Byggevarepriser.dk

AEG Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed bør du vælge en webshop, hvor du kan modtage sparring omkring AEG elhøvl.
Du bør kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor undersøge forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en specifik varetype. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot AEG elhøvl.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige AEG elhøvl fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode tilbud, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggemarkeder sælger varer fra flere nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt sortiment af AEG elhøvl online.
De kendte byggekæder finder du i de større byer, og dermed har flertallet mulighed for at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Dermed har du valget om at spare fragten, samt tilmed få varerne straks.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund forventes det at du får en høj grad af nyttig sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis AEG elhøvl.
Størstedelen af niche webshops er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller AEG elhøvl online hos dem.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online får du bedre priser.
Danmarks største byggekæder

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

AEG elhøvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

AEG elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

AEG elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

AEG elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer tilgængelige på forhånd inden du tager fat på dit arbejde. Du kan med fordel lave en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad du har brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, så du føler dig tryg ved at du har styr på det.
2Du må på ingen måde gå ned på grej. Ofte vil det være erstatteligt at du har det parat akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er derudover godt at tage højde for disse omkostninger i dit budget.
3Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive fornuftigt at beskrive hver eneste udgift, og dernæst finde frem til den billigste pris på dem hver især.
4Det er en god idé at søge assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ved større projekter. Omfattende ombygninger stiller krav om flere personer. I øvrigt bør det være bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
5Ved projekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du hyppigt tage notits af prognosen for vejret i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
6Der kommer altid uforudsete bump på vejen når det gælder svære opgaver, og som følge heraf vurderes det vigtigt at man har afsat tilstrækkelig plads i planen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
7Du må aldrig forsømme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj herunder hoved- og fodbeklædning som sikrer dig imod hændelige uheld. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
8Det kan overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Forudsat at du får hjælp fra en professionel kan det være en god idé at notere tilbud fra flere selskaber.
9Man kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få hvis byggeriet er CO2-besparende. Af få støtte forudsætter dermed at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
10Inden du indleder byggeriet er det vildt værdifuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der kan findes en hel række guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med ekstremt meget konstruktiv information, navnligt ifald du benytter den engelske version.
12Godt forarbejde vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at have en klar tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves på hvilke dage, som også inkluderer en rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter din strategi.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning er bedst?

De fleste online outlets foreslår heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmidler til AEG elhøvl. En af dem der er mest anvendt er for nærværende levering til et afhentningssted, så du selv kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragttypen er altså rigtig bekvem, samt oftest ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne ligeledes udse dig at få produkterne leveret til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Den viser sig beklageligvis en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes rigtig simpel med AEG elhøvl online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid være selv at hente pakken, men det afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på AEG elhøvl kan være usædvanlig central når du behøver produktet nu og her, og i det øjemed er det ret så passende at vi studerer den estimerede leveringsdato på AEG elhøvl. De fleste e-firmaer i Danmark – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter online, som alligevel står og falder med at bestillingen gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få pakken klar inden lagerpersonalet holder fyraften.

Indtil flere e-forhandlere byder på fragt uden gebyr på AEG elhøvl online, men undertiden er det så nødvendigt at man bestiller for en fastsat pris. Som alternativ skal du tage den mest billige leveringsmodel, der tit vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

En masse webbutikker frembyder click-and-collect hvor man køber billig AEG elhøvl online og selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma. De giver blandt andet afhentning af AEG elhøvl i følgende byer:

Albertslund, Vanløse, Greve, Ikast, Hjørring, Aalborg, Åbyhøj, Farum, Ølstykke, Tårnby, Glostrup, Vordingborg, Korsør, Aarhus, Hedensted, Taastrup, Jyllinge, Virum, Nørresundby, Hobro, Grenaa, Brønshøj, Allerød, Brabrand, Frederikshavn, Lillerød, Vallensbæk, Risskov, Værløse, Gladsaxe, Hvidovre, Herlev, Kalundborg, Charlottenlund, Vejle, Hedehusene, Middelfart, Viborg, Gentofte, Herning, København, Brøndby, Esbjerg, Tilst, Kokkedal, Søborg, Svendborg, Silkeborg, Haslev, Lystrup, Randers, Valby, Odder, Birkerød, Ringsted, Nykøbing Falster, Skanderborg, Frederikssund, Rødovre, Rønne, Nærum, Kolding, Næstved, Odense, Frederiksberg, Nakskov, Nyborg, Roskilde, Ballerup, Slagelse, Brønderslev, Solrød Strand, Aabenraa, Hillerød, Sønderborg, Fredericia, Struer, Helsingør, Haderslev, Lyngby, Varde, Holbæk, Frederiksværk, Holstebro, Højbjerg, Skive, Thisted, Rudersdal, Køge, Hørsholm, Stenløse, Ishøj, Horsens, og Dragør, .

Click-and-collect for AEG elhøvl er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager).

