Byggevarepriser.dk

Afgraterværktøj

Afgraterværktøj ng9200
524 kr.
Se produkt
Afgraterværktøj ng9400
741 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Når du har brug for produkterne nu og her eller blot vil blive fri for fragten, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige afgraterværktøj hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har gode priser, imens nogle har kompetent sparring. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes hjælp til valg af afgraterværktøj.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt produktudvalg, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare afgraterværktøj.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af afgraterværktøj online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i de større byer, og herigennem har man mulighed for at købe online og transportere varerne selv. Dermed har man chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed få varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange små butikker er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få billigere priser.
Forskellige nicheforretninger på nettet har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette får du formentlig super kyndig assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis afgraterværktøj.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille afgraterværktøj online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

afgraterværktøj silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

afgraterværktøj harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

afgraterværktøj bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

afgraterværktøj jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det viser sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind før du indleder byggeriet. Du kunne med fordel notere en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt hvad du får brug for, og dernæst gennemgå punkterne, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
2Det er en god idé at spørge om assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved omfattende byggeprocesser. Nogle byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. I øvrigt vil det blive bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
3Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med projektet. Du anbefales at have en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Vær skarp når du nedskriver køreplanen.
4Det kan vurderes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du skal anskaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Når du sikrer dig eksperthjælp kan det være en god idé at få forslag fra forskellige entreprenører.
5Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås hvis renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver altså at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
6Du bør aldrig undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk påklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig mod mulige uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har professionel assistance.
7Du bør ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det være strategisk at du har grejet ved hånden akkurat som du går løs med byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at medregne disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
8Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være behjælpeligt at tage noter til hver enkelt udgift, og bagefter søge sig frem til ens omkostning ved hver eneste af dem.
9Der præsenterer sig ofte overraskende problemer i tilfælde med krævende projekter, og altså vil det være meningsfuldt at man har afsat god nok tid i tidsplanen, som bidrager til at man er selvsikker på at nå i mål.
10I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det vise sig temmelig essentielt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Af den årsag skal du løbende tjekke udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned når du netop er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Der findes en verden af artikler og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube er kilde til en masse nyttig info, navnligt når du kigger i hele verden.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En stor portion internet firmaer tildeler i vore dage en lang række forskellige billige leveringsløsninger til afgraterværktøj. En af dem der er mest populær er i vore dage afhentningssteder, som gør at du kan hente bestillingen når det passer dig bedst. Fragtformen er nemlig yderst uproblematisk, og desuden endvidere den mest betalelige form for levering.

Du kunne omvendt overveje at vælge udbringning hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver somme tider et hak mere omkostningsfuld, men desuden temmelig let for afgraterværktøj online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den mulighed forudsætter at du opholder dig nærved online shoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på afgraterværktøj er jo ret så udslagsgivende såfremt vi har brug for pakken omgående, og herved er det komplet meningsfuldt at vi undersøger den estimerede leveringsdato for afgraterværktøj. De fleste forhandlere på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags fragt på en lang række varer online, som imidlertid betinges af at du når at bestille forinden et angivent klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet distribueret forud for at de pakkeansatte tager hjem.

En række firmaer på nettet præsterer fragt uden beregning på afgraterværktøj online, men typisk kun ifald der indkøbes for en bestemt sum. Desuden kan man gribe den billigste mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

En række webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig afgraterværktøj hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne tildeler for eksempel afhentning af afgraterværktøj i følgende byer:

Vejle, Nyborg, Hvidovre, Nørresundby, Jyllinge, Randers, Hedensted, Greve, Nykøbing Falster, Holbæk, Gentofte, Hillerød, Søborg, Kolding, Værløse, Rødovre, Højbjerg, Herlev, Hørsholm, Esbjerg, Åbyhøj, Dragør, Thisted, Lyngby, Roskilde, Charlottenlund, Frederikshavn, Valby, Lillerød, Frederiksværk, Sønderborg, Taastrup, Brøndby, Skive, Solrød Strand, Rønne, Stenløse, Risskov, Odder, Herning, Frederikssund, Haderslev, Tilst, Hobro, Aabenraa, Farum, Ballerup, Varde, Ikast, København, Fredericia, Ringsted, Ølstykke, Kokkedal, Silkeborg, Næstved, Vordingborg, Birkerød, Vallensbæk, Kalundborg, Middelfart, Brønderslev, Hedehusene, Køge, Slagelse, Glostrup, Aarhus, Svendborg, Rudersdal, Albertslund, Holstebro, Brønshøj, Gladsaxe, Virum, Grenaa, Helsingør, Aalborg, Lystrup, Hjørring, Nakskov, Skanderborg, Allerød, Haslev, Brabrand, Vanløse, Ishøj, Nærum, Frederiksberg, Korsør, Horsens, Struer, Tårnby, Viborg, og Odense, .

Klik-og-hent ift. afgraterværktøj er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland).

