en internet virksomhed bør de de facto se på e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et omfattende projekt, særligt ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Et nemmere alternativ kan være at tjekke om e-forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det er et kendetegn for at internet virksomheden respekterer de danske love, tillige med at e-shoppen rutinemæssigt kontrolleres af jurister som behersker de gældende love.

Desuden tilbydes du mulighed for opbakning, hvis du får dilemmaer i forbindelse med din bestilling af afstandsmåler. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af afstandsmåler online, fx hvilken ombytningspolitik online webshoppen kører med.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man altid bibeholder sin købsbekræftelse, så man til enhver tid kan dokumentere sit køb af afstandsmåler, uagtet om man shopper fra Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark eller 10-4.

Mette gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Anders Petersen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Inger gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Karen Christiansen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet er jo ualmindeligt vigtig om du behøver din pakke med det samme, så i det øjemed er det rimelig aktuelt at du undersøger den anslåede leveringstid ved afstandsmåler. Størstedelen af online forretninger annoncerer billig 1 dags levering på mange af deres varenumre, men det er underforstået at ordren placeres inden et fastsat klokkeslæt.
2Trustpilot forærer dig de facto habile chancer for at betragte ret mange andre kunders tanker og derfor slår vi et slag for, at du evaluerer netbutikkens vurderinger forud for at du handler billige afstandsmåler online. Facebook fører til lige så vel flere fine løsninger til at få en idé om e-forhandlerens troværdighed.
3Det har vist sig at være usædvanlig nemt for internetbrugere at finde tilbud online på billige afstandsmåler i blandt diverse outlets på nettet, og følgelig lover langt de fleste webbutikker billig levering. Til gengæld kan det alligevel blive gavnligt at checke indtil flere e-forhandlere efter billige priser før du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris.
4Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket hjælper os overfor falske internet shops. Alternativt kan du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at klare beløbet over tid.
5Den mest letkøbte leveringsløsning vil altid være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du befinder dig nærved online virksomhedens hjemsted. Den leveringsmodel kan vise sig at være særdeles afgørende om du behøver afstandsmåler inden for kort tid. Alternativt så lover en række online varehuse levering uden gebyr, men ofte stiller det krav om at du aftager for en konkret sum.
6Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt webbutikken er e-mærket, som kan være en forsikring om at e-forhandleren lever op til de opstillede regler, og at internet firmaet jævnligt gennemses af eksperter som er inde i vilkårene. Før folk køber billige afstandsmåler hos en forhandler på nettet bør de ideelt set overveje deres forretningsbetingelser.
7Nogle få internet butikker yder billig fragt på afstandsmåler, men oftest er det forbeholdt når man bestiller for en fastsat sum. Alternativt skulle man tage den mest prisbevidste form for levering, der ofte er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Muligheden bliver tit desuden meget gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne.
8Før nogen handler billige afstandsmåler hos en webbutik kunne man utvivlsomt kigge på netbutikkens regler, dog er det mange gange ikke særlig interessant. Ligeledes er det at foretrække at køberen er sat ind i de mest relevante vilkår gældende for købet af billige afstandsmåler online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webshoppen garanterer.
9Temmelig mange shops på nettet udlover nu til dags en lang række forskellige billige muligheder for fragt til afstandsmåler. En sikker vinder er nu om dage pakkeshops, hvor du selv kan afhente de købte produkter når der er mulighed for det. Muligheden er jo i høj grad ligetil, samt endda desuden den billigste metode til levering.