Ses der på tendenserne står det klart, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis AEG elhøvl online og AEG elhøvl priser. Vi ser derudover tit online shoppere søge efter blandt andet billig AEG elhøvl, køb AEG elhøvl samt AEG elhøvl tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Rabat på AEG elhøvl

Det er virkelig problemfrit for forbrugerne at vurdere tilbud på billige AEG elhøvl online fra diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette har de fleste online varehuse været tvunget til at nedsætte salgspriserne på AEG elhøvl betragteligt, og endda garantere levering uden gebyr.

Det kan dog til hver en tid vise sig indbringende at checke nogle enkelte forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på AEG elhøvl online før du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Du skal imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en online shop markedsfører billige AEG elhøvl online til en salgspris som er besynderligt favorabel, kan det ofte være en indikation på en falsk internet handler. Kortbestillinger er dog omsluttet af en vedtægt, hvilket værner dig som køber overfor bedrageriske webbutikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du bruge en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil klare regningen på AEG elhøvl over en længere periode. Det tilbydes som regel i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter fx billig AEG elhøvl og køb AEG elhøvl. Foruden dette ser man ofte netshoppere efterspørge blandt andet AEG elhøvl online, AEG elhøvl tilbud samt AEG elhøvl priser.

Udforsk folks synspunkter

Trustpilot forærer dig fuldkommen strålende løsninger til at fortolke mange øvrige konsumenters vurderinger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer online shoppens ratings inden du køber billige AEG elhøvl online.

Facebook byder på ligeledes immervæk fine løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed. Her ser vi mange e-firmaer hvor du kan udforme en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden bør tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige AEG elhøvl online i en internet forhandler kunne de helt sikkert gennemse deres forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt, særligt med de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

En anden løsning kan være at bemærke hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været et bevis på at online firmaet lever op til de officielle danske regler, samt at online butikken løbende kontrolleres af fagfolk der mestrer vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du anledning til opbakning, hvis du møder problemer i processen med din bestilling af AEG elhøvl. For øvrigt er det smart at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære forhold der influerer på købet af AEG elhøvl online, til eksempel hvilken ombytningspolitik hjemmesiden tilsikrer.

Her er det tillige essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise bestillingen af AEG elhøvl, uafhængig af om man bestiller fra Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg eller Silvan.

Erik gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Marianne H gav 4 stjerner

Rigtig god service

Lars Nielsen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Bente Christensen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til internetshopping
1Det er jo virkelig bekvemt for alle at tjekke tilbud online på billige AEG elhøvl fra forskellige webbutikker, og til tak præsterer masser af netbutikker gratis levering. Det kan trods alt blive tiden værd at kigge forbi visse online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at du er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
2Fragttiden er naturligvis meget væsentlig når du absolut skal bruge ordren fluks, så i det øjemed er det selvfølgelig aktuelt at man studerer tidshorisonten for levering på AEG elhøvl. Flere internet varehuse garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forud for et konkret klokkeslæt.
3Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under et regulativ, hvilket begunstiger dig imod bedrageriske online selskaber. Som en anden løsning burde du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage pengene over et længere tidsrum.
4Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, eftersom det er et sympol på at internet forretningen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at butikken af og til kigges til af jurister der har indsigt i de gældende regulativer. Forinden folk handler billige AEG elhøvl på en forhandler på nettet burde de i og for sig overveje deres forretningsaftale.
5Den prisbilligste fragtform er dog at hente produkterne selv, men det forudsætter at du lever i kort afstand af internet forhandlerens bopæl. Den leveringsmetode er jo temmelig udslagsgivende i tilfælde af at man har behov for AEG elhøvl straks. Alternativt så sikrer nogle forhandlere på nettet portofri levering, men for det meste er det så præmissen at man aftager for en fastsat sum.
6En række online webshops tilbyder billig levering på AEG elhøvl, men undertiden er det under forudsætning af at man aftager for en fastsat sum. Desuden skulle du beslutte sig for den mest letkøbte leveringstype, hvilket ofte vil være at få kørt din pakke til et udleveringssted. Muligheden er almindeligvis til gengæld meget let. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
7Trustpilot fremskaffer relativt passelige chancer for at beskue forskellige andre køberes kritik og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du betragter e-shoppens ratings forinden du bestiller billige AEG elhøvl online. Facebook frembringer tilsvarende temmelig belejlige chancer for at få indtryk af e-handlens troværdighed.
8Før folk køber billige AEG elhøvl i en shop behøver de egentlig studere netshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det en hjælp at køber er på vagt for de mest aktuelle betingelser der har indflydelse på shopping af billige AEG elhøvl online, for eksempel hvilken returneringsret online forhandleren bruger.
9En masse shops på nettet yder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringstyper til AEG elhøvl. En af de mest anvendte er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså yderst ukompliceret, samt endda endda den prisbilligste fragttype.