Ved kig i statistikkerne er det klart, at online shoppere tit leder efter blandt andet køb afgraterværktøj og afgraterværktøj online. Derudover oplever vi tit mennesker søge efter blandt andet billig afgraterværktøj, afgraterværktøj tilbud samt afgraterværktøj priser, plus de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Gode tilbud på afgraterværktøj

Det er jo virkelig smertefrit for internetbrugere at sammenligne priser på billige afgraterværktøj online hos flere shops på nettet, og af den grund har de fleste online butikker set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på afgraterværktøj en hel del, og endda sikre fragt uden betaling.

Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at analysere indtil flere internet foretagender efter rabatter og tilbud på afgraterværktøj online forud for at du bestiller, således at man er skråsikker på at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Du bør blot være så påpasselig, at hvis en internet butik afhænder billige afgraterværktøj online for en pris som virker helt fantastisk gunstig, burde det mange gange være et faresignal om en svindel online virksomhed. Kortbetalinger er på den anden side inkluderet i en lov, der passer på folk overfor fup outlets på nettet.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du higer efter at afbetale pengene til afgraterværktøj over flere uger. Det tilbydes som regel i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter for eksempel køb afgraterværktøj og afgraterværktøj priser. Foruden dette oplever vi typisk mennesker kigge efter for eksempel afgraterværktøj tilbud, afgraterværktøj online og billig afgraterværktøj.

Undersøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot leverer ultra ønskværdige løsninger til at betragte ganske mange andre kunders reflektioner og derfor er det smart, at du besigtiger e-shoppens kritik før du bestiller billige afgraterværktøj online.

Facebook fører til også rigtig passende chancer for at få indtryk af online virksomhedens popularitet. Desuden ser vi en del e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at give en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden må anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden nogen bestiller billige afgraterværktøj online på en internet forhandler bør man de facto bese butikkens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig sjovt, særligt ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

En anden løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, da det kan være en erklæring om at online virksomheden tilslutter sig de danske love, samt at netbutikken lejlighedsvis gennemses af specialister der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Dette er desuden din lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du møder dilemmaer med din shopping med afgraterværktøj. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er obs på de mest basale vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af afgraterværktøj online, som fx hvilken bytteret internet selskabet kører med.

Derfor er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, således man fremadrettet kan vidne om bestillingen af afgraterværktøj, uagtet om man har købt hos XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Else gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Birthe Sørensen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Marianne Pedersen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inge gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til din online shopping
1En stor portion forhandlere på nettet tildeler nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsløsninger til afgraterværktøj. En af de mest benyttede er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter din bestilling når der er mulighed for det. Denne er nemlig ultra ligetil, samt mange gange ligeledes den mest prisbevidste fragtmetode.
2Den mest letkøbte fragttype vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket dog betinges af at du har bopæl nærved e-handlens adresse. Den type af levering kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant forudsat man står og skal bruge afgraterværktøj nu og her. Alternativt så lover indtil flere forretninger på nettet levering uden omkostninger, men undertiden kræves det at der aftages for et konkret beløb.
3Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig essentiel ifald du har brug for din pakke om kort tid, og i det øjemed er det selvsagt på sin plads at vi ser nærmere på den forventede leveringstid for afgraterværktøj. En stor portion netbutikker tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, hvilket dog påkræver at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt.
4Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, der hjælper os imod snydagtige forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at betale betalingen over tid.
5Det har vist sig at være særligt praktisk for købere at vurdere prisniveauet online på billige afgraterværktøj fra forskellige e-firmaer, og med det motiv garanterer mange webbutikker fragt uden gebyr. Det kan imidlertid vise sig lukrativt at sammenligne visse internet forhandlere efter billige priser forud for at du køber, således at man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris.
6Trustpilot frembyder en del gavnlige muligheder for at tolke flere andre forbrugeres reflektioner og på grund af dette anbefales det, at du evaluerer online firmaets kritik forinden du handler billige afgraterværktøj online. Facebook fører til desuden fuldkommen anstændige muligheder for at få kendskab til internet webshoppens kundetilfredshed.
7Nogle internet selskaber garanterer levering uden betaling på afgraterværktøj, men i mange tilfælde er det betinget af at der købes for en konkret sum. Som alternativ bør du udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, der mange gange er at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden er uheldigvis ydermere meget enkel. Den mindst kostelige fragtløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv.
8Generelt slår vi et slag for at finde ud af om e-handlen er e-mærke tilsluttet, siden det generelt er en sikkerhed for at netshoppen understøtter de officielle regler, og at internet firmaet ofte efterses af jurister som har indsigt i vilkårene på området. Inden folk bestiller billige afgraterværktøj på en e-handler kunne de reelt sætte sig ind i deres betingelser.
9Inden folk handler billige afgraterværktøj i en shop på nettet kunne de faktisk gennemgå shoppens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende. Herudover anbefaler vi at køberen er påpasselig med de elementære vedtægter der er gældende for shopping af billige afgraterværktøj online, som fx hvilken ombytningsrettighed webbutikken lover.